Luhan-profiel: de K-Popster van EXO

Inhoud

Luhan is een Chinese zanger en acteur die vooral bekend is als voormalig lid van de Zuid-Koreaans-Chinese boyband EXO. Hij is een van de meest populaire K-Pop-sterren ter wereld en heeft zowel in Zuid-Korea als in China succes geboekt. In dit profiel kijken we naar Luhans carrière, zijn muziek en zijn leven.

Vroege leven en carrière

Luhan werd geboren in het district Haidian, Beijing, China op 20 april 1990. Hij ging naar de Beijing Shida Middle School en de Beijing Haidian Foreign Language Shi Yan School. Tijdens zijn studie aan de Beijing Dance Academy werd hij gescout door een castingbureau van SM Entertainment. Hij werd vervolgens gecast als stagiair en verhuisde in 2008 naar Zuid-Korea om een ​​carrière in K-Pop na te streven.Luhan maakte zijn debuut als lid van EXO in 2012. Hij was een van de hoofdvocalisten van de groep en was ook actief in acteren en verscheen in verschillende televisiedrama's en films. Hij verliet de groep in 2014 om een ​​solocarrière in China na te streven.

Gewoon Carrière

Luhan bracht in 2015 zijn debuut soloalbum Reloaded uit. Het album was een enorm succes en stond bovenaan de hitlijsten in zowel China als Zuid-Korea. Sindsdien heeft hij nog een aantal albums en singles uitgebracht en heeft hij samengewerkt met andere K-Pop-sterren zoals EXO's Baekhyun en Girls' Generation's Taeyeon.

Naast zijn muziekcarrière is Luhan ook in verschillende films en televisiedrama's verschenen. Hij speelde in de Chinese films The Great Wall en The Witness, evenals in het Zuid-Koreaanse drama To the Beautiful You. Hij verscheen ook in verschillende variétéshows en presenteerde zijn eigen talkshow, Luhan's Studio.

Priveleven

Luhan staat bekend om zijn liefdadigheidswerk en heeft gedoneerd aan verschillende goede doelen in zowel China als Zuid-Korea. Hij is ook een fervent sportfan en is een aanhanger van het Chinese voetbalteam Beijing Guoan.

Luhan heeft momenteel een relatie met de Chinese actrice Guan Xiaotong. Het paar dateert sinds 2016 en kondigde onlangs hun verloving in 2019 aan.

Gevolgtrekking

Luhan is een van de meest populaire K-Pop-sterren ter wereld. Hij heeft zowel in Zuid-Korea als in China succes geboekt en heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht. Hij is ook een fervent filantroop en sportfan, en heeft momenteel een relatie met de Chinese actrice Guan Xiaotong.

FAQ

  • Q: Wat is de geboortedatum van Luhan?
    EEN: Luhan werd geboren op 20 april 1990.
  • Q: Van welke groep was Luhan lid?
    EEN: Luhan was lid van de Zuid-Koreaans-Chinese boyband EXO .
  • Q: Wie is de vriendin van Luhan?
    EEN: Luhan heeft momenteel een relatie met een Chinese actrice Guan Xiaotong .

Kijk voor meer informatie over Luhan op AllKpop en Soempi .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn veel bands die de leiding nemen. Een van de meest populaire is Zior Park, een zevenkoppige boyband die internationale aandacht krijgt. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM en hun nummers zijn miljoenen keren gestreamd. Ze zijn ook te zien geweest op verschillende internationale muziekfestivals en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Als u meer wilt weten over Zior Park, kijk op hun website .

Een andere populaire K-popband is Nu'est, een vijfkoppige boyband die de laatste jaren veel aandacht trekt. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en EDM, en hun liedjes zijn miljoenen keren gestreamd. Ze zijn ook te zien geweest op verschillende internationale muziekfestivals en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Als u meer wilt weten over Nu'est, kijk op hun website .

Tot slot is TXT een vijfkoppige boyband die de laatste jaren flink in de belangstelling staat. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en EDM, en hun liedjes zijn miljoenen keren gestreamd. Ze zijn ook te zien geweest op verschillende internationale muziekfestivals en hun muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken. Als u op de hoogte wilt blijven van TXT, kijk op hun website .

K-pop is een ongelooflijk populair muziekgenre, en deze drie bands zijn slechts enkele van de vele die furore maken in de industrie. Elke band heeft zijn eigen unieke geluid en stijl, en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Of je nu een fan bent van Zior Park, Nu'est of TXT, je kunt meer over hen en hun muziek te weten komen door hun websites te bezoeken.