Maak kennis met de 17 leden van K-Pop Band Seventeen

Inhoud

K-Pop band Seventeen is een 13-koppige Zuid-Koreaanse boyband die debuteerde in 2015. De groep bestaat uit drie subeenheden: Hip-Hop, Vocal en Performance. Elke subeenheid heeft zijn eigen specialiteit en stijl, waardoor Seventeen een unieke en diverse groep is. Maak kennis met de 17 leden van Seventeen, inclusief hun namen, functies en specialiteiten.

S. Staatsgrepen

S.Coups, wiens echte naam Choi Seung-cheol is, is de leider van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Hip-Hop-eenheid en is verantwoordelijk voor rappen en produceren. Hij is ook het oudste lid van de groep.jeong han

Jeong Han, wiens echte naam Hwang Jeong-han is, is de belangrijkste zanger van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Vocal unit en is verantwoordelijk voor zang en uitvoering. Hij is het tweede oudste lid van de groep.

wonwoo

Wonwoo, wiens echte naam Jeon Won-woo is, is de hoofdrapper van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Hip-Hop-eenheid en is verantwoordelijk voor rappen en produceren. Hij is het derde oudste lid van de groep.

Mingyu

Mingyu, wiens echte naam Kim Ming-yu is, is de hoofddanseres van Seventeen. Hij maakt deel uit van de unit Performance en is verantwoordelijk voor dans en performance. Hij is het vierde oudste lid van de groep.

De8

The8, wiens echte naam Xu Ming-hao is, is de hoofddanser van Seventeen. Hij maakt deel uit van de unit Performance en is verantwoordelijk voor dans en performance. Hij is het vijfde oudste lid van de groep.

Seungkwan

Seungkwan, wiens echte naam Boo Seung-kwan is, is de hoofdvocalist van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Vocal unit en is verantwoordelijk voor zang en uitvoering. Hij is het zesde oudste lid van de groep.

Vernon

Vernon, wiens echte naam Hansol Vernon Chwe is, is de hoofdrapper van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Hip-Hop-eenheid en is verantwoordelijk voor rappen en produceren. Hij is het zevende oudste lid van de groep.

dino

Dino, wiens echte naam Lee Chan is, is de zanger van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Vocal unit en is verantwoordelijk voor zang en uitvoering. Hij is het achtste oudste lid van de groep.

juni

Jun, wiens echte naam Wen Jun-hui is, is de hoofddanser van Seventeen. Hij maakt deel uit van de unit Performance en is verantwoordelijk voor dans en performance. Hij is het negende oudste lid van de groep.

Hoshi

Hoshi, wiens echte naam Kwon Soo-hyun is, is de hoofddanseres van Seventeen. Hij maakt deel uit van de unit Performance en is verantwoordelijk voor dans en performance. Hij is het tiende oudste lid van de groep.

Licht in het hoofd

Woozi, wiens echte naam Lee Ji-hoon is, is de hoofdproducent van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Hip-Hop unit en is verantwoordelijk voor het produceren en componeren. Hij is het elfde oudste lid van de groep.

niet

DK, wiens echte naam Lee Seok-min is, is de leadzanger van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Vocal unit en is verantwoordelijk voor zang en uitvoering. Hij is het twaalfde oudste lid van de groep.

Jozua

Joshua, wiens echte naam Hong Jisoo is, is de zanger van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Vocal unit en is verantwoordelijk voor zang en uitvoering. Hij is het dertiende oudste lid van de groep.

Seungkwan

Seungkwan, wiens echte naam Boo Seung-kwan is, is de hoofdvocalist van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Vocal unit en is verantwoordelijk voor zang en uitvoering. Hij is het veertiende oudste lid van de groep.

juni

Jun, wiens echte naam Wen Jun-hui is, is de hoofddanser van Seventeen. Hij maakt deel uit van de unit Performance en is verantwoordelijk voor dans en performance. Hij is het vijftiende oudste lid van de groep.

Hoshi

Hoshi, wiens echte naam Kwon Soo-hyun is, is de hoofddanseres van Seventeen. Hij maakt deel uit van de unit Performance en is verantwoordelijk voor dans en performance. Hij is het zestiende oudste lid van de groep.

niet

DK, wiens echte naam Lee Seok-min is, is de leadzanger van Seventeen. Hij maakt deel uit van de Vocal unit en is verantwoordelijk voor zang en uitvoering. Hij is het zeventiende oudste lid van de groep.

Voltooiing

Seventeen is een unieke en diverse K-Pop-groep met 17 leden. Elk lid heeft zijn eigen specialiteit en stijl, waardoor ze een geweldige groep zijn om naar te kijken. Ga naar voor meer informatie over de leden van Seventeen AllKpop en Soempi .

FAQ

  • Q: Wie is de leider van Seventeen?
    EEN: S.Coups is de leider van Seventeen.
  • Q: Hoeveel leden zijn er in Seventeen?
    EEN: Zeventien heeft 17 leden.
  • Q: Wat zijn de subeenheden van Seventeen?
    EEN: De subeenheden van Seventeen zijn Hip-Hop, Vocal en Performance.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de meest populaire K-popbands is Drake Laedeke, een groep die de laatste jaren veel aandacht trekt. Drake Laedeke staat bekend om hun aanstekelijke deuntjes en unieke stijl, en ze hebben furore gemaakt in de muziekscene. Voor meer informatie over Drake Laedeke, bekijk dit artikel .

Als je op zoek bent naar meer informatie over K-popbands, is Alexa Facts een geweldige bron. Alexa Facts biedt uitgebreide informatie over de beste K-popbands, inclusief hun geschiedenis, discografie en meer. Bekijk Alexa-feiten voor meer informatie over de K-popscene.

Een van de meest populaire K-popsterren is Seulgi van Red Velvet. Seulgi heeft veel aandacht gekregen voor haar krachtige zang en boeiende uitvoeringen. Voor meer informatie over Seulgi en haar carrière, bekijk deze uitgebreide gids .

K-pop is een muziekgenre dat snel aan populariteit wint over de hele wereld. Met bands als Drake Laedeke, Alexa Facts en Seulgi van Red Velvet is het gemakkelijk te begrijpen waarom K-pop zo populair wordt. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon nieuwsgierig bent naar het genre, deze bronnen kunnen je helpen meer te weten te komen over de K-popscene.