Mixnine-leden: maak kennis met de K-Pop Band

Inhoud

Mixnine is een K-Pop band die debuteerde in 2017. De negen leden van de groep zijn Jang Moon Bok, Kim Hyo Jin, Kim Si Hyeon, Lee Gun Min, Lee Hyeop, Lee Seung Jun, Park Woo Dam, Park Woo Jin, en Yoo Seon Ho. De groep heeft verschillende singles en albums uitgebracht en is populair geworden in de K-Pop-scene. In dit artikel bekijken we de leden van Mixnine en leren we meer over hun achtergronden, muziek en meer.

Jang Maan Boek

Jang Moon Bok is de leider van Mixnine. Hij werd geboren op 5 april 1995 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om zijn krachtige rap- en vocale vaardigheden. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .Kim Hyo Jin

Kim Hyo Jin is de belangrijkste zanger van Mixnine. Ze werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Ze is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om haar krachtige zang. Ze heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Kim Si-hyeon

Kim Si Hyeon is de zanger van Mixnine. Ze werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Ze is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om haar krachtige zang. Ze heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Lee GunMin

Lee Gun Min is de belangrijkste rapper van Mixnine. Hij werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om zijn krachtige rapvaardigheden. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Lee Hyop

Lee Hyeop is de hoofdrapper van Mixnine. Hij werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om zijn krachtige rapvaardigheden. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Lee Seung juni

Lee Seung Jun is de hoofddanser van Mixnine. Hij werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om zijn krachtige dansvaardigheden. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Park Woo Dam

Park Woo Dam is de belangrijkste danseres van Mixnine. Hij werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om zijn krachtige dansvaardigheden. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Park Woo Jin

Park Woo Jin is de zanger van Mixnine. Hij werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om zijn krachtige zang. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Yoo Seon Ho

Yoo Seon Ho is de maknae (jongste lid) van Mixnine. Hij werd geboren op 15 april 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij is een voormalig deelnemer aan de show Produceer 101 , en staat bekend om zijn krachtige zang. Hij heeft verschillende solo-singles uitgebracht en is lid van de groep MONT .

Voltooiing

Mixnine is een K-Pop band die debuteerde in 2017. De negen leden van de groep zijn Jang Moon Bok, Kim Hyo Jin, Kim Si Hyeon, Lee Gun Min, Lee Hyeop, Lee Seung Jun, Park Woo Dam, Park Woo Jin, en Yoo Seon Ho. Elk lid heeft zijn eigen unieke achtergrond en talenten en samen vormen ze de groep Mixnine. Ga voor meer informatie over de groep en hun muziek naar hun officiële website hier of hun YouTube-kanaal

De groep bestaat uit leden Mina, Hana, Nayoung, Sejeong, Sally, Soyee, Mimi, Haebin en Hyeyeon. Elk lid brengt iets unieks in de groep, van Mina's krachtige zang tot Hana's charismatische rap. Samen creëren ze een geluid dat zowel pakkend als uniek is. Fans kunnen meer te weten komen over Gugudan en hun muziek door een bezoek te brengen oguogu-tv .

Gugudan is niet de enige K-popband die de muziekscene stormenderhand verovert. Mr. Tyger is een andere populaire K-popband die steeds meer aandacht krijgt vanwege hun unieke geluid en boeiende optredens. Fans kunnen meer te weten komen over meneer Tyger en hun muziek door een bezoek te brengen mrmr profiel .

Ten slotte is Sojung een soloartiest die aandacht heeft gekregen voor haar krachtige zang en boeiende uitvoeringen. Fans kunnen meer te weten komen over Sojung en haar muziek door een bezoek te brengen zo jonge zangeres .

K-pop is hard op weg een van de meest populaire muziekgenres ter wereld te worden, en Gugudan, Mr. Tyger en Sojung zijn slechts enkele van de bands en artiesten die de leiding hebben. Met hun unieke geluiden en boeiende optredens zullen deze bands en artiesten het publiek over de hele wereld zeker blijven boeien.