Momoland en lid Taeha: een overzicht van een K-Pop-band

Inhoud

Momoland is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2016 is opgericht door MLD Entertainment. De groep bestaat uit negen leden: Hyebin, Yeonwoo, Jane, Nayun, JooE, Ahin, Nancy, Daisy en Taeha. Momoland heeft verschillende albums en singles uitgebracht en heeft verschillende prijzen gewonnen. In dit artikel gaan we dieper in op de groep en haar lid Taeha.

Momoland's muziek en onderscheidingen

Momoland heeft twee studioalbums uitgebracht, Super goed! en Laat het me zien , evenals verschillende uitgebreide toneelstukken en singles. Hun meest succesvolle single is 'Bboom Bboom', die piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en platina werd gecertificeerd door de Korea Music Content Association. De groep heeft ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017.Taeha's achtergrond en carrière

Taeha is een Zuid-Koreaanse zangeres en danseres. Ze werd geboren op 19 april 1998 in Seoul, Zuid-Korea. Ze liep stage bij MLD Entertainment voordat ze in 2018 bij Momoland kwam. Taeha is de hoofdzangeres en hoofddanseres van de groep. Ze heeft ook verschillende solo-singles uitgebracht, waaronder 'Dream of You' en 'My Star'.

Taeha's populariteit en aanwezigheid op sociale media

Taeha is een van de meest populaire leden van Momoland. Ze heeft een grote schare fans op sociale media, met meer dan 1,2 miljoen volgers op Instagram. Ze is ook actief op YouTube, waar ze meer dan 500.000 abonnees heeft. Taeha plaatst vaak covers van populaire liedjes en dansvideo's op haar YouTube-kanaal.

Taeha's andere activiteiten

Naast haar muziekcarrière is Taeha ook in verschillende tv-shows verschenen. Ze deed mee aan de Zuid-Koreaanse realityshow De ventilator in 2019. Ze is ook verschenen in muziekvideo's voor andere artiesten, waaronder 'Love Is' van Kim Dong-han en 'My Star' van Kim Jae-hwan.

Taeha's goedkeuring en filantropie

Taeha heeft meerdere merken onderschreven, waaronder het kledingmerk Dit Korea en het cosmeticamerk Etude huis . Ze is ook betrokken geweest bij verschillende filantropische activiteiten, waaronder donaties aan de Koreaanse Dierenbescherming en de Korea Stichting Kinderleukemie .

Gevolgtrekking

Momoland en zijn lid Taeha zijn een van de meest populaire K-Pop-groepen in Zuid-Korea. De groep heeft verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht en heeft verschillende prijzen gewonnen. Taeha is de hoofdzanger en hoofddanser van de groep en is ook actief op sociale media. Naast haar muziekcarrière is ze ook in verschillende televisieshows verschenen en heeft ze verschillende merken onderschreven. Ze is ook betrokken geweest bij verschillende filantropische activiteiten.

FAQ

  • Q: Welke prijzen heeft Momoland gewonnen?
    EEN: Momoland heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017.
  • Q: Wat is Taeha's meest succesvolle single?
    EEN: Taeha's meest succesvolle single is 'Bboom Bboom', die piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en platina werd gecertificeerd door de Korea Music Content Association.
  • Q: Bij welke andere activiteiten is Taeha betrokken?
    EEN: Naast haar muziekcarrière is Taeha ook verschenen in verschillende televisieshows, onderschreef ze verschillende merken en was ze betrokken bij verschillende filantropische activiteiten.

Ga voor meer informatie over Momoland en Taeha naar AllKPop , Koreaboo , en Soempi .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en er zijn een aantal geweldige bands die de leiding nemen. Kim Yeeun en Planet 999 zijn een van de meest populaire K-popbands en ze krijgen veel aandacht van fans over de hele wereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze worden geprezen om hun unieke geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn op veel internationale muziekfestivals te zien geweest.

Een andere populaire K-popband is TVXQ, geleid door Yunho. Ze bestaan ​​al sinds 2003 en hebben verschillende albums en singles uitgebracht. Ze zijn ook te zien geweest op veel internationale muziekfestivals en hebben veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld. Hun muziek is een mix van pop, R&B en hiphop en ze worden geprezen om hun unieke geluid.

Tot slot is er Forestella, een andere K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Onder leiding van Woorim Ko hebben ze veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld. Hun muziek is een mix van pop, R&B en hiphop en ze worden geprezen om hun unieke geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn op veel internationale muziekfestivals te zien geweest.

K-pop is een opwindend muziekgenre en deze bands lopen voorop. Kim Yeeun en Planeet 999 Kim Yeun , TVXQ dbsk yunho , en Forellaforestella-the-kpop-band-taking-the-world-by-stormzijn allemaal geweldige bands die veel aandacht hebben gekregen van fans over de hele wereld. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze worden geprezen om hun unieke geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn op veel internationale muziekfestivals te zien geweest. K-pop is een opwindend muziekgenre en deze bands lopen voorop.