Momoland: Profiel van de K-Pop Band

Inhoud

Momoland is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2016 is opgericht door MLD Entertainment. De groep bestaat uit negen leden: Hyebin, Yeonwoo, Jane, Nayun, JooE, Ahin, Nancy, Daisy en Taeha. Momoland heeft twee studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun hitsingles 'Bboom Bboom' en 'Baam'.

Geschiedenis

Momoland werd gevormd door de realityshow van 2016 Momoland vinden . De show bevatte zeven stagiaires van MLD Entertainment en zeven stagiaires van andere bureaus. De laatste negen leden werden gekozen door middel van stemmen van het publiek en de juryleden van de show. De groep debuteerde op 10 november 2016 met de single 'JJan! Koong! Kwang!'.Leden

De negen leden van Momoland zijn Hyebin, Yeonwoo, Jane, Nayun, JooE, Ahin, Nancy, Daisy en Taeha. Hyebin is de leider van de groep en is verantwoordelijk voor de choreografie van de groep. Yeonwoo is de hoofdvocalist, terwijl Jane en Nayun de hoofdvocalisten zijn. JooE is de hoofdrapper, terwijl Ahin en Nancy de hoofdrappers zijn. Daisy en Taeha zijn de belangrijkste dansers.

Discografie

Momoland heeft twee studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Hun debuut Extended Play, Welkom in Momoland , werd uitgebracht in 2017 en bevatte de hitsingle 'Bboom Bboom'. Hun tweede extended play, Super goed! , werd uitgebracht in 2018 en bevatte de hitsingle 'Baam'. Hun eerste studioalbum, Laat het me zien , kwam uit in 2019. Hun tweede studioalbum, Klaar of niet , werd uitgebracht in 2020.

Prijzen en nominaties

Momoland heeft verschillende prijzen en nominaties gewonnen voor hun muziek. Ze wonnen de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest tijdens de Mnet Asian Music Awards 2017. Ze werden ook genomineerd voor de Best Dance Performance Female Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2018. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen bij de Asia Artist Awards, waaronder de Best New Artist Award in 2017 en de Popularity Award in 2018.

fandom

De officiële fanclub van Momoland heet Merry-Go-Round. De fanclub werd opgericht in 2017 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 1 miljoen leden. De fanclub staat bekend om zijn creatieve en ondersteunende activiteiten, zoals het organiseren van fanbijeenkomsten en het versturen van cadeaus naar de leden.

Gevolgtrekking

Momoland is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2016 is opgericht. De groep bestaat uit negen leden en heeft twee studioalbums, twee extended plays en verschillende singles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun hitsingles 'Bboom Bboom' en 'Baam'. Momoland heeft verschillende prijzen en nominaties gewonnen voor hun muziek, en hun officiële fanclub heet Merry-Go-Round.

Daisy Momoland

Voor meer informatie over Momoland, bezoek AllKpop of Koreaboo .

Yeonwoo Momoland

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Momoland? EEN: De negen leden van Momoland zijn Hyebin, Yeonwoo, Jane, Nayun, JooE, Ahin, Nancy, Daisy en Taeha.
  • Q: Welke prijzen heeft Momoland gewonnen? EEN: Momoland heeft de Best New Female Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en verschillende prijzen bij de Asia Artist Awards, waaronder de Best New Artist Award in 2017 en de Popularity Award in 2018.
  • Q: Wat is de naam van de fanclub van Momoland? EEN: De officiële fanclub van Momoland heet Merry-Go-Round.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Van de iconische boybands als BTS en EXO tot de soloartiesten als IU en Taeyeon, K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden. Maar er zijn enkele minder bekende K-popbands die furore maken in de industrie. Een daarvan is Kwanghee, een Zuid-Koreaanse boyband die sinds hun debuut in 2017 aan populariteit wint. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn op verschillende Koreaanse hitlijsten verschenen. Fans van Kwanghee kunnen hun nieuwste single 'Kwanghee Singing' beluisteren kwanghee zingen , om een ​​voorproefje te krijgen van hun unieke geluid.

Taeha Momoland

Een andere K-popband die furore maakt, is Erik (st319), een Vietnamese boyband die debuteerde in 2018. Ze winnen aan populariteit in zowel Vietnam als Zuid-Korea, en hun muziek is een mix van hiphop, R&B en knal. Hun nieuwste single 'Erik Vietnam' pruim vietnam , is te zien geweest op verschillende Koreaanse hitlijsten. Fans van Erik kunnen hun muziek beluisteren om een ​​voorproefje te krijgen van hun unieke sound.

Ten slotte is er Zhang Luofei, een Chinese K-popband die in 2019 debuteerde. Ze winnen aan populariteit in zowel China als Zuid-Korea, en hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop. Hun nieuwste single, 'Luo Fei', luo fei , is te zien geweest op verschillende Koreaanse hitlijsten. Fans van Zhang Luofei kunnen hun muziek beluisteren om een ​​voorproefje te krijgen van hun unieke geluid.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint, en deze minder bekende K-popbands maken furore in de industrie. Van Kwanghee tot Erik tot Zhang Luofei, deze bands creëren unieke geluiden die fans van K-pop zeker zullen boeien. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends, bekijk dan zeker eens deze K-popbands en hun muziek.