Monsta X: The K-Pop Band die de wereld stormenderhand verovert

Inhoud

Monsta X is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2015 is opgericht door Starship Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Shownu, Wonho, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney en I.M. wereld.

De muziek van Monsta X

Monsta X heeft vier studioalbums, twee verlengde toneelstukken en talloze singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, EDM en R&B, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als liefde, vriendschap en zelfredzaamheid. Monsta X heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in K-Pop, waaronder EXO, BTS en NCT 127.De leden van Monsta X

De zeven leden van Monsta X zijn stuk voor stuk uniek en brengen iets bijzonders in de groep. Shownu is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en dans. Wonho is de belangrijkste zanger en staat bekend om zijn soepele zang en charismatische aanwezigheid op het podium. Minhyuk is de hoofddanser en staat bekend om zijn krachtige en precieze choreografie. Kihyun is de leadzanger en staat bekend om zijn soulvolle stem en emotionele uitvoeringen. Hyungwon is de visual van de groep en staat bekend om zijn knappe uiterlijk en gevoel voor mode. Joohoney is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige teksten en charismatische podiumpresentatie. I.M is de maknae (jongste lid) en staat bekend om zijn rapvaardigheden en relaxte houding.

De opkomst van Monsta X

Monsta X debuteerde in 2015 met hun eerste single, 'Trespass'. Het nummer was meteen een hit, stond bovenaan de hitlijsten in Zuid-Korea en bracht de groep naar het sterrendom. Sindsdien heeft Monsta X talloze hitsingles en albums uitgebracht en is het een van de populairste K-Pop-groepen ter wereld geworden. Ze hebben veel getoerd, opgetreden in landen over de hele wereld en hebben talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2018.

Monsta X en sociale media

Monsta X is actief op sociale media, met miljoenen volgers op platforms zoals Twitter, Instagram en YouTube. Ze posten vaak updates over hun muziek, hun leven en hun aankomende projecten. Monsta X heeft ook hun eigen realityshow, Monsta X-Ray, die de leden volgt tijdens hun dagelijkse leven.

Monsta X en filantropie

Monsta X is ook actief in filantropie en heeft gedoneerd aan tal van goede doelen en goede doelen. In 2018 schonken ze $ 100.000 aan het Koreaanse Rode Kruis om de slachtoffers van de aardbeving in Pohang te helpen. Ze hebben ook gedoneerd aan goede doelen zoals UNICEF en de Make-A-Wish Foundation.

Gevolgtrekking

Monsta X is een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. Ze hebben talloze hitsingles en albums uitgebracht en hebben veel getourd. Ze zijn ook actief op sociale media en houden zich bezig met filantropie. Monsta X is een groep die zeker nog jaren furore zal blijven maken in de K-Pop-wereld.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Monsta X? EEN: De zeven leden van Monsta X zijn Shownu, Wonho, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney en I.M.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Monsta X? EEN: Monsta X maakt een mix van hiphop, EDM en R&B.
  • Q: Welke prijzen heeft Monsta X gewonnen? EEN: Monsta X heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2018.
  • Q: Aan welke goede doelen heeft Monsta X gedoneerd? EEN: Monsta X heeft gedoneerd aan tal van goede doelen, waaronder het Koreaanse Rode Kruis, UNICEF en de Make-A-Wish Foundation.

Kijk voor meer informatie over Monsta X op AllKpop , Aanplakbord , en Starship-entertainment .

K-pop verovert de wereld stormenderhand, en daarmee ook de bands waaruit het genre bestaat. Een van de meest populaire bands is Weki Meki, een zevenkoppige meidengroep die in 2017 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun krachtige choreografie en pakkende liedjes. Hun op taekwondo geïnspireerde dansbewegingen hebben hen een enorme aanhang opgeleverd en hun muziek is te zien in films en televisieshows. Voor meer informatie over Weki Meki, bekijk de taekwondo-wiki .

Een andere populaire K-popband is LedApple, een vijfkoppige boyband die in 2012 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun unieke mix van rock- en popmuziek, en hun muziek is te zien in verschillende films en televisieshows. Voor meer informatie over LedApple, bekijk de ledappel hanbyul .

Tot slot is er Beomgyu, een vierkoppige boyband die in 2019 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke muziek en energieke optredens. Voor meer informatie over Beomgyu, bekijk de beomgyu slapen .

K-pop is een genre dat voortdurend evolueert, en deze bands zijn slechts enkele van de vele die furore maken in de industrie. Of je nu een fan bent van Weki Meki, LedApple of Beomgyu, er is voor elk wat wils in de wereld van K-pop.