MyB: K-Pop Bandprofiel en discografie

Inhoud

MyB is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2016 is opgericht door Music Works Entertainment. De groep bestaat uit vijf leden: J-Da, Yoojung, ZN, Linzy en Dana. MyB debuteerde op 28 april 2016 met de single 'My Oh My'. Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder hun eerste volledige album, 'MyB Story'.

MijnB-leden

MyB bestaat uit vijf leden: J-Da, Yoojung, ZN, Linzy en Dana. J-Da is de leider en belangrijkste zanger van de groep. Yoojung is de belangrijkste rapper en hoofddanser. ZN is de belangrijkste danser en zanger. Linzy is de leadzanger en leadrapper. Dana is de maknae en zanger.MyB-discografie

MyB heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun eerste single, 'My Oh My', werd uitgebracht op 28 april 2016. Sindsdien hebben ze twee mini-albums uitgebracht, 'MyB Story' en 'MyB Summer Story'. , evenals twee digitale singles, 'MyB Summer' en 'MyB Summer 2'. Ze hebben ook verschillende muziekvideo's uitgebracht, waaronder 'My Oh My', 'MyB Summer' en 'MyB Summer 2'.

MyB-nieuws en -updates

MyB is sinds hun debuut in 2016 actief in de K-Pop-scene. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht, evenals verschillende muziekvideo's. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows. De groep bereidt zich momenteel voor op hun aanstaande comeback, die naar verwachting in 2021 zal verschijnen.

MyB-onderscheidingen en -prestaties

MyB heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende prijzen en nominaties gewonnen. Ze zijn genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Seoul Music Awards. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017.

MijnB sociale media

MyB is actief op verschillende sociale mediaplatforms, waaronder Twitter, Instagram en YouTube. Ze plaatsen regelmatig updates over hun muziek, activiteiten en aankomende evenementen. Fans kunnen de groep ook volgen op hun officiële website en fancafé.

Gevolgtrekking

MyB is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2016 is opgericht door Music Works Entertainment. De groep bestaat uit vijf leden: J-Da, Yoojung, ZN, Linzy en Dana. MyB heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende singles en albums uitgebracht en heeft verschillende prijzen en nominaties gewonnen. Ze bereiden zich momenteel voor op hun aanstaande comeback, die naar verwachting in 2021 zal verschijnen. Fans kunnen de groep volgen op hun officiële website en fancafé, maar ook op sociale mediaplatforms zoals Twitter, Instagram en YouTube.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van MyB?
    EEN: MyB bestaat uit vijf leden: J-Da, Yoojung, ZN, Linzy en Dana.
  • Q: Welke prijzen heeft MyB gewonnen?
    EEN: MyB heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017.
  • Q: Wanneer is de aanstaande comeback van MyB?
    EEN: De aanstaande comeback van MyB zal naar verwachting in 2021 worden uitgebracht.

Ga voor meer informatie over MyB naar AllKPop en KPopMap .

Ben je een fan van K-pop? Als dat zo is, ben je misschien geïnteresseerd om de BTS Boyfriend Quiz te doen en erachter te komen wie je K-pop-soulmate is! Deze leuke quiz helpt je te bepalen welke van de zeven leden van de populaire Zuid-Koreaanse boyband jouw perfecte match is. Quizzen vriendje is een geweldige manier om erachter te komen wie uw ideale partner is.

Als je op zoek bent naar meer informatie over de K-pop-industrie, ga dan naar Off the Record Entertainment. Deze website biedt al het laatste nieuws en updates over de K-pop-industrie, evenals interviews met enkele van de grootste sterren. U kunt ook meer te weten komen over aankomende evenementen en concerten. Entertainment opnemen is een geweldige bron voor iedereen die geïnteresseerd is in de K-pop-industrie.

Raina is een K-popzangeres die furore maakt in de industrie. Ze is lid van de populaire meidengroep After School en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Haar muziek is een mix van pop, R&B en hiphop, en haar liedjes zijn te zien in verschillende films en tv-shows. Raina-zangeres is een geweldige artiest om te bekijken als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends in de K-popwereld.