Nako IZ*ONE: een uitgebreide gids voor de K-Pop-band die de wereld stormenderhand verovert

Inhoud

Ontdek Nako IZ*ONE, de K-Pop-band die de wereld stormenderhand verovert Nako IZ*ONE is een K-Pop band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Lees meer over de groep, hun muziek en hun succes in deze uitgebreide gids. Nako IZ*ONE, K-Pop, muziek, band, succes, gids

Nako IZ*ONE is een K-Pop band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De groep, opgericht in 2018, bestaat uit twaalf leden uit Japan en Zuid-Korea. De groep heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'La Vie en Rose' en 'Violeta', en heeft talloze prijzen gewonnen. In deze uitgebreide gids verkennen we de geschiedenis van Nako IZ*ONE, hun muziek en hun succes.

De geschiedenis van Nako IZ*ONE

Nako IZ*ONE werd in 2018 opgericht via de realityshow Mnet Produceer 48 . De show bevatte 96 deelnemers uit Japan en Zuid-Korea die streden om een ​​plek in de groep. Na de show werden de twaalf leden van Nako IZ*ONE aangekondigd: Jang Won-young, Miyawaki Sakura, Jo Yu-ri, Choi Ye-na, An Yu-jin, Yabuki Nako, Kwon Eun-bi, Kang Hye-won , Honda Hitomi, Kim Chae-won, Kim Min-ju en Lee Chae-yeon.Nako van de muziek van IZ*ONE

Nako IZ*ONE heeft sinds hun oprichting verschillende hitsingles uitgebracht. Hun debuutsingle “La Vie en Rose” kwam uit in 2018 en was meteen een hit. De single piekte op nummer één in de Gaon Music Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. De groep heeft ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder 'Violeta', 'Suki to Iwasetai' en 'Buenos Aires'.

Het succes van Nako IZ*ONE

Nako IZ*ONE heeft enorm veel succes geboekt sinds hun oprichting. De groep heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2019. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Best Female Group Award bij de Asia Artist Awards 2019. De groep heeft ook commercieel succes behaald, met hun singles 'La Vie en Rose' en 'Violeta' die beide nummer één bereikten op de Gaon Music Chart.

De impact van Nako IZ*ONE op K-Pop

Nako IZ*ONE heeft sinds hun oprichting een grote impact gehad op de K-Pop-industrie. De groep wordt geprezen om hun unieke geluid en stijl, wat heeft bijgedragen aan het vergroten van het bereik van het genre. De groep wordt ook geprezen om hun sterke arbeidsethos en toewijding aan hun vak.

Nako van IZ*ONE's Future

De toekomst van Nako IZ*ONE ziet er rooskleurig uit. De groep werkt momenteel aan hun tweede album, dat naar verwachting in 2021 uitkomt. De groep is ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen, wat hun eerste tour buiten Azië zal zijn.

Gevolgtrekking

Nako IZ*ONE is een K-Pop band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De groep heeft enorm veel succes geboekt sinds hun oprichting, met hun singles bovenaan de hitlijsten en hun prijzen stapelen zich op. De groep heeft ook een grote impact gehad op de K-Pop-industrie, met hun unieke geluid en stijl die het bereik van het genre helpen vergroten. De toekomst van de groep ziet er rooskleurig uit, met hun tweede album en wereldtournee beide gepland voor 2021.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Nako IZ*ONE?
    EEN: Nako IZ*ONE - Miyawaki Sakura (officiële muziekvideo) Nako IZ*ONE - Miyawaki Sakura (officiële muziekvideo) heeft gewonnen, Kim Min-ju en Lee Chae-yeon.
  • Q: Wat zijn enkele hitsingles van Nako IZ*ONE?
    EEN: Enkele hitsingles van Nako IZ*ONE zijn 'La Vie en Rose', 'Violeta', 'Suki to Iwasetai' en 'Buenos Aires'.
  • Q: Welke awards heeft Nako IZ*ONE gewonnen?
    EEN: Nako IZ*ONE heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019 en is genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Best Female Group Award bij de Asia Artist Awards 2019.

Ga voor meer informatie over Nako IZ*ONE naar AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die furore hebben gemaakt in de muziekindustrie, en ze zijn de moeite van het bekijken waard. Een van de meest populaire K-popbands is Jun Han, een vijfkoppige groep die veel aandacht trekt. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn in veel muziekvideo's te zien geweest. Ga naar voor meer informatie over Jun Han en hun muziek helden feiten .

Een andere K-popband die furore maakt, is Treasure. Deze twaalfkoppige groep heeft veel aandacht gekregen voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn in veel muziekvideo's te zien geweest. Ga naar voor meer informatie over Treasure en hun muziek schat schip .

Tot slot is er Joo Wontak, een opkomende K-popband die veel aandacht krijgt. Deze vijfkoppige groep heeft veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en energieke optredens. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn in veel muziekvideo's te zien geweest. Ga naar voor meer informatie over Joo Wontak en hun muziek ja wontak .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die furore hebben gemaakt in de muziekindustrie, en ze zijn de moeite van het bekijken waard. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke geluid en stijl, en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Of je nu een fan bent van Jun Han, Treasure of Joo Wontak, je kunt meer over hen en hun muziek te weten komen door de meegeleverde hyperlinks te bekijken.