Klik op Downloaden om Nam Da-Reum - Hoogte mp3 youtube com op te slaan

Inhoud

Nam Da-Reum is een Zuid-Koreaanse acteur en zanger. Hij is vooral bekend door zijn rollen in de televisieserie De vurige priester en Het verhaal van Nokdu . Hij is ook lid van de K-Pop-band 19 . Lees verder voor meer informatie over de lengte van Nam Da-Reum, de K-Pop-band en meer.

Voor de lengte van Da-Reum

Nam Da-Reum staat op een hoogte van 1,78 m (5 ft 10 in). Hij wordt als lang beschouwd voor een Zuid-Koreaanse man. Hij staat ook bekend om zijn slanke lichaamsbouw en knappe uiterlijk.De K-Popband van Nam Da-Reum

Nam Da-Reum is een lid van de K-Pop-band 19 . De band debuteerde in juli 2019 met het enige album Hallo Hoofdstuk 1. Hallo, vreemde tijd . De band heeft sindsdien verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Hallo Hoofdstuk 2. Hallo, vreemde plek en Hallo hoofdstuk 3. Hallo, vreemde droom . De band heeft ook verschillende concerten en fanbijeenkomsten gehouden.

De acteercarrière van Nam Da-Reum

Nam Da-Reum maakte zijn acteerdebuut in de televisieserie De vurige priester in 2019. Daarna speelde hij in de televisieserie Het verhaal van Nokdu in 2019. Sindsdien is hij in verschillende andere televisieseries verschenen, waaronder De Koning: Eeuwige Monarch en De griezelige teller . Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder De heks: deel 1. De ondermijning en De heks: deel 2. De ondermijning .

Prijzen en nominaties van Nam Da-Reum

Nam Da-Reum is genomineerd voor verschillende prijzen voor zijn acteerrollen. Hij werd genomineerd voor de prijs voor beste nieuwe acteur bij de MBC Drama Awards 2019 voor zijn rol in De vurige priester . Hij werd ook genomineerd voor de prijs voor beste nieuwe acteur bij de Baeksang Arts Awards 2020 voor zijn rol in Het verhaal van Nokdu . Hij heeft ook verschillende prijzen gewonnen voor zijn zangcarrière, waaronder de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2020.

Voor het persoonlijke leven van Da-Reum

Nam Da-Reum werd geboren op 5 april 2000 in Zuid-Korea. Hij is momenteel getekend bij het entertainmentbureau C9 Entertainment. Hij is ook lid van de K-Pop-band 19 . Hij is momenteel vrijgezel en heeft geen bekende relaties.

Gevolgtrekking

Nam Da-Reum is een Zuid-Koreaanse acteur en zanger. Hij is vooral bekend door zijn rollen in de televisieserie De vurige priester en Het verhaal van Nokdu . Hij is ook lid van de K-Pop-band 19 . Hij staat op een hoogte van 1,78 m (5 ft 10 in) en wordt als lang beschouwd voor een Zuid-Koreaanse man. Hij is genomineerd voor verschillende prijzen voor zijn acteerrollen en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn zangcarrière. Hij is momenteel getekend bij het entertainmentbureau C9 Entertainment en is vrijgezel.

FAQ

  • Q: Wat is de lengte van Nam Da-Reum? EEN: Nam Da-Reum staat op een hoogte van 1,78 m (5 ft 10 in).
  • Q: Van welke K-popband is Nam Da-Reum lid? EEN: Nam Da-Reum is een lid van de K-Pop-band 19 .
  • Q: Welke prijzen heeft Nam Da-Reum gewonnen? EEN: Nam Da-Reum heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn zangcarrière, waaronder de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2020.
  • Q: Heeft Nam Da-Reum een ​​relatie? EEN: Nam Da-Reum is momenteel vrijgezel en heeft voor zover bekend geen relaties.

Voor meer informatie over Nam Da-Reum, bezoek Wikipedia en allpop .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en er zijn een aantal geweldige zangers en bands die voorop lopen. Een van de meest populaire is AOMG Loco , een Zuid-Koreaanse rapper, zanger en songwriter. Hij heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht en zijn muziek is te zien geweest in films en televisieshows. Hij is ook lid van de hiphopgroep AOMG. Een andere populaire K-popband is Spica Bohyung , een vijfkoppige meidengroep die debuteerde in 2012. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht, en hun muziek is te zien in films en tv-shows. Ze staan ​​bekend om hun krachtige zang en energieke optredens. Eindelijk is er Soyou leeftijd , een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2014. Ze hebben verschillende hitsingles en albums uitgebracht, en hun muziek is te zien in films en tv-shows. Ze staan ​​bekend om hun unieke stijl en krachtige zang. Al deze zangers en bands maken furore in de K-popscene, en ze zullen in de toekomst zeker indruk blijven maken.