Nayeon: een profiel van de K-Popster

Inhoud

Nayeon is de zanger van de populaire meidengroep K-Pop TWEEMAAL . Ze is een getalenteerde zangeres en danseres en maakt deel uit van de groep sinds het debuut in 2015. In dit artikel gaan we in op de achtergrond, carrière en meer van Nayeon.

Achtergrond en vroege leven

Nayeon werd geboren als Im Na-yeon op 22 september 1995 in Seoul, Zuid-Korea. Ze volgde de School of Performing Arts Seoul en studeerde af in 2014. Ze liep zeven jaar stage bij JYP Entertainment voordat ze debuteerde met TWEEMAAL .Carrière

Nayeon debuteerde met TWEEMAAL in oktober 2015 met de release van hun eerste EP, Het verhaal begint . De groep heeft sindsdien verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht, waaronder hun hitsingle 'Cheer Up', die de Song of the Year-prijs won bij de Mnet Asian Music Awards 2016.

Nayeon is ook verschenen in verschillende variétéshows, waaronder Wekelijkse idool , Broers kennen , en Rennende man . Ze is ook te zien geweest in verschillende commercials en fotoshoots in tijdschriften.

Priveleven

Nayeon staat bekend om haar heldere en opgewekte persoonlijkheid. Ze is goed bevriend met collega TWEEMAAL leden Jeongyeon en Momo. Ze is ook een fan van de K-Pop-groep BTS en is gezien met het dragen van hun koopwaar.

Discografie

Nayeon heeft verschillende albums en singles uitgebracht met TWEEMAAL , inclusief:

 • Het verhaal begint (2015)
 • Pagina twee (2016)
 • Signaal (2017)
 • Wat is liefde? (2018)
 • Zin in jou (2019)
 • Meer meer (2020)

Prijzen en nominaties

Nayeon heeft verschillende prijzen gewonnen met TWEEMAAL , waaronder de Song of the Year-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2016 voor hun single 'Cheer Up'. Ze is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs voor beste vrouwelijke groep bij de Mnet Asian Music Awards 2017.

Gevolgtrekking

Nayeon is een getalenteerde zangeres en danseres die deel uitmaakte van de populaire K-Pop meidengroep TWEEMAAL sinds het debuut in 2015. Ze heeft met de groep verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht en is ook in verschillende variétéshows verschenen. Ze staat bekend om haar heldere en opgewekte persoonlijkheid, en is goede vrienden met collega's TWEEMAAL leden Jeongyeon en Momo. Nayeon heeft verschillende prijzen gewonnen met TWEEMAAL , en is ook genomineerd voor verschillende prijzen.

Voor meer informatie over Nayeon en TWEEMAAL , uitchecken AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

 • Q: Wanneer is Nayeon geboren?
  EEN: Nayeon werd geboren op 22 september 1995 in Seoul, Zuid-Korea.
 • Q: Hoe lang was Nayeon stagiair bij JYP Entertainment?
  EEN: Nayeon was zeven jaar stagiair bij JYP Entertainment voordat hij debuteerde bij TWEEMAAL .
 • Q: Met welke prijzen heeft Nayeon gewonnen TWEEMAAL ?
  EEN: Nayeon heeft de Song of the Year-prijs gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2016 voor hun single 'Cheer Up'.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Van de aanstekelijke beats tot de unieke mode, K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden. Een van de meest populaire K-popbands is Block B, een zevenkoppige groep die veel aandacht trekt. Hun muziek is een mix van hiphop, pop en elektronica, en hun stijl is een mix van streetwear en traditionele Koreaanse mode. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben de wereld rondgereisd. Ga naar voor meer informatie over blok B blok po .

K-pop is meer dan alleen muziek; het is een cultuur. Er zijn veel verschillende K-popbands, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Ga naar voor meer informatie over de verschillende K-popbandskpop-rants-all-you-need-to-know-about-kpop-bands. Deze website geeft informatie over de verschillende K-popbands, hun muziek en hun stijl.

Een andere populaire K-popband is Jang Woohyuk. Deze vijfkoppige groep heeft veel aandacht gekregen vanwege hun unieke stijl en geluid. Hun muziek is een mix van hiphop, pop en elektronica, en hun stijl is een mix van streetwear en traditionele Koreaanse mode. Ga naar voor meer informatie over Jang Woohyuk wauw hyuk .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld veel aandacht heeft gekregen. Van de aanstekelijke beats tot de unieke mode, K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden. Of je nu een fan bent van Block B, Jang Woohyuk of een andere K-popband, er is voor elk wat wils. Dus als je de wereld van K-pop wilt ontdekken, ga dan naar de hierboven genoemde websites voor meer informatie over de verschillende K-popbands en hun muziek.