NCT 127: Alle albums van de K-Pop Band

Inhoud

NCT 127 is een populaire K-Pop band uit Zuid-Korea. De groep bestaat uit negen leden en maakt deel uit van het grotere NCT-collectief. Ze hebben sinds hun debuut in 2016 verschillende albums uitgebracht en hun muziek is steeds populairder geworden in de K-Pop-scene. In dit artikel bekijken we alle albums die zijn uitgebracht door NCT 127.

NCT 127-albums

NCT 127 heeft vier studioalbums, twee verlengde toneelstukken en één herverpakt album uitgebracht. Hun debuutalbum, NCT #127 , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de hitsingle 'Fire Truck'. Het album was een commercieel succes en bereikte nummer twee in de Gaon Album Chart. Het tweede album van de groep, NCT #127 Grenzeloos , werd uitgebracht in 2017 en bevatte de singles 'Limitless' en 'Good Thing'. Het album piekte op nummer één in de Gaon Album Chart.In 2018 bracht NCT 127 hun derde album uit, NCT #127 Regelmatig-onregelmatig . Het album bevatte de singles 'Regular' en 'Simon Says' en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het vierde album van de groep, Neo-zone , werd uitgebracht in 2020 en bevatte de singles 'Kick It' en 'Punch'. Het album piekte op nummer één in de Gaon Album Chart.

Uitgebreide toneelstukken

NCT 127 heeft ook twee verlengde toneelstukken uitgebracht. De eerste, Kersen Bom , werd uitgebracht in 2017 en bevatte de singles 'Cherry Bomb' en '0 Mile'. De EP piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart. tweede EP van de groep, Wij zijn bovenmenselijk , werd uitgebracht in 2019 en bevatte de singles 'Superhuman' en 'Highway to Heaven'. De EP piekte op nummer één in de Gaon Album Chart.

Herverpakt album

NCT 127 heeft ook een herverpakt album uitgebracht. Het album, NCT #127 Regelen , werd uitgebracht in 2018 en bevatte de singles 'Simon Says' en 'Regular (Korean Version)'. Het album piekte op nummer één in de Gaon Album Chart.

Gevolgtrekking

NCT 127 heeft sinds hun debuut in 2016 vier studioalbums, twee extended plays en één herverpakt album uitgebracht. Hun muziek is steeds populairder geworden in de K-Pop-scene en hun albums hebben allemaal een hoogtepunt bereikt op nummer één in de Gaon Album Chart. Als je een fan bent van K-Pop, dan is NCT 127 zeker de moeite van het bekijken waard.

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft NCT 127 uitgebracht?
    EEN: NCT 127 heeft vier studioalbums, twee verlengde toneelstukken en één herverpakt album uitgebracht.
  • Q: Wat is het populairste NCT 127-album?
    EEN: Het meest populaire NCT 127-album is Neo-zone , die in 2020 werd uitgebracht.
  • Q: Wat is het hoogst in kaart gebrachte NCT 127-album?
    EEN: Alle albums van NCT 127 hebben een hoogtepunt bereikt op nummer één in de Gaon Album Chart.

Ga naar voor meer informatie over NCT 127 en hun albums Wikipedia en Alle muziek .

K-pop is een fenomeen dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans van over de hele wereld. Een van de populairste K-popbands is Itzy, een vijfkoppige meidengroep uit Zuid-Korea. De groep bestaat uit Yuna, Lia, Ryujin, Chaeryeong en Yeji. Yuna, de leider van de groep, is een getalenteerde zangeres en danseres. Ze is een K-pop-sensatie geworden, met haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Itzy Yuna is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in de K-pop-wereld.

Een andere populaire K-popband is Choutokkyuu, een Japanse K-popband. De groep bestaat uit zeven leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. De groep heeft veel aandacht gekregen voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Train leden zijn populair geworden in Japan en over de hele wereld. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een populaire K-popgroep in Japan geworden.

Tot slot is er Arran, een opkomende K-popband uit Zuid-Korea. De groep bestaat uit vijf leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en zijn populair geworden in Zuid-Korea en de rest van de wereld. Arran Kpop hebben veel aandacht gekregen voor hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Ze zijn een populaire K-popgroep geworden in Zuid-Korea en de rest van de wereld.

K-pop is een muziekgenre dat een wereldwijd fenomeen is geworden. Het heeft veel aandacht gekregen van fans over de hele wereld. Itzy, Choutokkyuu en Arran zijn slechts enkele van de populaire K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke stijl en geluid en is op zichzelf al populair geworden. K-pop is een muziekgenre dat de komende jaren zeker in populariteit zal blijven groeien.