NCT 127: Alles wat u moet weten over de K-Pop Band

Inhoud

NCT 127 is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die debuteerde in 2016. De groep maakt deel uit van het grotere NCT-collectief, dat wordt beheerd door SM Entertainment. NCT 127 bestaat uit negen leden: Taeyong, Taeil, Johnny, Yuta, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Jungwoo en Mark. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en toerde de wereld rond. In dit artikel bekijken we de geschiedenis van NCT 127, hun muziek en meer.

Geschiedenis van NCT 127

NCT 127 is in 2016 opgericht als onderdeel van het grotere NCT-collectief. De groep wordt beheerd door SM Entertainment, een van de grootste entertainmentbedrijven in Zuid-Korea. De naam van de groep is een combinatie van de woorden 'Neo Culture Technology' en het getal 127, de lengtegraad van Seoul, Zuid-Korea. De groep debuteerde in juli 2016 met hun eerste single 'Fire Truck'.Leden van NCT 127

NCT 127 bestaat uit negen leden: Taeyong, Taeil, Johnny, Yuta, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Jungwoo en Mark. Taeyong is de leider van de groep en is ook lid van de subeenheid NCT U. Taeil is de hoofdvocalist en Johnny is de belangrijkste rapper. Yuta is de hoofddanseres en Doyoung is de hoofdvocalist. Jaehyun is de hoofddanser en Winwin is de hoofdrapper. Jungwoo en Mark zijn de maknaes (jongste leden) van de groep.

Muziek van NCT 127

NCT 127 heeft sinds hun debuut verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste album, NCT #127, kwam uit in 2016 en bevatte de singles 'Fire Truck' en 'Once Again'. Het tweede album van de groep, Limitless, kwam uit in 2017 en bevatte de singles 'Limitless' en 'Cherry Bomb'. Het derde album van de groep, Regular-Irregular, kwam uit in 2018 en bevatte de singles 'Regular' en 'Simon Says'. De groep heeft ook verschillende EP's uitgebracht, waaronder We Are Superhuman en Neo Zone.

Rondleidingen en concerten

NCT 127 heeft sinds hun debuut de wereld rondgereisd. De groep heeft concerten gehouden in Zuid-Korea, Japan, de Verenigde Staten en Europa. De groep trad ook op op verschillende muziekfestivals, waaronder KCON en SXSW. In 2019 hield de groep hun eerste wereldtournee, de Neo City - The Origin Tour, die steden in Azië, Europa en Noord-Amerika aandeed.

Onderscheidingen en onderscheidingen

NCT 127 heeft sinds hun debuut verschillende prijzen gewonnen. De groep heeft prijzen gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards, de Seoul Music Awards en de Golden Disc Awards. De groep is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de MTV Europe Music Awards en de Billboard Music Awards.

Gevolgtrekking

NCT 127 is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die debuteerde in 2016. De groep maakt deel uit van het grotere NCT-collectief, dat wordt beheerd door SM Entertainment. NCT 127 bestaat uit negen leden: Taeyong, Taeil, Johnny, Yuta, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Jungwoo en Mark. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en toerde de wereld rond. De groep heeft verschillende prijzen gewonnen en heeft op verschillende muziekfestivals opgetreden. Als je een fan bent van K-Pop, dan is NCT 127 zeker een groep die je moet bezoeken.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van NCT 127?
    EEN: NCT 127 bestaat uit negen leden: Taeyong, Taeil, Johnny, Yuta, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Jungwoo en Mark.
  • Q: Wanneer debuteerde NCT 127?
    EEN: NCT 127 debuteerde in 2016 met hun eerste single 'Fire Truck'.
  • Q: Welke prijzen heeft NCT 127 gewonnen?
    EEN: NCT 127 heeft prijzen gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards, de Seoul Music Awards en de Golden Disc Awards.

Kijk voor meer informatie over NCT 127 op AllKPop , De officiële website van NCT 127 , en De website van SM Entertainment .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de opkomende K-popbands is Seventeen BSS, een zevenkoppige boyband die in 2015 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Adore U' en 'Mansae'. Fans van Seventeen BSS kunnen meer over de band te weten komen door hun website te bezoeken op zeventien bs .

Een andere populaire K-popartiest is Punch, een solozangeres die debuteerde in 2018. Ze heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Stay With Me' en 'My Flower'. Fans van Punch kunnen meer over haar te weten komen door haar website te bezoeken op punch zanger .

Lee Seo Yeon is een andere K-popster en bandlid. Ze is lid van de meidengroep GFriend en heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Me Gustas Tu' en 'Navillera'. Fans van Seo Yeon kunnen meer over haar te weten komen door haar website te bezoeken op seo jaon .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Met de opkomst van K-pop zijn er veel nieuwe artiesten bijgekomen, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Door de websites van deze K-popsterren te bezoeken, kunnen fans meer te weten komen over hun favoriete artiesten en op de hoogte blijven van hun nieuwste releases.