NCT Dream Albums: alles wat u moet weten over K-Pop Band

Inhoud

NCT Dream is een K-Pop band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De groep bestaat uit zeven leden: Mark, Renjun, Jeno, Haechan, Jaemin, Chenle en Jisung. Ze debuteerden in 2016 en hebben sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht. In dit artikel bekijken we alle albums die zijn uitgebracht door NCT Dream en verkennen we hun discografie.

NCT Dream-albums

NCT Dream heeft drie studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Hun eerste studioalbum, Herladen , werd uitgebracht in 2020 en bevatte de hitsingle 'Ridin'.' Het album piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.Hun tweede studioalbum, Hete saus , werd uitgebracht in 2021 en bevatte de hitsingle 'Hot Sauce'. Het album piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Hun derde studioalbum, Wij boem , werd uitgebracht in 2021 en bevatte de hitsingle 'Boom.' Het album piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

NCT Dream verlengde toneelstukken

NCT Dream heeft twee extended plays uitgebracht. Hun eerste verlengde spel, Wij gaan omhoog , werd uitgebracht in 2018 en bevatte de hitsingle 'We Go Up.' De EP piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Hun tweede extended play, wij jong , werd uitgebracht in 2019 en bevatte de hitsingle 'We Young.' De EP piekte op nummer één in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

NCT droomsingles

NCT Dream heeft verschillende singles uitgebracht. Hun eerste single, 'Chewing Gum', werd uitgebracht in 2016 en piekte op nummer één in de Gaon Digital Chart. Hun tweede single, 'My First and Last', werd uitgebracht in 2017 en piekte op nummer één in de Gaon Digital Chart. Hun derde single, 'Go', werd uitgebracht in 2018 en piekte op nummer één op de Gaon Digital Chart.

Hun vierde single, 'We Go Up', werd uitgebracht in 2018 en piekte op nummer één in de Gaon Digital Chart. Hun vijfde single, 'We Young', werd uitgebracht in 2019 en piekte op nummer één in de Gaon Digital Chart. Hun zesde single, 'Ridin', werd uitgebracht in 2020 en piekte op nummer één in de Gaon Digital Chart.

Gevolgtrekking

NCT Dream is een K-Pop band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Ze hebben drie studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Hun muziek is platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association en staat bovenaan het Gaon-album en de digitale hitlijsten. Als je een fan bent van K-Pop, dan is NCT Dream een ​​must-listening.

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft NCT Dream uitgebracht?
    EEN: NCT Dream heeft drie studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht.
  • Q: Wat is de naam van het eerste studioalbum van NCT Dream?
    EEN: NCT Dream's eerste studioalbum is Herladen .
  • Q: Hoe heet de eerste single van NCT Dream?
    EEN: De eerste single van NCT Dream is 'Chewing Gum'.

Ga naar voor meer informatie over NCT Dream en hun muziek AllKPop , Officiële website van NCT Dream , en Het YouTube-kanaal van NCT Dream .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en Vernon Seventeen is een van de bands die de leiding heeft. Vernon's Mom is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2015 is opgericht door Pledis Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben veel getourd door Azië en Europa. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun live optredens staan ​​bekend om hun hoge energie en choreografie.

Ladybaby is een andere K-popband die furore maakt in de muziekscene. De groep bestaat uit vier leden, elk met hun eigen stijl en geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben veel getourd door Azië en Europa. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun live optredens staan ​​bekend om hun hoge energie en choreografie.

Hong Eunki is een K-popband die je moet kennen. De groep bestaat uit vijf leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben veel getourd door Azië en Europa. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun live optredens staan ​​bekend om hun hoge energie en choreografie.

K-pop is een muziekgenre dat snel aan populariteit wint over de hele wereld. Vernon Seventeen, Ladybaby en Hong Eunki zijn slechts enkele van de bands die de leiding nemen. Met hun unieke stijlen en geluiden zullen deze bands de komende jaren zeker indruk maken op de muziekscene.