NCT-leden: alles wat u moet weten over de K-Pop Band

Inhoud

Image

NCT, ook wel bekend als Neo Culture Technology, is een Zuid-Koreaanse boyband gevormd door SM Entertainment. De groep bestaat uit 21 leden, verdeeld in drie subeenheden: NCT U, NCT 127 en NCT Dream. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en heeft succes geboekt in de K-Pop-industrie. In dit artikel kijken we naar de leden van NCT, hun muziek en hun prestaties.

Image

Wie zijn de leden van NCT?

NCT bestaat uit 21 leden, verdeeld in drie subeenheden: NCT U, NCT 127 en NCT Dream. De leden van NCT U zijn Taeyong, Taeil, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Mark, Haechan en Lucas. De leden van NCT 127 zijn Taeyong, Taeil, Yuta, Jaehyun, Winwin, Mark, Johnny, Doyoung en Haechan. De leden van NCT Dream zijn Mark, Renjun, Jeno, Haechan, Jaemin, Chenle en Jisung.Image

Welke muziek heeft NCT uitgebracht?

NCT heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste album, NCT 2018 Empathie , werd uitgebracht in maart 2018 en bevatte alle 21 leden. Het album piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. De groep heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder Brandweerwagen , Kersen Bom , Wij gaan omhoog , en Schop het .

Image

Wat zijn de prestaties van NCT?

NCT heeft succes geboekt in de K-Pop-industrie. De groep heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2018 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2019. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Golden Disc Award voor Beste Mannelijke Groep in 2019 en de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2020.

Image

NCT heeft sinds hun debuut verschillende populaire nummers uitgebracht. Enkele van hun meest populaire nummers zijn onder meer Brandweerwagen , Kersen Bom , Wij gaan omhoog , Schop het , Normaal , Baas , en Simon zegt . De groep heeft ook verschillende samenwerkingen met andere K-Popartiesten uitgebracht, waaronder BAAS met Red Velvet en Doe een Wens met WayV.

Image

Wat zijn de toekomstplannen van NCT?

NCT bereidt zich momenteel voor op hun aankomende album, NCT 2020 Resonantie Pt. 1 , die naar verwachting in oktober 2020 uitkomt. De groep is ook van plan om in 2021 aan een wereldtournee te beginnen, met stops in Noord-Amerika, Europa en Azië. De groep is ook van plan om in oktober 2020 een nieuwe single uit te brengen.

Image

Gevolgtrekking

NCT is een Zuid-Koreaanse boyband gevormd door SM Entertainment. De groep bestaat uit 21 leden, verdeeld in drie subeenheden: NCT U, NCT 127 en NCT Dream. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en heeft succes geboekt in de K-Pop-industrie. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen en verschillende populaire liedjes uitgebracht. De groep bereidt zich momenteel voor op hun aankomende album en wereldtournee.

Image

Kijk voor meer informatie over NCT op AllKpop , Soempi , en SMTown .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van NCT? EEN: De leden van NCT zijn Taeyong, Taeil, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Mark, Haechan, Lucas, Yuta, Johnny, Renjun, Jeno, Jaemin, Chenle en Jisung.
  • Q: Welke muziek heeft NCT uitgebracht? EEN: NCT heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder NCT 2018 Empathie , Brandweerwagen , Kersen Bom , Wij gaan omhoog , en Schop het .
  • Q: Wat zijn de prestaties van NCT? EEN: NCT heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2018 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2019.
  • Q: Wat zijn de populaire liedjes van NCT? EEN: Enkele van de meest populaire nummers van NCT zijn onder meer Brandweerwagen , Kersen Bom , Wij gaan omhoog , Schop het , Normaal , Baas , en Simon zegt .
  • Q: Wat zijn de toekomstplannen van NCT? EEN: NCT bereidt zich momenteel voor op hun aankomende album, NCT 2020 Resonantie Pt. 1 , die naar verwachting in oktober 2020 uitkomt. De groep is ook van plan om in 2021 op wereldtournee te gaan.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Er zijn veel K-popbands die populair zijn geworden en elk heeft zijn eigen unieke geluid. Een van de meest populaire K-popbands is ye.a. Ze zijn een uitgebreide gids voor de K-popband en verkennen het unieke geluid van K-pop. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht. Een andere populaire K-popband is Nate Porcalla. Ze zijn een band die de laatste jaren aan populariteit wint en ze hebben een uniek geluid dat hiphop, R&B en pop combineert. Ten slotte is er Yuri Kwon, een K-popband die het unieke geluid van K-pop heeft verkend. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop. Al deze bands hebben iets unieks te bieden, en ze zijn allemaal het ontdekken waard. ye.a kpop , natuurlijke porcalla , yuri kwon zijn allemaal geweldige bands om te bekijken als je op zoek bent naar iets nieuws en spannends in de wereld van K-pop.