NCT U-nummers: een gids voor de muziek van de K-Pop Band

Inhoud

NCT U is een K-Pop-band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Met hun unieke geluid en meeslepende optredens zijn ze een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden. In deze gids verkennen we de muziek van NCT U, van hun liedjes tot hun albums en meer.

Wie is NCT U?

NCT U is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2016 is opgericht door SM Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Taeyong, Taeil, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Mark en Haechan. Ze maken deel uit van het grotere NCT-collectief, dat bestaat uit meerdere subeenheden in verschillende steden over de hele wereld.NCT U-nummers

NCT U heeft sinds hun debuut in 2016 een aantal hitnummers uitgebracht. Enkele van hun meest populaire nummers zijn Baas , Het 7e zintuig , Schat, stop niet , Ja vandaag , en Doe een Wens . Ze hebben ook een aantal samenwerkingen met andere K-Popartiesten uitgebracht, zoals Wij gaan omhoog met NCT Dream en Tijdloos met EXO.

NCT U-albums

NCT U heeft twee studioalbums uitgebracht, NCT 2018 Empathie en NCT 2020 Resonantie Pt. 1 . Beide albums bevatten een mix van nieuwe nummers en eerder uitgebrachte singles. De albums worden geprezen om hun unieke geluid en boeiende productie.

NCT U-muziekvideo's

NCT U heeft een aantal muziekvideo's uitgebracht voor hun liedjes, die populair zijn geworden op YouTube. Enkele van hun meest populaire muziekvideo's zijn onder meer Baas , Het 7e zintuig , Schat, stop niet , en Ja vandaag . De video's tonen de leden van NCT U in verschillende omgevingen, van een futuristisch stadsbeeld tot een kleurrijk carnaval.

NCT U-concerten

NCT U heeft opgetreden tijdens een aantal concerten en festivals over de hele wereld. Ze hebben opgetreden op het KCON-festival in Los Angeles, de SM Town Live World Tour in Seoul en de SM Town Live World Tour in Tokio. Ze hebben ook opgetreden op een aantal andere concerten en festivals in Azië en Europa.

NCT U-prijzen

NCT U heeft sinds hun debuut in 2016 een aantal prijzen gewonnen. Ze hebben de Mnet Asian Music Award voor beste mannelijke groep, de Seoul Music Award voor beste nieuwe artiest en de Golden Disc Award voor beste nieuwe artiest gewonnen. Ze zijn ook genomineerd voor een aantal andere prijzen, waaronder de Melon Music Award voor Best Male Group.

Gevolgtrekking

NCT U is een K-Pop-band die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Met hun unieke geluid en meeslepende optredens zijn ze een van de populairste K-Pop-bands ter wereld geworden. In deze gids hebben we de muziek van NCT U verkend, van hun liedjes tot hun albums en meer. We hebben ook gekeken naar hun muziekvideo's, concerten en onderscheidingen.

Ga naar voor meer informatie over NCT U AllKpop en Soempi .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van NCT U?
    EEN: De leden van NCT U zijn Taeyong, Taeil, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Mark en Haechan.
  • Q: Welke albums heeft NCT U uitgebracht?
    EEN: NCT U heeft twee studioalbums uitgebracht, NCT 2018 Empathie en NCT 2020 Resonantie Pt. 1 .
  • Q: Welke prijzen heeft NCT U gewonnen?
    EEN: NCT U heeft de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group, de Seoul Music Award voor Best New Artist en de Golden Disc Award voor Best New Artist gewonnen.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en de nieuwste groep die zich bij de gelederen voegt is aespa. Onder leiding van Kim Minjeong heeft de groep furore gemaakt met hun unieke geluid en stijl. Fans voelen zich aangetrokken tot het lookalike-concept van de groep, waarbij elk lid op een andere K-popster lijkt. Van hun debuutsingle 'Black Mamba' tot hun nieuwste comeback 'Next Level', aespa heeft het publiek over de hele wereld gefascineerd.

Jake Enhypen is een andere K-popgroep die de laatste tijd de aandacht trekt. De groep bestaat uit zeven leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Fans zijn aangetrokken tot de lengte van de groep, waarbij elk lid varieert van 5'7 'tot 6'2'. Jake Enhypen heeft furore gemaakt met hun nieuwste comeback 'Given-Taken', dat werd geprezen om zijn pakkende refrein en krachtige teksten.

Er wordt altijd lang uitgekeken naar comebacks van K-pop, en dit jaar was daarop geen uitzondering. Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de terugkeer van enkele van hun favoriete groepen, zoals Everglow. De groep maakte onlangs hun comeback met de single 'Adios', die werd geprezen om zijn krachtige teksten en boeiende choreografie. De comeback van Everglow is met veel opwinding ontvangen en fans kijken nu al uit naar hun volgende release.

K-pop is een steeds evoluerend genre, en met nieuwe groepen als aespa en Jake Enhypen is het duidelijk dat het genre een blijvertje is. Met opwindende comebacks van groepen als Everglow, zullen fans zeker een traktatie krijgen. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon het genre wilt ontdekken, Kim Minjeong , Jake Enhypen , en Evergloed hebben vast iets voor je.