NewKidd: de opkomende K-popband die je moet kennen

Inhoud

Newkidd

NewKidd is een opkomende K-Pop-band die snel aan populariteit wint. De groep bestaat uit vijf leden: J.One, Ji Hansol, Hwi, Shin en Lee Woojin. Ze debuteerden in 2019 met hun single album De eerste , en hebben sindsdien verschillende andere singles en albums uitgebracht. In deze gids bekijken we de leden van NewKidd, hun muziek en meer.

Jinkwon

Wie zijn de leden van NewKidd?

NewKidd bestaat uit vijf leden: J.One, Ji Hansol, Hwi, Shin en Lee Woojin. J.One is de leider van de groep en is verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen. Ji Hansol is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn krachtige stem. Hwi is de hoofddanser en is ook verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen. Shin is de hoofddanseres en is ook verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen. Ten slotte is Lee Woojin de maknae (jongste lid) en verantwoordelijk voor de rap- en zangpartijen.Hansol

Wat voor soort muziek maakt NewKidd?

De muziek van NewKidd is een mix van hiphop, R&B en EDM. Hun liedjes bevatten vaak krachtige rapverzen en pakkende refreinen. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder De eerste , Jongen jongen jongen , Wij gaan omhoog , en Tunnel . Ze hebben ook verschillende samenwerkingen met andere K-Popartiesten uitgebracht, zoals Tunnel (Remix) met NCT Dream en We gaan omhoog (Remix) met ATEEZ.

Choijiann

NewKidd heeft verschillende populaire nummers uitgebracht, waaronder Jongen jongen jongen , Wij gaan omhoog , en Tunnel . Jongen jongen jongen is een hiphopnummer met een pakkend refrein en krachtige rapverzen. Wij gaan omhoog is een EDM-track met een krachtig refrein en een vrolijk instrumentaal nummer. ten slotte, Tunnel is een hiphopnummer met een pakkend refrein en een krachtig rapvers.

Wat zijn enkele prijzen en prestaties van NewKidd?

NewKidd heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en prestaties behaald. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen bij de Asia Artist Awards 2020, waaronder die voor beste nieuwe artiest en beste mannelijke groep. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen bij de Mnet Asian Music Awards 2020, waaronder Best Male Group en Best Dance Performance.

Yunmin

Wat zijn de toekomstplannen van NewKidd?

NewKidd heeft verschillende aankomende projecten in de maak. Ze zullen in 2021 hun eerste volledige album uitbrengen. Ze zullen ook aan hun eerste wereldtournee beginnen in 2021. Bovendien zullen ze in de nabije toekomst op verschillende variétéshows en muziekprogramma's verschijnen.

Hwi

Gevolgtrekking

NewKidd is een opkomende K-Pop-band die snel aan populariteit wint. De groep bestaat uit vijf leden: J.One, Ji Hansol, Hwi, Shin en Lee Woojin. Ze maken een mix van hiphop, R&B en EDM-muziek en hebben verschillende populaire singles en albums uitgebracht. Ze hebben sinds hun debuut verschillende prijzen en prestaties behaald en hebben verschillende aankomende projecten in de maak. Als je op zoek bent naar een nieuwe K-Pop-groep om te volgen, dan is NewKidd er zeker een om in de gaten te houden.

Woochul

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van NewKidd? EEN: NewKidd bestaat uit vijf leden: J.One, Ji Hansol, Hwi, Shin en Lee Woojin.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt NewKidd? EEN: De muziek van NewKidd is een mix van hiphop, R&B en EDM.
  • Q: Wat zijn enkele populaire liedjes van NewKidd? EEN: Enkele van de populaire liedjes van NewKidd zijn onder meer Jongen jongen jongen , Wij gaan omhoog , en Tunnel .
  • Q: Wat zijn enkele prijzen en prestaties van NewKidd? EEN: NewKidd heeft verschillende prijzen gewonnen bij de Asia Artist Awards 2020 en is genomineerd voor verschillende prijzen bij de Mnet Asian Music Awards 2020.
  • Q: Wat zijn de toekomstplannen van NewKidd? EEN: NewKidd zal in 2021 hun eerste volledige album uitbrengen, in 2021 aan hun eerste wereldtournee beginnen en in de nabije toekomst op verschillende variétéshows en muziekprogramma's verschijnen.

Kijk voor meer informatie over NewKidd op AllKpop , Soempi , en Genie .

Kangseungchan

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Veel K-popsterren zijn bekende namen geworden en hun muziek is geliefd bij fans over de hele wereld. Een van de meest populaire K-popsterren is Amber Liu, een lid van de meidengroep f(x). Ze heeft verschillende soloalbums uitgebracht en haar muziek wordt geprezen om haar unieke geluid. Ga naar voor meer informatie over Amber Liu en haar muziek amberkleurige albums .

Een andere K-popster die snel aan populariteit wint, is Kim Taehyun. Hij is lid van de jongensgroep ATEEZ en zijn muziek wordt geprezen om zijn krachtige en emotionele teksten. Ga naar voor meer informatie over Kim Taehyun en zijn muziek Kim taehyun .

Ten slotte is ATEEZ een populaire K-popgroep die de laatste tijd veel aandacht krijgt. De groep wordt geleid door Yunho, die bekend staat om zijn krachtige zang en charismatische podiumpresentatie. Ga naar voor meer informatie over Yunho en ATEEZ yunho leeftijd .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres en veel K-popsterren zijn bekende namen geworden. Of je nu een fan bent van Amber Liu, Kim Taehyun of ATEEZ, er is voor elk wat wils in de wereld van K-pop.