Ninety One: een K-Pop-band die je moet kennen

Inhoud

Ninety One is een Zuid-Koreaanse boyband die sinds hun debuut in 2019 furore maakt in de K-Pop-scene. De groep bestaat uit zeven leden: Jooheon, Seungmin, Jihoon, Sanggyun, Woonggi, Hwanwoong en Taewoo. Ze zijn getekend bij Play M Entertainment en hebben twee verlengde toneelstukken uitgebracht, Hallo hallo en MUUR .

De leden van eenennegentig

De leden van Ninety One zijn allemaal getalenteerde zangers en dansers. Jooheon is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige rapvaardigheden. Seungmin is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn vlotte zang. Jihoon is de leadzanger en staat bekend om zijn soulvolle zang. Sanggyun is de hoofddanser en staat bekend om zijn scherpe en precieze bewegingen. Woonggi is de hoofddanser en staat bekend om zijn creatieve choreografie. Hwanwoong is de visual van de groep en staat bekend om zijn knappe uiterlijk. Taewoo is de maknae (jongste lid) en staat bekend om zijn energieke optredens.NinetyOne's muziek

Ninety One heeft twee extended plays uitgebracht, Hallo hallo en MUUR . Hun debuutsingle, NEE , werd uitgebracht in 2019 en was een hit bij fans. Het nummer was een mix van hiphop en EDM en toonde de krachtige zang- en rapvaardigheden van de groep. Hun tweede single, Koningin , werd uitgebracht in 2020 en was een vrolijker en vrolijker nummer. Het nummer was een mix van pop en EDM en toonde de vocale en dansvaardigheden van de groep.

Ninety One's prestaties

Sinds hun debuut heeft Ninety One vele prijzen en nominaties gewonnen. Ze wonnen de Best New Male Artist-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en werden genomineerd voor de Best Dance Performance Male Group-prijs bij de Melon Music Awards 2020. Ze zijn ook genomineerd voor de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2020.

Ninety One's populariteit

Ninety One heeft sinds hun debuut veel aan populariteit gewonnen. Ze hebben een grote schare fans in Zuid-Korea en krijgen fans van over de hele wereld. Ze zijn ook in veel tijdschriften en tv-shows te zien geweest.

A.Z

De toekomst van eenennegentig

Ninety One zal in 2021 hun derde extended play uitbrengen. De groep zal ook aan hun eerste wereldtournee beginnen in 2021. Fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe muziek en optredens van de groep.

Gevolgtrekking

Ninety One is een Zuid-Koreaanse boyband die sinds hun debuut in 2019 furore maakt in de K-Pop-scene. De groep bestaat uit zeven leden en heeft twee uitgebreide toneelstukken uitgebracht. Ze hebben vele prijzen en nominaties gewonnen en zijn sinds hun debuut enorm populair geworden. Ze zullen in 2021 hun derde extended play uitbrengen en aan hun eerste wereldtournee beginnen.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Ninety One? EEN: De leden van Ninety One zijn Jooheon, Seungmin, Jihoon, Sanggyun, Woonggi, Hwanwoong en Taewoo.
  • Q: Welke prijzen heeft Ninety One gewonnen? EEN: Ninety One heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020.
  • Q: Wanneer is Ninety One's wereldtournee? EEN: Ninety One's wereldtournee zal in 2021 plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie over Ninety One op AllKpop , Soempi , en Speel M Entertainment .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een unieke mix van traditionele Koreaanse muziek en moderne popmuziek die het publiek over de hele wereld heeft geboeid. Een van de meest populaire K-popbands is N.tic, een vijfkoppige groep die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. Bekijk hun voor meer informatie over N.tic tisch profiel . Een andere populaire K-popband is Stray Kids, een negenkoppige groep die de laatste tijd veel aandacht trekt. Ga voor meer informatie over Stray Kids naar Minho SKZ . Ten slotte is Rania een vijfkoppige meidengroep die furore heeft gemaakt in de K-pop-industrie. Bekijk hun voor meer informatie over Rania Rania Winter profiel. Elk van deze bands heeft een uniek geluid en stijl die het publiek over de hele wereld heeft geboeid. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon nieuwsgierig bent naar het genre, deze bands zijn het bekijken waard.