November 2021 K-Pop Comebacks: al het laatste nieuws

Inhoud

K-Pop is een van de meest populaire muziekgenres ter wereld en het is geen verrassing dat fans altijd graag willen weten wat de laatste comebacks zijn van hun favoriete K-Pop-bands. November 2021 is daarop geen uitzondering, met een aantal spannende comebacks van enkele van de grootste K-Pop-bands. Hier is een overzicht van al het laatste nieuws en updates over K-Pop-comebacks in november 2021.

BTS-terugkeer

Een van de meest langverwachte K-Pop-comebacks van november 2021 is van de wereldberoemde K-Pop-band BTS . De groep is klaar om hun nieuwe album uit te brengen ZIJN op 20 november en fans kijken al reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. Het album zal naar verwachting een mix van nieuwe en oude nummers bevatten, evenals enkele speciale samenwerkingen met andere K-Pop-artiesten.BLACKPINK-comeback

Een andere langverwachte comeback van K-Pop in november 2021 is van de populaire meidengroep ZWARTPINK . De groep is klaar om hun nieuwe album uit te brengen Het album op 2 november, en fans kijken al reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. Het album zal naar verwachting een mix van nieuwe en oude nummers bevatten, evenals enkele speciale samenwerkingen met andere K-Pop-artiesten.

EXO-terugkeer

De populaire K-Pop boyband EXO zal ook een comeback maken in november 2021. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen Obsessie op 27 november en fans kijken al reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. Het album zal naar verwachting een mix van nieuwe en oude nummers bevatten, evenals enkele speciale samenwerkingen met andere K-Pop-artiesten.

TWEE keer terug

De populaire meidengroep K-Pop TWEEMAAL zal ook een comeback maken in november 2021. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen Ogen wijd open op 9 november en fans kijken al reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. Het album zal naar verwachting een mix van nieuwe en oude nummers bevatten, evenals enkele speciale samenwerkingen met andere K-Pop-artiesten.

Red Velvet-comeback

De populaire meidengroep K-Pop Rood fluweel zal ook een comeback maken in november 2021. De groep zal hun nieuwe album uitbrengen Het ReVe-festival: Finale op 30 november en fans kijken al reikhalzend uit naar de nieuwe muziek. Het album zal naar verwachting een mix van nieuwe en oude nummers bevatten, evenals enkele speciale samenwerkingen met andere K-Pop-artiesten.

Voltooiing

November 2021 belooft een spannende maand te worden voor K-Pop-fans, met een aantal spannende comebacks van enkele van de grootste K-Pop-bands. Of je nu een fan bent van BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE of Red Velvet, er is zeker iets voor iedereen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates over K-Pop-comebacks in november 2021.

FAQ

  • Q: Welke K-popbands brengen in november 2021 nieuwe muziek uit?
    EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE en Red Velvet brengen allemaal nieuwe muziek uit in november 2021.
  • Q: Wanneer brengt BTS hun nieuwe album uit?
    EEN: BTS zal hun nieuwe album uitbrengen ZIJN op 20 november.
  • Q: Wanneer zal BLACKPINK hun nieuwe album uitbrengen?
    EEN: BLACKPINK zal hun nieuwe album uitbrengen Het album op 2 november.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-comebacks in november 2021 AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en er zijn een aantal geweldige bands die je moet kennen. Een van de meest populaire is Woori, een vijfkoppige meidengroep die sinds hun debuut in 2018 furore maakt in de industrie. Hun aanstekelijke deuntjes en energieke optredens hebben hen een trouwe schare fans opgeleverd, en ze worden snel een van de populairste K-popbands. Een andere groep die de aandacht trekt, is Super Junior-Kry, een vijfkoppige boyband die al sinds 2006 muziek maakt. Hun unieke geluid en boeiende optredens hebben hen een toegewijde schare fans opgeleverd, en ze zijn in snel tempo een van de meest populaire bands aan het worden. K-popbands. Ten slotte is er Minji Park, een soloartiest die sinds 2017 muziek maakt. Haar unieke stijl en boeiende optredens hebben haar een trouwe schare fans opgeleverd en ze is hard op weg een van de meest populaire K-popartiesten te worden. Alle drie deze bands veroveren de muziekscene stormenderhand en ze zijn zeker de moeite van het bekijken waard. Woori kpop , Super JuniorKry , en Minji-park zijn allemaal de moeite van het bekijken waard als je op zoek bent naar geweldige K-popmuziek. Of je nu een fan bent van vrolijke popsongs of meer rustige ballads, deze bands hebben voor elk wat wils. Dus als je op zoek bent naar geweldige K-popmuziek, ga dan zeker naar Woori, Super Junior-Kry en Minji Park.