Oktober 2021 K-Pop Comebacks: al het laatste nieuws

Inhoud

K-Pop-fans, maak je klaar! Oktober 2021 wordt een enorme maand voor K-Pop-comebacks, met enkele van de grootste namen in de branche die hun terugkeer maken. Van BTS tot BLACKPINK, er is voor elk wat wils. Lees verder voor het laatste nieuws en wat u kunt verwachten van de komende releases.

BTS-terugkeer

De grootste K-Pop comeback van oktober 2021 is ongetwijfeld BTS . De zevenkoppige boyband keert terug met hun nieuwe album ZIJN , die op 20 oktober wordt uitgebracht. Het album bevat acht nieuwe nummers, waaronder de eerste single Het leven gaat verder . Fans kunnen een mix van vrolijke pop- en R&B-geluiden verwachten, evenals wat langzamere, meer emotionele nummers.BLACKPINK-comeback

K-Pop meidengroep ZWARTPINK zal ook terugkeren in oktober 2021. De vierkoppige groep zal hun nieuwe album uitbrengen Het album op 2 oktober. Het album bevat acht nieuwe nummers, waaronder de eerste single Liefdesverdriet meisjes . Fans kunnen een mix van vrolijke pop- en hiphopgeluiden verwachten, evenals wat langzamere, meer emotionele nummers.

EXO-terugkeer

K-Pop boyband EXO zal ook terugkeren in oktober 2021. De negenkoppige groep zal hun nieuwe album uitbrengen Obsessie op 31 oktober. Het album bevat negen nieuwe nummers, waaronder de eerste single Obsessie . Fans kunnen een mix van vrolijke pop- en EDM-geluiden verwachten, evenals wat langzamere, meer emotionele nummers.

TWEE keer terug

K-Pop meidengroep TWEEMAAL zal ook terugkeren in oktober 2021. De negenkoppige groep zal hun nieuwe album uitbrengen Ogen wijd open op 26 oktober. Het album bevat negen nieuwe nummers, waaronder de eerste single Ik kan me niet stoppen . Fans kunnen een mix van vrolijke pop- en dansgeluiden verwachten, evenals wat langzamere, meer emotionele nummers.

Red Velvet-comeback

K-Pop meidengroep Rood fluweel zal ook terugkeren in oktober 2021. De vijfkoppige groep zal hun nieuwe album uitbrengen Het ReVe-festival: Finale op 19 oktober. Het album bevat negen nieuwe nummers, waaronder de eerste single Psycho . Fans kunnen een mix van vrolijke pop- en EDM-geluiden verwachten, evenals wat langzamere, meer emotionele nummers.

Gevolgtrekking

Oktober 2021 wordt een enorme maand voor K-Pop-comebacks, met enkele van de grootste namen in de branche die hun terugkeer maken. Van BTS tot BLACKPINK, er is voor elk wat wils. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het laatste nieuws en wat u kunt verwachten van de komende releases.

Ga naar voor meer informatie over K-Pop-comebacks in oktober 2021 AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-bands maken een comeback in oktober 2021? EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE en Red Velvet maken allemaal een comeback in oktober 2021.
  • Q: Wat is de releasedatum voor het nieuwe album van BTS? EEN: Het nieuwe album van BTS ZIJN komt op 20 oktober uit.
  • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van BLACKPINK? EEN: De eerste single van het nieuwe album van BLACKPINK is Liefdesverdriet meisjes .
  • Q: Wat is de releasedatum van het nieuwe album van EXO? EEN: EXO's nieuwe album Obsessie komt op 31 oktober uit.
  • Q: Wat is de eerste single van het nieuwe album van TWICE? EEN: De eerste single van het nieuwe album van TWICE is Ik kan me niet stoppen .
  • Q: Wat is de releasedatum van het nieuwe album van Red Velvet? EEN: Het nieuwe album van Red Velvet Het ReVe-festival: Finale komt op 19 oktober uit.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Een van de rijzende sterren in de K-popscene is Lee Keonhee, de leider van de band Keonhee. Keonhee is een vijfkoppige band die steeds meer aandacht krijgt vanwege hun unieke geluid en stijl. Lee Keonhee is de hoofdvocalist en leider van de groep, en zijn krachtige vocalen boeien het publiek over de hele wereld. Een andere rijzende ster in de K-popscene is Steven Delman, de leider van de band FYKE. FYKE is een vierkoppige band die steeds meer aandacht krijgt door hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Steven Delman is de hoofdvocalist en leider van de groep, en zijn krachtige vocalen boeien het publiek over de hele wereld. Ten slotte is Park Eunjo de leider van de band Dreamnote. Dreamnote is een vijfkoppige band die steeds meer aandacht krijgt vanwege hun unieke geluid en stijl. Park Eunjo is de belangrijkste zanger en leider van de groep, en haar krachtige zang heeft het publiek over de hele wereld geboeid. Ga naar voor meer informatie over deze opkomende K-popsterren Lee Keonhee , Steven Delman , en Park Eunjo .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en deze drie rijzende sterren zijn slechts enkele van de vele getalenteerde artiesten in het genre. Lee Keonhee, Steven Delman en Park Eunjo hebben allemaal aandacht gekregen vanwege hun unieke geluiden en stijlen. Elk van hen heeft een krachtig vocaal bereik en een boeiende aanwezigheid op het podium die fans van over de hele wereld trekt. Ze hebben allemaal hard gewerkt om hun stempel te drukken op de K-popscene en hun toewijding en passie voor muziek komt duidelijk naar voren in hun uitvoeringen. Met hun unieke geluiden en stijlen zullen deze drie rijzende sterren zeker een blijvende indruk maken op de K-popscene.