Oktober K-Pop Comebacks: alle nieuwste releases

Inhoud

Het is oktober en dat betekent dat het tijd is voor enkele van de grootste K-Pop-comebacks van het jaar! Van BTS tot BLACKPINK, er zijn tal van spannende nieuwe releases om naar uit te kijken. Lees verder om erachter te komen welke bands nieuwe muziek uitbrengen en wanneer je die kunt verwachten.

BTS

De grootste K-popgroep ter wereld is terug met hun nieuwe album ZIJN . Het album komt op 20 november uit en zal acht nieuwe nummers bevatten. BTS heeft al twee singles van het album uitgebracht, Dynamiet en Het leven gaat verder , die beide lovende kritieken hebben gekregen.ZWARTPINK

BLACKPINK maakt in oktober hun langverwachte comeback met hun nieuwe single Liefdesverdriet meisjes . De single komt op 2 oktober uit en zal de eerste release van de groep zijn sinds hun debuutalbum Het album in oktober 2020. Fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe single en het aankomende album van de groep.

EXO

EXO maakt in oktober hun comeback met hun nieuwe single Obsessie . De single zal op 31 oktober uitkomen en zal de eerste release van de groep zijn sinds hun album Verpest mijn tempo niet in november 2018. Fans zijn verheugd om de nieuwe single en het aankomende album van de groep te horen.

TWEEMAAL

TWICE maakt in oktober hun comeback met hun nieuwe single Ik kan me niet stoppen . De single zal op 26 oktober uitkomen en zal de eerste release van de groep zijn sinds hun album Zin in jou in april 2019. Fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe single en het aankomende album van de groep.

Rood fluweel

Red Velvet maakt in oktober hun comeback met hun nieuwe single Psycho . De single zal op 19 oktober uitkomen en zal de eerste release van de groep zijn sinds hun album Het ReVe-festival: Finale in juni 2019. Fans zijn verheugd om de nieuwe single en het aankomende album van de groep te horen.

NCT 127

NCT 127 maakt in oktober hun comeback met hun nieuwe single Pons . De single zal op 12 oktober uitkomen en zal de eerste release van de groep zijn sinds hun album Wij zijn bovenmenselijk in mei 2019. Fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe single en het aankomende album van de groep.

Voltooiing

Oktober belooft een spannende maand te worden voor K-Pop-fans met tal van comebacks van enkele van de grootste groepen in de industrie. Van BTS tot BLACKPINK, er zijn genoeg nieuwe releases om naar uit te kijken. Houd zeker de laatste comebacks en releases in de gaten!

FAQ

  • Q: Welke K-Pop-groepen maken comebacks in oktober?
    EEN: BTS, BLACKPINK, EXO, TWICE, Red Velvet en NCT 127 maken allemaal een comeback in oktober.
  • Q: Wanneer komt het nieuwe album van BTS uit?
    EEN: Het nieuwe album van BTS ZIJN komt op 20 november uit.
  • Q: Wanneer komt de nieuwe single van BLACKPINK uit?
    EEN: BLACKPINK's nieuwe single Liefdesverdriet meisjes komt op 2 oktober uit.

Ga voor meer informatie over K-Pop-comebacks in oktober naar Dit artikel van AllKPop en Dit artikel van Soompi.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Een van de meest populaire K-popbands is Lightsum, met Nayoung, Han Mubo en Lena Kang. Nayoung is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang en charismatische aanwezigheid op het podium. Han Mubo is de belangrijkste rapper van de groep en staat bekend om zijn geestige teksten en soepele flow. Lena Kang is de hoofdzangeres van de groep en staat bekend om haar prachtige stem en boeiende podiumpresentatie.

Als je meer wilt weten over Lightsum, geen jonge hoogte is een geweldige plek om te beginnen. Hier kun je meer te weten komen over Nayoung's achtergrond, haar muzikale invloeden en haar hoogtepunten in haar carrière. U kunt ook meer te weten komen over de achtergrond van Han Mubo en zijn carrièrehoogtepunten door een bezoek te brengen han kort . Tot slot, als je meer wilt weten over Lena Kang, zoals jou is de perfecte plek om te beginnen. Hier kun je meer te weten komen over Lena's achtergrond, haar muzikale invloeden en haar hoogtepunten in haar carrière.

Lightsum is een K-popband die de muziekscene stormenderhand heeft veroverd. Met Nayoung, Han Mubo en Lena Kang als leden heeft de groep een uniek geluid weten te creëren dat het publiek over de hele wereld heeft geboeid. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon nieuwsgierig bent naar het genre, Lightsum is een geweldige plek om te beginnen. Met behulp van de aangeboden hyperlinks kunt u meer te weten komen over de leden van de groep en hun individuele achtergronden en carrièrehoogtepunten.