Odd Eye Circle: leden van de K-popband en muziek

Inhoud

Odd Eye Circle is een K-Pop band uit Zuid-Korea. De groep bestaat uit drie leden: Kim Min-ji, Choi Yoo-jin en Jung Yoo-jin. Ze debuteerden in 2016 met hun eerste EP Mix & Match . Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Max & Match , Geliefd , en Sterrenlicht . Lees verder voor meer informatie over Odd Eye Circle en hun muziek.

Odd Eye Circle-leden

Odd Eye Circle bestaat uit drie leden: Kim Min-ji, Choi Yoo-jin en Jung Yoo-jin. Kim Min-ji is de leider van de groep en is de belangrijkste zanger. Choi Yoo-jin is de hoofdrapper en Jung Yoo-jin is de hoofddanser. Alle drie de leden zijn ook betrokken bij het schrijven en produceren van liedjes.Odd Eye Circle-muziek

Odd Eye Circle heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun eerste EP, Mix & Match , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de singles 'Girl Front' en 'Sweet Crazy Love'. In 2017 brachten ze hun tweede EP uit, Max & Match , waarop de singles 'Loved' en 'Starlight' stonden. In 2018 brachten ze hun derde EP uit, Geliefd , met daarop de singles 'Sweet Crazy Love' en 'Girl Front'. Ze hebben ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Love Is a Lie' en 'Shine'.

Odd Eye Circle-discografie

Odd Eye Circle heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums en singles uitgebracht. Hun discografie omvat het volgende:

  • Mix & Match (2016)
  • Max & Match (2017)
  • Geliefd (2018)
  • 'Liefde is een leugen' (2018)
  • 'Glans' (2018)

Odd Eye Awards en onderscheidingen

Odd Eye Circle is sinds hun debuut in 2016 genomineerd voor verschillende prijzen. In 2017 werden ze genomineerd voor de Mnet Asian Music Award voor beste nieuwe vrouwelijke artiest. In 2018 werden ze genomineerd voor de Seoul Music Awards voor Best New Artist. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de Golden Disc Awards en de Melon Music Awards.

Odd Eye Circle-concerten en rondleidingen

Odd Eye Circle heeft sinds hun debuut in 2016 op verschillende concerten en festivals opgetreden. In 2017 traden ze op op het KCON-festival in Los Angeles. In 2018 traden ze op op het KCON-festival in New York. Ze hebben ook opgetreden op verschillende andere festivals, waaronder het Seoul Music Festival en het Busan One Asia Festival.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Odd Eye Circle? EEN: Odd Eye Circle bestaat uit drie leden: Kim Min-ji, Choi Yoo-jin en Jung Yoo-jin.
  • Q: Welke albums heeft Odd Eye Circle uitgebracht? EEN: Odd Eye Circle heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende albums uitgebracht, waaronder Mix & Match , Max & Match , en Geliefd .
  • Q: Voor welke prijzen is Odd Eye Circle genomineerd? EEN: Odd Eye Circle is sinds hun debuut in 2016 genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor beste nieuwe vrouwelijke artiest en de Seoul Music Awards voor beste nieuwe artiest.
  • Q: Waar heeft Odd Eye Circle opgetreden? EEN: Odd Eye Circle heeft sinds hun debuut in 2016 bij verschillende concerten en festivals opgetreden, waaronder het KCON-festival in Los Angeles en het KCON-festival in New York.

Odd Eye Circle is een K-Pop band uit Zuid-Korea die sinds 2016 muziek maakt. De groep bestaat uit drie leden: Kim Min-ji, Choi Yoo-jin en Jung Yoo-jin. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Mix & Match , Max & Match , en Geliefd . Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor beste nieuwe vrouwelijke artiest en de Seoul Music Awards voor beste nieuwe artiest. Ze hebben opgetreden op verschillende concerten en festivals, waaronder het KCON-festival in Los Angeles en het KCON-festival in New York. Voor meer informatie over Odd Eye Circle, check out AllKpop en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Hye Jeong en Hwang Inyeop. Hye Jeong is een vijfkoppige meidengroep die in 2016 debuteerde en sindsdien een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Cheer Up' en 'TT', en hebben talloze prijzen gewonnen. Hwang Inyeop is een vierkoppige boyband die debuteerde in 2017 en snel een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Fantasy' en 'Love Scenario', en hebben talloze prijzen gewonnen. Een andere populaire K-popband is Tammy Girls, een vierkoppige meidengroep die in 2018 debuteerde en snel een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'What Is Love' en 'Likey', en hebben talloze prijzen gewonnen. Hallo Jeong , Hwang Inyeop , en Tammie meisjes zijn allemaal voorbeelden van K-popbands die de wereld stormenderhand veroveren. Elk van deze bands heeft een uniek geluid en stijl die het publiek over de hele wereld heeft geboeid. Ze hebben allemaal veel succes geboekt en zijn enkele van de meest populaire K-popbands ter wereld geworden.