Park Jihoon: de rijzende K-Popster

Inhoud

Park Jihoon is een Zuid-Koreaanse zanger, danser en acteur die snel beroemd wordt in de K-Pop-wereld. Hij debuteerde als soloartiest in 2017 en heeft sindsdien verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Hij is ook lid van de K-Pop-groep Wanna One, die veel succes heeft geboekt in Zuid-Korea en in het buitenland. In dit artikel bekijken we de carrière en muziek van Park Jihoon.

Vroege leven en carrière

Park Jihoon werd geboren op 29 mei 1999 in Seoul, Zuid-Korea. Hij begon zijn carrière als kindacteur en verscheen in verschillende televisiedrama's en films. Daarna werd hij stagiair bij Fantagio Entertainment, waar hij twee jaar trainde voordat hij in 2017 debuteerde als soloartiest.Park Jihoon bracht in 2017 zijn debuutsingle 'Love U' uit. Het nummer was een hit, bereikte nummer één op de Gaon Digital Chart en er werden meer dan 1 miljoen exemplaren van verkocht. Vervolgens bracht hij zijn debuut-EP 'The W' uit, die ook bovenaan de hitlijsten stond en meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht. Sindsdien heeft hij nog een aantal singles en albums uitgebracht, die allemaal succesvol waren.

Wil je een

In 2017 werd Park Jihoon lid van de K-Pop-groep Wanna One. De groep werd gevormd door de realityshow Produceer 101 , en bestaat uit elf leden. Met hun debuutalbum heeft de groep grote successen geboekt 1X1=1 (Eén zijn) bovenaan de hitlijsten en verkocht meer dan 1 miljoen exemplaren. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award 2018 voor Best Male Group.

Muziek en stijl

De muziek van Park Jihoon is een mix van pop, hiphop en R&B. Zijn liedjes bevatten vaak pakkende hooks en vrolijke melodieën. Hij staat ook bekend om zijn krachtige en emotionele optredens. Zijn stijl wordt vaak omschreven als 'schattig en cool' en hij draagt ​​vaak felle kleuren en gedurfde patronen.

Acteercarrière

Naast zijn muziekcarrière is Park Jihoon ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films. Hij maakte zijn acteerdebuut in het drama van 2017 De leugenaar en zijn geliefde , en is sindsdien verschenen in verschillende andere drama's, waaronder Liefde Alarm en Flower Crew: Joseon Marriage Agency . Hij is ook in de films verschenen De outlaws en De goddelijke woede .

Aanbevelingen en filantropie

Park Jihoon is ook een actieve onderschrijver en verschijnt in advertenties voor verschillende merken, waaronder Samsung, Lotte Duty Free en Hyundai. Hij is ook betrokken bij verschillende filantropische activiteiten, waaronder donaties aan liefdadigheidsinstellingen en vrijwilligerswerk in weeshuizen.

Gevolgtrekking

Park Jihoon wordt snel beroemd in de K-Pop-wereld. Hij is een getalenteerde zanger, danser en acteur, en is ook lid van de populaire K-Pop-groep Wanna One. Hij heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht en is ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films. Hij is ook een actieve ondersteuner en filantroop. Park Jihoon is er zeker een om naar te kijken in de K-Pop-wereld.

FAQ

 • Q: Wanneer debuteerde Park Jihoon als soloartiest?
  EEN: Park Jihoon debuteerde als soloartiest in 2017.
 • Q: Wat voor soort muziek maakt Park Jihoon?
  EEN: De muziek van Park Jihoon is een mix van pop, hiphop en R&B.
 • Q: In welke televisiedrama's is Park Jihoon verschenen?
  EEN: Park Jihoon is verschenen in verschillende televisiedrama's, waaronder De leugenaar en zijn geliefde , Liefde Alarm , en Flower Crew: Joseon Marriage Agency .
 • Q: Bij welke filantropische activiteiten is Park Jihoon betrokken?
  EEN: Park Jihoon is betrokken bij verschillende filantropische activiteiten, waaronder donaties aan goede doelen en vrijwilligerswerk in weeshuizen.

Kijk voor meer informatie over Park Jihoon op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Moon Hyunbin en IOI Unit. Moon Hyunbin is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2018 debuteerde en sindsdien een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en hun liedjes zijn te zien in films en tv-shows. Maan Hyunbin staat bekend om hun energieke optredens en pakkende liedjes.

IOI Unit is een andere populaire K-popband die de muziekscene stormenderhand heeft veroverd. De groep bestaat uit zeven leden en debuteerde in 2016. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke en pakkende liedjes, evenals hun krachtige choreografie. IOI Unit heeft verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in films en tv-shows. IOI-eenheid is een van de meest populaire K-popbands ter wereld.

Lunafly Teo is een Zuid-Koreaanse boyband die debuteerde in 2012. De groep bestaat uit drie leden en staat bekend om hun unieke mix van pop, rock en R&B. Lunafly Teo heeft verschillende albums en singles uitgebracht, en hun muziek is te zien in films en tv-shows. Lunafly Teo is een van de populairste K-popbands ter wereld en hun muziek is geliefd bij fans over de hele wereld.

K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert en steeds populairder wordt. Moon Hyunbin, IOI Unit en Lunafly Teo zijn slechts enkele van de vele K-popbands die de wereld stormenderhand veroveren. Elk van deze bands heeft zijn eigen unieke geluid en stijl, en hun muziek is geliefd bij fans over de hele wereld. Of je nu een fan bent van K-pop of gewoon een nieuw muziekgenre wilt ontdekken, deze bands hebben zeker iets voor iedereen.