Park Yoochun: lid van de K-popband uit 2017

Inhoud

Park Yoochun

Park Yoochun is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter en acteur die een voormalig lid is van de K-Pop band JYJ. Hij is vooral bekend om zijn rollen in de televisiedrama's Sungkyunkwan Schandaal en Prins op het dak . Hij heeft ook verschillende soloalbums en singles uitgebracht.

Vroege leven en carrière

Park Yoochun werd geboren op 4 juni 1986 in Seoul, Zuid-Korea. Hij begon zijn carrière als lid van de K-Pop-groep TVXQ in 2003. Hij verliet de groep in 2010 en vormde de band JYJ met twee andere voormalige TVXQ-leden. De band bracht verschillende albums en singles uit, en Park Yoochun bracht ook verschillende soloalbums en singles uit.Acteercarrière

Naast zijn muziekcarrière heeft Park Yoochun ook een succesvolle acteercarrière achter de rug. Hij maakte zijn acteerdebuut in het televisiedrama van 2010 Sungkyunkwan Schandaal . Sindsdien speelde hij in verschillende andere televisiedrama's, waaronder Prins op het dak , Mis je , en Het meisje dat ruikt . Hij is ook in verschillende films verschenen, waaronder Hemoo en Zeemist .

K-popband uit 2017

In 2017 richtte Park Yoochun een nieuwe K-Pop-band op, genaamd de J . De band bestaat uit Park Yoochun, Kim Junsu en Kim Jaejoong, die allemaal voormalige leden van JYJ waren. De band bracht in 2017 hun debuutsingle 'The Beginning' uit. Sindsdien hebben ze verschillende andere singles en albums uitgebracht.

Priveleven

Park Yoochun is getrouwd met Hwang Hana, een Zuid-Koreaans model en actrice. Het stel trouwde in 2017 en hebben samen een dochter. Park Yoochun is ook een fervent golfer en heeft deelgenomen aan verschillende golftoernooien.

Gevolgtrekking

Park Yoochun is een Zuid-Koreaanse singer-songwriter en acteur die een voormalig lid is van de K-Pop band JYJ. Hij is vooral bekend om zijn rollen in de televisiedrama's Sungkyunkwan Schandaal en Prins op het dak . In 2017 vormde hij een nieuwe K-Pop-band genaamd de J met twee andere voormalige JYJ-leden. Park Yoochun is getrouwd met Hwang Hana en ze hebben samen een dochter.

Referenties

FAQ

  • Q: Wat is de K-Pop-band van Park Yoochun?
    EEN: De K-Pop-band van Park Yoochun wordt gebeld de J en het bestaat uit Park Yoochun, Kim Junsu en Kim Jaejoong, die allemaal voormalige leden van JYJ waren.
  • Q: In welke televisiedrama's speelde Park Yoochun?
    EEN: Park Yoochun komt voor in verschillende televisiedrama's, waaronder Sungkyunkwan Schandaal , Prins op het dak , Mis je , en Het meisje dat ruikt .
  • Q: Is Park Yoochun getrouwd?
    EEN: Ja, Park Yoochun is getrouwd met Hwang Hana, een Zuid-Koreaans model en actrice. Het stel trouwde in 2017 en hebben samen een dochter.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Met zijn aanstekelijke beats en unieke stijl is het geen wonder dat zoveel mensen erdoor aangetrokken worden. Een van de meest populaire K-popbands is WayV, een zevenkoppige groep die de laatste tijd veel aandacht krijgt. NCT Lucas is een van de leden van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en charismatische podiumpresentatie. Als je meer wilt weten over WayV en hun muziek, niet lucas is een geweldige plek om te beginnen.

Fans van K-pop kijken altijd uit naar de volgende grote comeback. Februari 2022 is daarop geen uitzondering, met veel opwindende comebacks van enkele van de grootste namen in de branche. Van meidengroepen tot boybands, er is voor elk wat wils. Als je nieuwsgierig bent naar wat je kunt verwachten van de komende comebacks, comebacks van februari is een geweldige bron om uit te checken.

High4:20 is een K-popband die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Met hun unieke geluid en meeslepende optredens zijn ze in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire K-popbands in de branche. Als je meer wilt weten over High4:20 en hun muziek, hoog420 kpop is een geweldige plek om te beginnen.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Met zijn aanstekelijke beats en unieke stijl is het geen wonder dat zoveel mensen erdoor aangetrokken worden. Of je nu fan bent van WayV, uitkijkt naar de komende comebacks of gewoon nieuwsgierig bent naar High4:20, er is voor elk wat wils. Met behulp van deze hyperlinks kun je meer te weten komen over elk van deze K-popbands en hun muziek.