Pixy: het nieuwste album van de K-Pop Band

Inhoud

Pixy is een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. Hun nieuwste album, uitgebracht in 2020, kreeg lovende kritieken en was een hit bij fans. In dit artikel bekijken we het album, de band en hun muziek.

Inleiding tot Pixy

Pixy is een vijfkoppige K-Pop-band die debuteerde in 2019. De groep bestaat uit leden Jin, Yoon, Seo, Hyeon en Joo . Ze zijn getekend bij het label JYP-entertainment en hebben tot nu toe twee albums uitgebracht. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als liefde en vriendschap.Pixy's nieuwste album

Pixy's nieuwste album, Dromen komen uit , werd uitgebracht in 2020. Het album bevat negen nummers, waaronder de hitsingles Dromen komen uit en Liefde is overal . Het album wordt geprezen om zijn pakkende melodieën en vrolijke teksten, en is een hit bij fans.

De muziekvideo voor Dreams Come True

De videoclip voor Dromen komen uit werd naast het album uitgebracht. De video toont de leden van Pixy in een droomachtige setting, dansend en meezingend met het lied. De video wordt geprezen om zijn visuals en choreografie en is meer dan 10 miljoen keer bekeken.

De populariteit van de band

Sinds hun debuut is Pixy steeds populairder geworden. Ze hebben op verschillende muziekfestivals opgetreden en zijn in verschillende tijdschriften verschenen. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards en de Koreaanse muziekprijzen .

De toekomstplannen van de band

Pixy heeft onlangs aangekondigd dat ze in 2021 aan een wereldtournee beginnen. De tour brengt hen naar verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Japan en China. Ze hebben ook aangekondigd dat ze in 2021 een nieuw album zullen uitbrengen, dat zeker een hit zal worden bij fans.

Gevolgtrekking

Pixy is een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. Hun nieuwste album, Dromen komen uit , kreeg lovende kritieken en was een hit bij fans. De band wint ook aan populariteit en heeft plannen aangekondigd voor een wereldtournee in 2021. Als je een fan bent van K-Pop, bekijk dan zeker de muziek van Pixy.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Pixy? EEN: De leden van Pixy zijn Jin, Yoon, Seo, Hyeon en Joo.
  • Q: Wanneer is het nieuwste album van Pixy uitgebracht? EEN: Pixy's nieuwste album, Dromen komen uit , werd uitgebracht in 2020.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Pixy? EEN: Pixy's muziek is een mix van pop, hiphop en R&B.
  • Q: Gaat Pixy op tournee in 2021? EEN: Ja, Pixy heeft plannen aangekondigd voor een wereldtournee in 2021.

Ga naar voor meer informatie over Pixy en hun muziek De website van JYP Entertainment of AllKPop's profiel op de band.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel getalenteerde K-popartiesten, en drie van de meest populaire zijn Joo Wontak, Seulgi 2018 en Hiroya Shimizu.

Joo Wontak is een opkomende K-popband die steeds meer aandacht krijgt vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende televisieshows en films. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en elektronische muziek en ze worden geprezen om hun creatieve en innovatieve benadering van K-pop. Voor meer informatie over Joo Wontak, Klik hier .

Seulgi 2018 is een uitgebreide gids voor de K-popster Seulgi. Ze is lid van de populaire meidengroep Red Velvet en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Seulgi staat bekend om haar krachtige zang en haar vermogen om het publiek te boeien met haar optredens. Voor meer informatie over Seulgi en haar muziek, Klik hier .

Hiroya Shimizu is een K-pop bandlid en soloartiest. Hij is lid van de populaire boyband BTS en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Hiroya staat bekend om zijn krachtige zang en zijn vermogen om het publiek te boeien met zijn uitvoeringen. Voor meer informatie over Hiroya en zijn muziek, Klik hier .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres en het zit vol met getalenteerde artiesten. Joo Wontak, Seulgi 2018 en Hiroya Shimizu zijn drie van de meest populaire K-popartiesten en ze zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Om meer te weten te komen over deze artiesten en hun muziek, klik op de hyperlinks.