Pony, de K-Pop-make-upartiest: leeftijd, band en meer

Inhoud

Pony is een Zuid-Koreaanse make-upartiest en beauty-influencer die heeft gewerkt met enkele van de grootste K-Pop-sterren. Ze staat bekend om haar kenmerkende make-upstijl, die vaak wordt gekenmerkt door gedurfde kleuren en dramatische looks. Pony is een begrip geworden in Zuid-Korea en is een van de meest gewilde visagisten van het land. In dit artikel zullen we de leeftijd, band en meer van Pony bekijken.

Wie is pony?

Pony is een Zuid-Koreaanse make-upartiest en beauty-influencer die heeft gewerkt met enkele van de grootste K-Pop-sterren. Ze staat bekend om haar kenmerkende make-upstijl, die vaak wordt gekenmerkt door gedurfde kleuren en dramatische looks. Pony is een begrip geworden in Zuid-Korea en is een van de meest gewilde visagisten van het land.Pony's leeftijd

Pony is 33 jaar oud. Ze werd geboren op 3 april 1987 in Seoul, Zuid-Korea. Ze is de oudste van drie broers en zussen en heeft twee jongere broers.

Pony's band

Pony is lid van de K-Pop-band Girls' Generation. De groep debuteerde in 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle K-Pop-groepen aller tijden. Pony kwam in 2009 bij de groep en maakt sindsdien deel uit van de groep.

De make-upstijl van pony

Pony staat bekend om haar kenmerkende make-upstijl, die vaak wordt gekenmerkt door gedurfde kleuren en dramatische looks. Ze staat ook bekend om haar gebruik van glitter en glinstering, die ze vaak gebruikt om een ​​glamoureuze look te creëren. Pony staat ook bekend om haar gebruik van valse wimpers, die ze vaak gebruikt om een ​​dramatische look te creëren.

Pony's Beauty Influencer Carrière

Pony is ook een beauty-influencer en heeft gewerkt met enkele van de grootste K-Pop-sterren. Ze heeft samengewerkt met merken als L'Oréal, Maybelline en Estee Lauder. Pony is ook te zien geweest in tijdschriften als Vogue en Elle. Ze is ook te zien geweest in verschillende tv-shows en commercials.

Pony's aanwezigheid op sociale media

Pony is ook actief op sociale media en heeft een groot aantal volgers op Instagram, YouTube en Twitter. Ze plaatst vaak make-uphandleidingen en schoonheidstips op haar sociale media-accounts. Pony heeft ook haar eigen website, waar ze haar eigen make-upproducten verkoopt.

Gevolgtrekking

Pony is een Zuid-Koreaanse make-upartiest en beauty-influencer die heeft gewerkt met enkele van de grootste K-Pop-sterren. Ze staat bekend om haar kenmerkende make-upstijl, die vaak wordt gekenmerkt door gedurfde kleuren en dramatische looks. Pony is ook lid van de K-Pop-band Girls 'Generation en is een beauty-influencer die heeft samengewerkt met merken als L'Oréal, Maybelline en Estee Lauder. Pony is ook actief op sociale media en heeft een groot aantal volgers op Instagram, YouTube en Twitter.

Voor meer informatie over Pony, kijk op Dit artikel van Allure en Dit artikel van Elle.

FAQ

 • Q: Hoe oud is pony?
  EEN: Pony is 33 jaar oud.
 • Q: Van welke band maakt Pony deel uit?
  EEN: Pony is lid van de K-Pop-band Girls' Generation.
 • Q: Wat is de kenmerkende make-upstijl van Pony?
  EEN: Pony staat bekend om haar kenmerkende make-upstijl, die vaak wordt gekenmerkt door gedurfde kleuren en dramatische looks.
 • Q: Met welke merken heeft Pony samengewerkt?
  EEN: Pony heeft samengewerkt met merken als L'Oréal, Maybelline en Estee Lauder.
 • Q: Is Pony actief op sociale media?
  EEN: Ja, Pony is actief op sociale media en heeft een groot aantal volgers op Instagram, YouTube en Twitter.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden en elk heeft zijn eigen unieke stijl en geluid. Een van de meest populaire K-popbands is 2eyes Pippi. Ze zijn een vijfkoppige meidengroep die in 2014 debuteerde en sindsdien verschillende hitsingles heeft uitgebracht. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en elektronische muziek, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als vriendschap en zelfredzaamheid. Ga voor meer informatie over 2eyes Pippi naar deze link .

Een andere populaire K-popband is LOONA. Ze zijn een twaalfkoppige meidengroep die in 2018 debuteerde en sindsdien verschillende hitsingles heeft uitgebracht. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en elektronische muziek, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als liefde en zelfexpressie. Voor meer informatie over LOONA, ga naar deze link .

Tot slot is er de K-popband Seori. Ze zijn een vierkoppige meidengroep die in 2019 debuteerde en sindsdien verschillende hitsingles heeft uitgebracht. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en elektronische muziek, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als vriendschap en zelfontdekking. Ga naar voor meer informatie over Seori deze link .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een geweldige manier om verschillende culturen en muziekstijlen te ontdekken. Met zoveel K-popbands om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar vrolijke popmuziek of iets zachter en introspectiever, K-pop heeft het allemaal. Dus als je de wereld van K-pop wilt verkennen, bekijk dan de bovenstaande links voor meer informatie over 2eyes Pippi, LOONA en Seori.