Produceer X 101: alles wat je moet weten over de K-Pop Band

Inhoud

Produce X 101 is een Zuid-Koreaanse boyband die is ontstaan ​​uit de gelijknamige Mnet-survivalshow. De groep bestaat uit 10 leden: Kim Yo-han, Kim Woo-seok, Han Seung-woo, Song Hyeong-jun, Cho Seung-youn, Lee Han-gyul, Cha Jun-ho, Kang Min-hee, Nam Do- hyon en Lee Eun-sang. De groep debuteerde op 27 augustus 2019 met hun eerste mini-album, X1-MA .

Geschiedenis

Produce X 101 is het vierde seizoen van de Mnet survivalshow Produceer 101 . De show werd uitgezonden op 3 mei 2019 en eindigde op 19 juli 2019. In de show streden 101 stagiaires van verschillende entertainmentbedrijven om een ​​plek in de laatste 11-koppige groep. De show werd gepresenteerd door Lee Dong-wook en Lee Da-hee.Leden

Kim Yo-han is de leider van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Woollim Entertainment en staat bekend om zijn dans- en zangkunsten. Kim Woo-seok is het middelpunt van de groep. Hij is een voormalig stagiair van TOP Media en staat bekend om zijn visuals en rap skills. Han Seung-woo is de belangrijkste zanger van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Maroo Entertainment en staat bekend om zijn krachtige zang. Song Hyeong-jun is de zanger van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Starship Entertainment en staat bekend om zijn vlotte zang. Cho Seung-youn is de belangrijkste rapper van de groep. Hij is een voormalig stagiair van OUI Entertainment en staat bekend om zijn rapvaardigheden. Lee Han-gyul is de hoofdrapper van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Yuehua Entertainment en staat bekend om zijn rapvaardigheden. Cha Jun-ho is de hoofddanser van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Woollim Entertainment en staat bekend om zijn danskunsten. Kang Min-hee is de zanger van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Starship Entertainment en staat bekend om zijn zangkunsten. Nam Do-hyon is de zanger van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Starship Entertainment en staat bekend om zijn zangkunsten. Lee Eun-sang is de maknae van de groep. Hij is een voormalig stagiair van Starship Entertainment en staat bekend om zijn zang- en danskunsten.

Discografie

Produce X 101 heeft hun eerste mini-album uitgebracht, X1-MA , op 27 augustus 2019. Het album bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single 'Flash'. Het album kwam binnen op nummer één in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 200.000 exemplaren van verkocht. De groep bracht ook twee digitale singles uit, 'U Got It' en 'X1-MA (Repackage)'.

Prijzen en nominaties

Produce X 101 heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2019. De groep is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Male Group-prijs bij de Seoul Music Awards 2020.

Gevolgtrekking

Produce X 101 is een Zuid-Koreaanse boyband die is ontstaan ​​uit de gelijknamige Mnet-survivalshow. De groep bestaat uit 10 leden en heeft een mini-album en twee digitale singles uitgebracht. De groep heeft verschillende prijzen gewonnen en is genomineerd voor verschillende prijzen.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Produce X 101? EEN: De leden van Produce X 101 zijn Kim Yo-han, Kim Woo-seok, Han Seung-woo, Song Hyeong-jun, Cho Seung-youn, Lee Han-gyul, Cha Jun-ho, Kang Min-hee, Nam Do- hyon en Lee Eun-sang.
  • Q: Welke awards heeft Produce X 101 gewonnen? EEN: Produce X 101 heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2019.
  • Q: Hoe heet het debuutalbum van Produce X 101? EEN: Het debuutalbum van Produce X 101 is X1-MA .

Ga naar voor meer informatie over Produce X 101 Wikipedia en allpop .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de populairste K-popbands is BB Singer, en als je er meer over wilt weten, bb zanger is de perfecte plek om te beginnen. Hier kun je meer te weten komen over hun geschiedenis, hun muziek en hun leden.

Een andere populaire K-popband is Botopass. Als je hun muziek wilt ontdekken en meer over ze wilt weten, botopass kpop is de perfecte plek om te beginnen. Hier kun je meer te weten komen over hun geschiedenis, hun muziek en hun leden.

Een van de meest populaire leden van Botopass is Chang Seungyeon. Als je meer over haar wilt weten, verander seungyeon is de perfecte plek om te beginnen. Hier kun je meer te weten komen over haar geschiedenis, haar muziek en haar carrière.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Met zoveel verschillende bands en artiesten kan het moeilijk zijn om ze allemaal bij te houden. Met behulp van deze websites kun je echter meer te weten komen over de bands en artiesten waar je van houdt.