Purple Kiss: Maak kennis met de K-Pop Band

Inhoud

Purple K!SS Covers| en hun muziek. Lees meer over hun leden, discografie en meer. |

Purple Kiss is een K-Pop-band die sinds hun debuut in 2020 aan populariteit wint. De groep bestaat uit zeven leden: Chaein, Doa, Goeun, Yuki, Swan, Ireh en Bell. Ze zijn getekend bij RBW Entertainment en hebben twee verlengde toneelstukken uitgebracht, 'My Heart Skip a Beat' en 'Can We Talk Again'.

Purple Kiss-leden

De zeven leden van Purple Kiss zijn Chaein, Doa, Goeun, Yuki, Swan, Ireh en Bell. Chaein is de leider van de groep en is de belangrijkste zanger. Doa is de belangrijkste rapper en is ook de visual van de groep. Goeun is de belangrijkste danser en is ook de zanger. Yuki is de hoofdrapper en is ook het centrum van de groep. Swan is de leadzanger en is ook de maknae van de groep. Ireh is de hoofdvocalist en is ook de visual van de groep. Bell is de hoofddanser en is ook de zanger van de groep.Purple Kiss-discografie

Purple Kiss heeft twee extended plays uitgebracht, 'My Heart Skip a Beat' en 'Can We Talk Again'. Hun debuutsingle 'My Heart Skip a Beat' werd uitgebracht op 3 februari 2020. De single piekte op nummer drie op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Hun tweede single, 'Can We Talk Again', werd uitgebracht op 28 april 2020. De single piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Purple Kiss-muziekvideo's

Purple Kiss heeft twee muziekvideo's uitgebracht voor hun singles, 'My Heart Skip a Beat' en 'Can We Talk Again'. De videoclip voor 'My Heart Skip a Beat' is uitgebracht op 3 februari 2020 en is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. De videoclip voor 'Can We Talk Again' is uitgebracht op 28 april 2020 en is meer dan 8 miljoen keer bekeken op YouTube.

Purple Kiss Awards en nominaties

Purple Kiss is sinds hun debuut genomineerd voor verschillende prijzen. Ze zijn genomineerd voor Best New Artist bij de Mnet Asian Music Awards 2020, Best New Female Artist bij de Melon Music Awards 2020 en Best New Artist bij de Seoul Music Awards 2020. Ze hebben ook de prijs voor beste nieuwe artiest gewonnen bij de Genie Music Awards 2020.

Purple Kiss Tours en concerten

Purple Kiss heeft sinds hun debuut verschillende concerten en tournees gehouden. Ze hielden hun eerste tour, 'My Heart Skip a Beat Tour', in 2020. Ze hielden ook hun eerste concert, 'Can We Talk Again Concert', in 2020. Ze hebben ook verschillende fanbijeenkomsten en showcases gehouden in Zuid-Korea en Japan .

Gevolgtrekking

Purple Kiss is een K-Pop band die sinds hun debuut in 2020 aan populariteit wint. De groep bestaat uit zeven leden en heeft twee extended plays uitgebracht, 'My Heart Skip a Beat' en 'Can We Talk Again'. Ze hebben twee muziekvideo's uitgebracht en zijn genomineerd voor verschillende prijzen. Sinds hun debuut hebben ze ook verschillende concerten en tournees gehouden.

Voor meer informatie over Purple Kiss, check out AllKpop , Soempi , en Genie .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Purple Kiss?
    EEN: De zeven leden van Purple Kiss zijn Chaein, Doa, Goeun, Yuki, Swan, Ireh en Bell.
  • Q: Welke awards heeft Purple Kiss gewonnen?
    EEN: Purple Kiss heeft de prijs voor beste nieuwe artiest gewonnen bij de Genie Music Awards 2020.
  • Q: Wanneer debuteerde Purple Kiss?
    EEN: Purple Kiss debuteerde in 2020.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Lightsum en Iris Hwang. Lightsum is een zevenkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde en al naam heeft gemaakt in de K-popscene. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en worden geprezen om hun unieke geluid en stijl. Iris Hwang is een vijfkoppige boyband die in 2019 debuteerde en al snel een van de populairste K-popbands ter wereld is geworden. Ze hebben verschillende hitalbums uitgebracht en worden geprezen om hun krachtige zang en boeiende choreografie.

Voor degenen die meer willen weten over K-pop, is een geweldige plek om te beginnen met de albums van de populaire K-popband VIXX. VIXX heeft sinds hun debuut in 2012 verschillende albums uitgebracht, en elk album wordt geprezen om zijn unieke geluid en stijl. Een uitgebreide gids voor de albums van de band is te vinden hier .

Lightsum en Iris Hwang zijn twee van de meest populaire K-popbands ter wereld, en ze zijn allebei de moeite van het bekijken waard. Ga voor meer informatie over Lightsum naar hun website . Ga voor meer informatie over Iris Hwang naar hun website . Met hun unieke geluiden en stijlen zullen deze twee bands de K-popscene zeker stormenderhand veroveren.