Sechskies: een uitgebreide gids voor de K-Pop Band uit Suwon

Inhoud

Sechskies is een K-popband uit Suwon, Zuid-Korea. De band, opgericht in 1997, bestaat uit zes leden: Eun Ji-won, Lee Jae-jin, Kim Jae-duck, Kang Sung-hoon, Jang Su-won en Ko Ji-yong. Sechskies heeft verschillende albums en singles uitgebracht en heeft eind jaren negentig bijgedragen aan de populariteit van K-Pop. Lees verder voor meer informatie over de geschiedenis, muziek en leden van Sechskies.

Geschiedenis van Sechski's

Sechskies werd in 1997 opgericht door DSP Media, een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf. De band bestond oorspronkelijk uit zes leden: Eun Ji-won, Lee Jae-jin, Kim Jae-duck, Kang Sung-hoon, Jang Su-won en Ko Ji-yong. Sechskies heeft hun debuutalbum uitgebracht, School Byeolgok , in 1997, en hun tweede album, Kom terug , in 1998. De band werd gecrediteerd voor het helpen populair maken van K-Pop eind jaren negentig.Muziek van Sechski's

Sechskies heeft in de loop der jaren verschillende albums en singles uitgebracht. Hun debuutalbum, School Byeolgok , werd uitgebracht in 1997 en bevatte de hitsingle 'Couple'. Het tweede album van de band, Kom terug , werd uitgebracht in 1998 en bevatte de hitsingle 'School Song'. Sechskies heeft ook verschillende andere albums en singles uitgebracht, waaronder Re-Album (1999), Gele noot (2000), en Allemaal voor jou (2016).

Leden van Sechskies

Sechskies bestaat uit zes leden: Eun Ji-won, Lee Jae-jin, Kim Jae-duck, Kang Sung-hoon, Jang Su-won en Ko Ji-yong. Eun Ji-won is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige rapvaardigheden. Lee Jae-jin is de hoofdvocalist van de groep en staat bekend om zijn soepele zang. Kim Jae-duck is de leadzanger van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang. Kang Sung-hoon is de belangrijkste danser van de groep en staat bekend om zijn krachtige dansbewegingen. Jang Su-won is de rapper van de groep en staat bekend om zijn geestige rapteksten. Ko Ji-yong is de visual van de groep en staat bekend om zijn knappe uiterlijk.

De comeback van Sechsky's

In 2016 maakte Sechskies hun comeback met de release van hun single 'Be Well'. De single was een hit en de band bracht vervolgens hun vierde album uit, Allemaal voor jou , in hetzelfde jaar. Het album bevatte de hitsingles 'Be Well' en 'Something Special'. Sechskies heeft sindsdien verschillende andere singles en albums uitgebracht, waaronder Re-Album (2017) en Gele noot (2018).

Sechsky's vandaag

Sechskies is nog steeds actief en blijft nieuwe muziek uitbrengen. De band heeft sinds hun comeback in 2016 verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Re-Album (2017) en Gele noot (2018). Sechskies is ook te zien geweest in verschillende tv-shows, waaronder Oneindige uitdaging en Rennende man . De band is nog steeds populair in Zuid-Korea en blijft liveshows geven.

Gevolgtrekking

Sechskies is een K-popband uit Suwon, Zuid-Korea. De band, opgericht in 1997, bestaat uit zes leden: Eun Ji-won, Lee Jae-jin, Kim Jae-duck, Kang Sung-hoon, Jang Su-won en Ko Ji-yong. Sechskies heeft verschillende albums en singles uitgebracht en heeft eind jaren negentig bijgedragen aan de populariteit van K-Pop. De band is nog steeds actief en blijft nieuwe muziek uitbrengen. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Sechskies een band die je zeker eens moet gaan bekijken.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Sechskies? EEN: Sechskies bestaat uit zes leden: Eun Ji-won, Lee Jae-jin, Kim Jae-duck, Kang Sung-hoon, Jang Su-won en Ko Ji-yong.
  • Q: Wanneer is Sechskies opgericht? EEN: Sechskies werd in 1997 opgericht door DSP Media, een Zuid-Koreaans entertainmentbedrijf.
  • Q: Welke albums heeft Sechskies uitgebracht? EEN: Sechskies heeft in de loop der jaren verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder School Byeolgok (1997), Kom terug (1998), Re-Album (1999), Gele noot (2000), en Allemaal voor jou (2016).

Kijk voor meer informatie over Sechskies op Wikipedia en allpop .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en Hoshi, de Kpop-band, vormt hierop geen uitzondering. Onder leiding van Soonyoung Kwon heeft de band veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Onlangs had Hyunjin, een lid van de band, een verbluffende fotoshoot voor Kpop-band Stray Kids. De fotoshoot was een enorm succes, en het heeft geholpen om de band verder in de schijnwerpers te zetten. Een ander lid van de band, Solomon Park, krijgt ook aandacht vanwege zijn vermogen om Chinees te spreken. Park komt uit Zuid-Korea en zijn vloeiendheid in de taal is een grote aanwinst voor de band geweest. Hij heeft kunnen communiceren met fans van over de hele wereld en zijn aanwezigheid is een geweldige toevoeging aan de band. Hoshi the Kpop-band is er zeker een om naar te kijken, en hun leden zijn allemaal ongelooflijk getalenteerd. Soonyoung Kwon, de fotoshoot van Hyunjin en de vloeiende Chinese taal van Solomon Park zijn slechts enkele van de redenen waarom deze band de muziekscene stormenderhand verovert. Met hun unieke geluid en stijl zal Hoshi the Kpop-band zeker een blijvende indruk maken op de muziekindustrie.