Geheim nummerprofiel: K-Pop Band

Inhoud

Secret Number is een vijfkoppige Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2020 is opgericht door Vine Entertainment. De groep bestaat uit de leden Lee Suhyun, Dita, Jinny, Soodam en Denise. Ze debuteerden op 19 mei 2020 met de single 'Who Dis?'.

Leden

De leden van Secret Number zijn Lee Suhyun, Dita, Jinny, Soodam en Denise. Lee Suhyun is de leider van de groep en is ook de hoofdvocalist. Dita is de belangrijkste rapper en hoofddanseres. Jinny is de belangrijkste danseres en zanger. Soodam is de hoofdrapper en zanger. Denise is de zangeres en visual van de groep.Discografie

Secret Number heeft twee extended plays uitgebracht, Wie dis? en Ik heb die dreun . Hun debuutsingle 'Who Dis?' werd uitgebracht op 19 mei 2020. De single piekte op nummer 8 op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association. Hun tweede single, 'Got That Boom', werd uitgebracht op 11 augustus 2020. De single piekte op nummer 5 op de Gaon Digital Chart en werd platina gecertificeerd door de Korea Music Content Association.

Prijzen en nominaties

Secret Number is genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Mnet Asian Music Awards 2020 voor beste nieuwe vrouwelijke artiest en de Melon Music Awards 2020 voor beste nieuwe artiest. Ze hebben ook de Genie Music Awards 2020 voor beste nieuwe artiest gewonnen.

Muziek video's

Secret Number heeft twee muziekvideo's uitgebracht voor hun singles, 'Who Dis?' en 'Got That Boom'. De videoclip voor 'Who Dis?' werd uitgebracht op 19 mei 2020 en is meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. De videoclip voor 'Got That Boom' is uitgebracht op 11 augustus 2020 en is meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Sociale media

Secret Number is actief op sociale media, met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en meer dan 500.000 abonnees op YouTube. Ze hebben ook een officiële website en een fancafé.

Gevolgtrekking

Secret Number is een vijfkoppige Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2020 is opgericht door Vine Entertainment. De groep bestaat uit de leden Lee Suhyun, Dita, Jinny, Soodam en Denise. Ze hebben twee verlengde toneelstukken uitgebracht, Wie dis? en Ik heb die dreun , en zijn genomineerd voor verschillende prijzen. Ze zijn actief op sociale media, met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en meer dan 500.000 abonnees op YouTube.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Secret Number? EEN: De leden van Secret Number zijn Lee Suhyun, Dita, Jinny, Soodam en Denise.
  • Q: Welke prijzen heeft Secret Number gewonnen? EEN: Secret Number heeft de Genie Music Awards 2020 voor beste nieuwe artiest gewonnen.
  • Q: Hoeveel muziekvideo's heeft Secret Number uitgebracht? EEN: Secret Number heeft twee muziekvideo's uitgebracht voor hun singles, 'Who Dis?' en 'Got That Boom'.

Ga voor meer informatie over het geheime nummer naar AllKpop en Koreaboo .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is de laatste jaren steeds populairder geworden en er zijn veel nieuwe bands bijgekomen. Een van de meest populaire bands is YG Chinese, geleid door Youngbin Kim. YG Chinese is een band die veel aandacht heeft gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn op veel muziekfestivals te zien geweest. Youngbin Kim is de leider van de band en wordt geprezen om zijn songwriting- en productievaardigheden.

Een andere populaire K-popband is Judy Blackswan. Deze band heeft veel aandacht gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn op veel muziekfestivals te zien geweest. Judy Blackswan is een band die veel aandacht heeft gekregen vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn op veel muziekfestivals te zien geweest. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B en ze worden geprezen om hun pakkende melodieën en krachtige teksten.

K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert en groeit. Met elke dag nieuwe bands, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwtjes. Bekijk de volgende links voor meer informatie over YG Chinese, Youngbin Kim en Judy Blackswan: yg chinees , jonge bin kim , en judy zwart . Met deze bronnen blijf je op de hoogte van het laatste K-pop-nieuws en -trends.