Zeventien discografie: onderzoek naar de muziek van de K-Pop Band

Inhoud

Seventeen is een populaire Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds 2015 muziek maakt. De groep bestaat uit dertien leden en is onderverdeeld in drie subeenheden: Hip-Hop, Vocal en Performance. Ze hebben verschillende albums, singles en EP's uitgebracht en zijn een van de meest succesvolle K-Pop-bands ter wereld geworden. In dit artikel verkennen we de discografie van Seventeen en leren we meer over hun muziek.

Albums

Seventeen heeft sinds hun debuut in 2015 vier studioalbums uitgebracht. Hun eerste album, 17 Karaat , werd uitgebracht in 2015 en bevatte de hitsingle 'Adore U'. Hun tweede album, Liefdesbrief , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de singles 'Pretty U' en 'Very Nice'. Hun derde album, Zeventien gaan , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de singles 'Boom Boom' en 'Highlight'. Hun vierde album, Een Ode , werd uitgebracht in 2019 en bevatte de singles 'Fear' en 'Hit'.Alleenstaanden

Seventeen heeft sinds hun debuut in 2015 verschillende singles uitgebracht. Hun eerste single, 'Adore U', kwam uit in 2015 en was een hit in Zuid-Korea. Andere singles van de groep zijn 'Mansae' (2015), 'Pretty U' (2016), 'Boom Boom' (2016), 'Highlight' (2016), 'Don't Wanna Cry' (2017), 'Clap ' (2018), 'Fear' (2019) en 'Hit' (2019).

EP's

Seventeen heeft sinds hun debuut in 2015 verschillende EP's uitgebracht. Hun eerste EP, 17 Karaat , werd uitgebracht in 2015 en bevatte de singles 'Adore U' en 'Mansae'. Hun tweede EP, Liefdesbrief , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de singles 'Pretty U' en 'Very Nice'. Hun derde EP, Zeventien gaan , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de singles 'Boom Boom' en 'Highlight'. Hun vierde EP, Je maakt mijn dag , werd uitgebracht in 2018 en bevatte de singles 'Thanks' en 'Oh My!'.

Samenwerkingen

Seventeen heeft sinds hun debuut in 2015 samengewerkt met verschillende andere K-Popartiesten. Ze hebben samengewerkt met artiesten als BTS, EXO, Red Velvet en TWICE. Ze hebben ook samengewerkt met internationale artiesten als Jason Derulo en Zara Larsson.

Gevolgtrekking

Seventeen is een populaire Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds 2015 muziek maakt. Ze hebben verschillende albums, singles en EP's uitgebracht en hebben samengewerkt met verschillende andere K-Pop-artiesten. Hun muziek is een hit in Zuid-Korea en over de hele wereld. Als je een fan bent van K-Pop, dan moet je zeker de discografie van Seventeen eens bekijken.

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft Seventeen uitgebracht?
    EEN: Seventeen heeft sinds hun debuut in 2015 vier studioalbums uitgebracht.
  • Q: Met wie heeft Seventeen samengewerkt?
    EEN: Seventeen heeft samengewerkt met verschillende andere K-Pop-artiesten zoals BTS, EXO, Red Velvet en TWICE, evenals internationale artiesten zoals Jason Derulo en Zara Larsson.
  • Q: Hoe heet het eerste album van Seventeen?
    EEN: Seventeen's eerste album is 17 Karaat , die in 2015 werd uitgebracht.

Ga naar voor meer informatie over Seventeen en hun discografie dit Wikipedia-artikel en dit AllKPop-artikel .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de meest populaire K-popbands is SF9, en ze krijgen de laatste tijd veel aandacht. De band bestaat uit negen leden, waaronder Ro Woon, die de leider en hoofdvocalist is. Hij staat bekend om zijn krachtige en emotionele vocalen en wordt beschouwd als een van de beste vocalisten in de K-pop-industrie. Een ander lid van de band is NMIXX, die bekend staat om zijn rapvaardigheden en zijn vermogen om pakkende teksten te schrijven. Hij is ook een geweldige danser en wordt beschouwd als een van de beste dansers in de K-pop-industrie. Ten slotte is er Jonghyun Nu'est, de hoofdvocalist van de band. Hij staat bekend om zijn krachtige en emotionele vocalen en wordt beschouwd als een van de beste vocalisten in de K-pop-industrie. Voor meer informatie over SF9 en hun muziek, kun je uitchecken Ro Woon , beste zanger , en Jonghyun Nu'est . Deze websites bieden u een uitgebreide gids voor de band en hun muziek, evenals informatie over elk van de leden. Je kunt ook meer te weten komen over de komende releases en concerten van de band. K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert, en SF9 is een van de bands die voorop loopt. Met hun unieke geluid en boeiende optredens zullen ze zeker een kracht blijven in de K-pop-industrie.