Zeventien K-Pop Band voor hun debuut

Inhoud

Seventeen is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2015 is opgericht door Pledis Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden verdeeld over drie subeenheden, elk met een ander specialisatiegebied: een 'Hip-Hop Unit', 'Vocal Unit' en ' Prestatie-eenheid'. De groep heeft twee studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Ze hebben ook deelgenomen aan verschillende tv-shows en concerten.

Geschiedenis van Zeventien

De groep werd voor het eerst aangekondigd in mei 2015, met de release van hun debuutsingle 'Adore U'. De naam van de groep is ontleend aan het feit dat er dertien leden waren op het moment van hun debuut. De groep bracht in mei 2015 hun eerste EP uit, 17 Carat. De EP was een commercieel succes en piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart. De groep bracht in oktober 2015 hun tweede EP uit, Boys Be. De EP was ook een commercieel succes en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart.Leden van Zeventien

De groep bestaat uit dertien leden, verdeeld over drie subeenheden: de 'Hip-Hop Unit', 'Vocal Unit' en 'Performance Unit'. De leden zijn: S.Coups, Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, DK, Mingyu, The8, Seungkwan, Vernon en Dino.

Zeventien's muziek

Seventeen heeft twee studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Hun debuutstudioalbum, Love & Letter, werd uitgebracht in april 2016. Het album was een commercieel succes en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. Het tweede studioalbum van de groep, Teen, Age, kwam uit in november 2017. Het album was ook een commercieel succes, met een piek op nummer één in de Gaon Album Chart.

Seventeen's televisieoptredens

Seventeen is verschenen in verschillende tv-shows, waaronder M Countdown, Music Bank, Inkigayo en Weekly Idol. De groep heeft ook deelgenomen aan verschillende muziekfestivals, waaronder het KCON-muziekfestival in 2016 en 2017.

Seventeen's prijzen en prestaties

Seventeen heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2016 en 2017, de Melon Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017. De groep is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Golden Disc Award voor Best Male Group in 2017.

Gevolgtrekking

Seventeen is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2015 is opgericht door Pledis Entertainment. De groep bestaat uit dertien leden verdeeld over drie subeenheden, elk met een ander specialisatiegebied. De groep heeft twee studioalbums, twee verlengde toneelstukken en verschillende singles uitgebracht. Ze hebben ook deelgenomen aan verschillende tv-shows en concerten. De groep heeft talloze prijzen gewonnen en is genomineerd voor verschillende prijzen. Seventeen is een van de meest populaire K-Pop-groepen ter wereld.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Seventeen?
    EEN: De leden van Seventeen zijn S.Coups, Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, DK, Mingyu, The8, Seungkwan, Vernon en Dino.
  • Q: Welke prijzen heeft Seventeen gewonnen?
    EEN: Seventeen heeft de Mnet Asian Music Award voor Beste Mannelijke Groep gewonnen in 2016 en 2017, de Melon Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017 en de Seoul Music Award voor Beste Mannelijke Groep in 2017.
  • Q: Wanneer debuteerde Seventeen?
    EEN: Seventeen debuteerde in mei 2015 met de release van hun debuutsingle 'Adore U'.

Voor meer informatie over Zeventien, bezoek AllKpop en Soempi .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn Verbal Jint en Olivia Hye. Verbal Jint is een Zuid-Koreaanse hiphopgroep die bestaat sinds 2010. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien in films en televisieshows. Hun muziek is een mix van hiphop, R&B en pop, en ze hebben een unieke stijl die hen populair heeft gemaakt bij fans over de hele wereld. Verbale jint staat bekend om hun catchy hooks en vrolijke ritmes.

Olivia Hye is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2018 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun krachtige zang en energieke optredens. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht. Ze zijn ook te zien geweest in films en tv-shows. Olivia Hye is populair geworden bij fans over de hele wereld vanwege hun unieke stijl en pakkende hooks.

Kangin Suju is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2005 debuteerde. Ze staan ​​bekend om hun krachtige zang en energieke optredens. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht. Ze zijn ook te zien geweest in films en tv-shows. zuster Suju is populair geworden bij fans over de hele wereld vanwege hun unieke stijl en pakkende hooks.

K-pop wordt over de hele wereld steeds populairder en deze drie bands lopen voorop. Verbal Jint, Olivia Hye en Kangin Suju maken allemaal furore in de muziekindustrie en zullen in de toekomst zeker succesvol blijven. Ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier en hun muziek zal de komende jaren zeker door fans worden genoten.