SF9-albums: muziekdiscografie van K-Pop Band

Inhoud

SF9 is een negenkoppige Zuid-Koreaanse boyband gevormd door FNC Entertainment. De groep debuteerde op 5 oktober 2016 met hun eerste single album, Burning Sensation. Sindsdien hebben ze verschillende albums en singles uitgebracht en zijn ze een van de meest populaire K-Pop-bands in de branche geworden. In dit artikel zullen we de muziekdiscografie van SF9 en hun succes in de branche verkennen.

SF9 1st Debut Single Album [Feeling Sensation] de SF9 sur Amazon Music - Amazon.fr

SF9's muziekdiscografie

SF9 heeft vier studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht. Hun eerste studioalbum, Sensuous, kwam uit in 2018 en piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart. Het album bevatte de eerste single 'Now or Never', die piekte op nummer vier op de Gaon Digital Chart. Het tweede studioalbum van de groep, RPM, werd uitgebracht in 2019 en piekte op nummer drie in de Gaon Album Chart. De eerste single, 'RPM', piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart.SF9 -

SF9's derde studioalbum, Narcissus, werd uitgebracht in 2020 en piekte op nummer twee in de Gaon Album Chart. De eerste single, 'Good Guy', piekte op nummer drie op de Gaon Digital Chart. Het vierde studioalbum van de groep, First Collection, werd uitgebracht in 2021 en piekte op nummer één in de Gaon Album Chart. De eerste single, 'Good Guy', piekte op nummer één op de Gaon Digital Chart.

SF9 – Burning Sensation | Sf9, Boy groups, Fnc entertainment

SF9's singles

SF9 heeft verschillende singles uitgebracht, waaronder 'K.O.', 'Easy Love', 'O Sole Mio', 'Roar', 'Mamma Mia' en 'Good Guy'. 'KO' piekte op nummer twee op de Gaon Digital Chart, terwijl 'Easy Love' piekte op nummer drie. 'O Sole Mio' piekte op nummer vier, terwijl 'Roar' piekte op nummer vijf. 'Mamma Mia' piekte op nummer zes en 'Good Guy' piekte op nummer één.

Het succes van SF9 in de branche

SF9 heeft veel succes geboekt in de K-Pop-industrie. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de prijs voor beste mannelijke groep bij de Asia Artist Awards 2018. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Male Group-prijs bij de Mnet Asian Music Awards 2019 en de Best Male Group-prijs bij de Asia Artist Awards 2020.

Amazon.com: FNC Ent. SF9 - Breaking Sensation (2nd Mini Album) CD+Photobook+Photocard: Home & Kitchen

SF9's muziekvideo's

SF9 heeft verschillende muziekvideo's uitgebracht, waaronder 'Now or Never', 'RPM', 'Good Guy' en 'Mamma Mia'. De muziekvideo voor 'Now or Never' is meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube, terwijl de muziekvideo voor 'RPM' meer dan 40 miljoen keer is bekeken. De videoclip voor 'Good Guy' is meer dan 30 miljoen keer bekeken en de videoclip voor 'Mamma Mia' is meer dan 20 miljoen keer bekeken.

Fanfare (Japanese ver.) de SF9 sur Amazon Music - Amazon.fr

Gevolgtrekking

SF9 is een van de meest populaire K-Pop-bands in de branche. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hebben veel succes geboekt in de branche. Hun muziekvideo's zijn ook miljoenen keren bekeken op YouTube. Als je een fan bent van K-Pop, dan is SF9 zeker een band die je moet bezoeken.

SF9 2nd Japanese Single

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft SF9 uitgebracht?
    EEN: SF9 heeft vier studioalbums, twee mini-albums en verschillende singles uitgebracht.
  • Q: Welke awards heeft SF9 gewonnen?
    EEN: SF9 heeft de prijs voor beste nieuwe mannelijke artiest gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2017 en de prijs voor beste mannelijke groep bij de Asia Artist Awards 2018.
  • Q: Hoeveel muziekvideo's heeft SF9 uitgebracht?
    EEN: SF9 heeft verschillende muziekvideo's uitgebracht, waaronder 'Now or Never', 'RPM', 'Good Guy' en 'Mamma Mia'.

Ga naar voor meer informatie over de muziekdiscografie van SF9 en hun succes in de branche AllKpop , Koreaboo , en Soempi .

SF9 : Knights of the Sun

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Er zijn veel K-popbands die populair zijn geworden, en CIX is er een van. CIX is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de populairste K-popbands ter wereld geworden. Voor meer informatie over CIX, cix-album is een geweldige bron. Het geeft een diepgaande kijk op de band, hun muziek en hun carrière.

Sensational Feeling Nine : Sf9: Amazon.fr: Musique

Een andere populaire K-popband is Big Planet. Ze debuteerden in 2018 en hebben verschillende albums en singles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke muziek en energieke optredens. Voor meer informatie over Big Planet, kpop bpm is een geweldige bron. Het geeft een diepgaande kijk op de band, hun muziek en hun carrière.

SF9 4th Mini Album [ MAMMA MIA! ] de SF9 sur Amazon Music - Amazon.fr

Astro is een andere K-popband die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Ze debuteerden in 2016 en hebben verschillende albums en singles uitgebracht. Ze staan ​​bekend om hun pakkende muziek en energieke optredens. Voor meer informatie over Astro, kpop belt is een geweldige bron. Het geeft een diepgaande kijk op de band, hun muziek en hun carrière.

K-pop is een muziekgenre dat in de loop der jaren steeds populairder is geworden. Er zijn veel K-popbands die populair zijn geworden, en CIX, Big Planet en Astro zijn er maar een paar. Voor meer informatie over deze bands zijn er veel bronnen online beschikbaar. Deze bronnen bieden een diepgaande kijk op de bands, hun muziek en hun carrière.