Shin Min Ah Lengte: afmetingen van K-Pop Star

Inhoud

Shin Min Ah is een Zuid-Koreaanse actrice en zangeres die vooral bekend is geworden door haar rollen in de televisiedrama's My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox, Arang and the Magistraat, Oh My Venus en Descendants of the Sun. Ze is ook lid van de K-Pop-band AOA.

In dit artikel zullen we de lengte, het gewicht en andere afmetingen van Shin Min Ah bekijken. We zullen ook haar K-Pop-band en andere feiten over haar onderzoeken.Shin Min Ah's lengte en gewicht

Shin Min Ah staat op 5 voet 5 inch (165 cm) lang en weegt 110 pond (50 kilo). Haar lichaamsafmetingen zijn 33-24-34 inch (84-60-86cm). Ze heeft zwart haar en donkerbruine ogen.

De K-popband van Shin Min Ah

Shin Min Ah is een lid van de K-Pop band AOA (Ace of Angels). De groep debuteerde in 2012 en bestaat uit zeven leden: Jimin, Yuna, Hyejeong, Seolhyun, Chanmi, Youkyung en Min Ah. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder 'Miniskirt', 'Like a Cat' en 'Good Luck'.

Andere feiten over Shin Min Ah

Shin Min Ah werd geboren op 5 april 1984 in Seoul, Zuid-Korea. Ze begon haar carrière als model in 2001 en maakte haar acteerdebuut in 2003. Ze verscheen in talloze films en televisiedrama's, waaronder A Love to Kill, My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox, Arang and the Magistrate, Oh My Venus. , en afstammelingen van de zon.

Naast acteren en zingen is Shin Min Ah ook een succesvolle zakenvrouw. Ze is de oprichter en CEO van het modemerk 'StyleNanda.'

Gevolgtrekking

Shin Min Ah is een Zuid-Koreaanse actrice en zangeres die vooral bekend is geworden door haar rollen in de televisiedrama's My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox, Arang and the Magistraat, Oh My Venus en Descendants of the Sun. Ze is ook lid van de K-Pop-band AOA. Shin Min Ah is 165 cm lang en weegt 50 kg. Haar lichaamsafmetingen zijn 33-24-34 inch (84-60-86 cm).

Naast acteren en zingen is Shin Min Ah ook een succesvolle zakenvrouw. Ze is de oprichter en CEO van het modemerk 'StyleNanda.'

FAQ

 • Q: Wat is de lengte van Shin Min Ah?
  EEN: Shin Min Ah is 165 cm lang.
 • Q: Wat is het gewicht van Shin Min Ah?
  EEN: Shin Min Ah weegt 50 kg.
 • Q: Wat is de K-Pop-band van Shin Min Ah?
  EEN: Shin Min Ah is een lid van de K-Pop band AOA (Ace of Angels).
 • Q: Wat zijn de lichaamsafmetingen van Shin Min Ah?
  EEN: De lichaamsafmetingen van Shin Min Ah zijn 33-24-34 inch (84-60-86 cm).

Ga voor meer informatie over Shin Min Ah naar Wikipedia en IMDb .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Als je meer wilt weten over K-pop, zijn er veel bronnen beschikbaar. Bijvoorbeeld, t1419 nul is een geweldige plek om te beginnen. Deze website biedt een diepgaande blik op de geschiedenis van K-pop, evenals informatie over enkele van de meest populaire K-popbands. Aanvullend, shion u is een geweldige bron voor diegenen die meer willen weten over de huidige K-popscene. Deze website biedt informatie over opkomende K-popbands, evenals tips en strategieën voor degenen die de eerste K-popband willen zijn. Eindelijk, wees de eerste is een geweldige bron voor diegenen die hun eigen K-popband willen beginnen. Deze website geeft tips en strategieën voor degenen die de eerste K-popband in hun buurt willen zijn. Met deze bronnen kun je meer leren over K-pop en deel gaan uitmaken van de K-popscene.