SM Rookies: de K-Pop-band neemt de muziekscène door Storm

Inhoud

SM Rookies

SM Rookies is een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekscene. De groep wordt beheerd door SM Entertainment, een van de grootste entertainmentbedrijven in Zuid-Korea. De groep bestaat uit 18 leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Leer de leden, hun muziek en meer kennen in deze uitgebreide gids.

Wie zijn de leden van SM Rookies?

SM Rookies bestaat uit 18 leden, die allemaal deel uitmaken van de SM Entertainment-familie. De leden zijn Taeyong, Mark, Jeno, Jaemin, Jisung, Renjun, Chenle, Haechan, Taeyong, Johnny, Yuta, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Kun, Ten, Lucas en Jungwoo. Elk lid heeft zijn eigen unieke stijl en geluid, waardoor ze een diverse en dynamische groep vormen.Seulgi

Wat voor soort muziek maken SM Rookies?

SM Rookies maken een verscheidenheid aan muziek, variërend van pop tot hiphop tot R&B. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder hun debuutsingle 'The First' en hun eerste volledige album 'SM Station'. Ze hebben ook samengewerkt met andere artiesten, zoals EXO en Red Velvet, om unieke en opwindende muziek te creëren.

Wendy

SM Rookies hebben verschillende populaire nummers uitgebracht, waaronder 'The First', 'My First and Last', 'Switch', 'We Go Up', 'Black on Black' en 'Dream in a Dream'. Ze hebben ook samengewerkt met andere artiesten, zoals EXO en Red Velvet, om unieke en opwindende muziek te creëren.

Taeil

Wat zijn de prestaties van SM Rookies?

SM Rookies hebben verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder de prijs 'Rookie of the Year' bij de Mnet Asian Music Awards 2017. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs 'Best New Artist' bij de Melon Music Awards 2017. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows, waaronder 'Weekly Idol' en 'The Show'.

Johnny

Wat zijn de toekomstplannen van SM Rookies?

SM Rookies hebben verschillende aankomende projecten, waaronder hun eerste volledige album en een wereldtournee. Ze werkten ook aan verschillende samenwerkingen met andere artiesten, zoals EXO en Red Velvet. Ze zijn ook van plan om in de nabije toekomst meer muziek uit te brengen.

Taeyong

Gevolgtrekking

SM Rookies is een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekscene. De groep bestaat uit 18 leden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hebben verschillende prijzen en onderscheidingen behaald. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows. SM Rookies hebben verschillende aankomende projecten, waaronder hun eerste volledige album en een wereldtournee.

Yuta

Ga voor meer informatie over SM Rookies naar AllKpop , Soempi , en SMTown .

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van SM Rookies?
  EEN: De leden van SM Rookies zijn Taeyong, Mark, Jeno, Jaemin, Jisung, Renjun, Chenle, Haechan, Taeyong, Johnny, Yuta, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Kun, Ten, Lucas en Jungwoo.
 • Q: Wat voor soort muziek maken SM Rookies?
  EEN: SM Rookies maken een verscheidenheid aan muziek, variërend van pop tot hiphop tot R&B.
 • Q: Wat zijn enkele van de populairste nummers van SM Rookies?
  EEN: Enkele van de populairste nummers van SM Rookies zijn 'The First', 'My First and Last', 'Switch', 'We Go Up', 'Black on Black' en 'Dream in a Dream'.
 • Q: Wat zijn de prestaties van SM Rookies?
  EEN: SM Rookies hebben verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder de prijs 'Rookie of the Year' bij de Mnet Asian Music Awards 2017. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de prijs 'Best New Artist' bij de Melon Music Awards 2017.
 • Q: Wat zijn de toekomstplannen van SM Rookies?
  EEN: SM Rookies hebben verschillende aankomende projecten, waaronder hun eerste volledige album en een wereldtournee. Ze werkten ook aan verschillende samenwerkingen met andere artiesten, zoals EXO en Red Velvet.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Er zijn veel K-popbands die de afgelopen jaren populair zijn geworden, en het is de moeite waard om er enkele te verkennen. Een van de meest populaire K-popbands is Bae, een vierkoppige groep die furore heeft gemaakt in de muziekindustrie. Om meer te weten te komen over Bae, kun je hun bekijken bae muzikant profiel. Een andere populaire K-popband is Mars, een vijfkoppige groep die de aandacht trekt vanwege hun unieke geluid. Voor meer informatie over Mars en hun muziek, kun je hun bekijken mars profiel . Ten slotte is er GWSN, een zevenkoppige groep die steeds meer aandacht krijgt door hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens. Voor meer informatie over GWSN en hun muziek, kun je hun bekijken gwsn betekenis . K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert, en deze bands zijn slechts enkele van de vele getalenteerde artiesten die furore maken in de industrie.