SNSD-TTS: alles wat u moet weten over de K-Pop-band

Inhoud

TaeTiSeo TTS

SNSD-TTS, ook wel bekend als TaeTiSeo, is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door SM Entertainment in 2012. De groep bestaat uit drie leden: Taeyeon, Tiffany en Seohyun. Ze vormen de subeenheid van de populaire meidengroep Girls' Generation. SNSD-TTS staat bekend om hun vrolijke en aanstekelijke muziek en ze hebben sinds hun debuut verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht.

Vorming en vroege carrière

SNSD-TTS werd opgericht in 2012, toen de leden van Girls' Generation besloten een subeenheid te vormen. De groep bestond oorspronkelijk uit Taeyeon, Tiffany en Seohyun, en ze brachten hun debuutsingle 'Twinkle' uit in april 2012. De single was een enorm succes en stond bovenaan de Gaon Digital Chart en de Billboard K-Pop Hot 100 De groep volgde met hun debuut-EP, Twinkle, in mei 2012, die ook bovenaan de Gaon Album Chart stond.Taeyeon

Discografie

Sinds hun debuut heeft SNSD-TTS verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht. Hun tweede EP, Holler, kwam uit in september 2014 en stond bovenaan de albumlijst van Gaon. De groep bracht in december 2015 ook hun eerste volledige album uit, Dear Santa. Het album was een enorm succes en stond bovenaan de Gaon Album Chart en de Billboard World Albums Chart. De groep heeft ook verschillende succesvolle singles uitgebracht, waaronder 'Only U' en 'Lion Heart'.

Onderscheidingen en onderscheidingen

SNSD-TTS heeft sinds hun debuut talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards, waaronder Best Female Group en Best Dance Performance. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen bij de Golden Disc Awards, waaronder die voor beste vrouwelijke groep en beste digitale single. De groep is ook genomineerd voor verschillende prijzen bij de Seoul Music Awards.

Recente activiteiten

SNSD-TTS is relatief stil geweest sinds hun laatste release in 2015. De groep is echter actief op sociale media en plaagt nieuwe muziek. In april 2021 bracht de groep hun eerste single in zes jaar uit, 'Four Seasons'. De single was een enorm succes en stond bovenaan de Gaon Digital Chart en de Billboard K-Pop Hot 100.

Gevolgtrekking

SNSD-TTS is een van de meest succesvolle K-Pop meidengroepen aller tijden. De groep heeft sinds hun debuut in 2012 verschillende succesvolle albums en singles uitgebracht en ze hebben talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen. De groep is relatief stil geweest sinds hun laatste release in 2015, maar onlangs zijn ze terug met hun nieuwe single 'Four Seasons'.

FAQ

 • Q: Wie zijn de leden van SNSD-TTS?
  EEN: De groep bestaat uit drie leden: Taeyeon, Tiffany en Seohyun.
 • Q: Wanneer is SNSD-TTS ontstaan?
  EEN: SNSD-TTS werd opgericht in 2012.
 • Q: Welke prijzen heeft SNSD-TTS gewonnen?
  EEN: SNSD-TTS heeft verschillende prijzen gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards en de Golden Disc Awards.
 • Q: Wanneer was de laatste release van SNSD-TTS?
  EEN: De laatste release van SNSD-TTS was in 2015, maar ze zijn onlangs teruggekomen met hun nieuwe single 'Four Seasons'.

Kijk voor meer informatie over SNSD-TTS op AllKPop , Soempi , en SMTown .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is de laatste jaren steeds populairder geworden en er zijn veel nieuwe bands bijgekomen. Een van de meest populaire bands is Dreamcatcher, een Japanse K-pop band. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid. Een andere populaire K-popband is Brandnew Boys, die bestaat uit Donghyun en Youngmin. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om zijn aanstekelijke melodieën en vrolijke ritmes. Ten slotte is Sujeong Lovelyz een K-popband die de wereld stormenderhand verovert. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek wordt geprezen om zijn unieke geluid en krachtige teksten. Bekijk de volgende hyperlinks voor meer informatie over deze bands: dromenvanger japans , nieuwe jongens , sujeong lovelyz . Deze bands zullen je zeker een plezierige luisterervaring bezorgen.