Sorn: The K-Pop Band neemt de muziekscène door Storm

Inhoud

Sorn is een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekscene. De groep bestaat uit vijf leden: Sorn, Nari, Jooeun, Hyunjin en ZN. Ze debuteerden in 2014 met hun single 'Crazy' en hebben sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als liefde en vriendschap. Ze zijn populair geworden vanwege hun unieke geluid en stijl, en hun fans zijn gepassioneerd door hun muziek.

De leden van Son

Sorn is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang. Nari is de hoofdzangeres en staat bekend om haar lieve en soulvolle stem. Jooeun is de belangrijkste rapper en staat bekend om haar geestige teksten en rapvaardigheden. Hyunjin is de hoofddanseres en staat bekend om haar energieke en charismatische optredens. ZN is de maknae (jongste lid) en staat bekend om haar sprankelende persoonlijkheid en schattige beelden.Sorns muziek

Sorn heeft sinds hun debuut verschillende albums en singles uitgebracht. Hun eerste album, Gek , werd uitgebracht in 2014 en bevatte hun gelijknamige hitsingle. Hun tweede album, paradijs , werd uitgebracht in 2016 en bevatte de singles 'Paradise' en 'Love Me'. Hun derde album, Droom , werd uitgebracht in 2018 en bevatte de singles 'Dream' en 'Love Story'. Ze hebben ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'I'm Fine', 'Goodbye' en 'Lonely'.

Sorn is populair geworden vanwege hun unieke geluid en stijl. Hun muziek is een mix van pop, hiphop en R&B, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als liefde en vriendschap. Ze zijn ook sterk aanwezig op sociale media, wat hen heeft geholpen een grote en loyale fanbase op te bouwen. Bovendien staan ​​hun live-optredens bekend als energiek en vermakelijk, wat heeft geholpen om nieuwe fans aan te trekken.

Sorns prestaties

Sorn heeft sinds hun debuut veel succes geboekt. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best New Artist Award bij de Mnet Asian Music Awards 2016. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Best Female Group Award bij de Mnet Asian Music Awards 2017. Bovendien zijn ze in verschillende tijdschriften verschenen en hebben ze op verschillende muziekfestivals opgetreden.

Sorns toekomst

Sorn blijft furore maken in de muziekscene. Onlangs brachten ze hun vierde album uit, Droom , en zijn momenteel op tournee. Ze werken ook aan nieuwe muziek en zullen naar verwachting in de nabije toekomst meer singles en albums uitbrengen. Fans kijken reikhalzend uit naar hun volgende release en zullen zeker enthousiast zijn als die arriveert.

Gevolgtrekking

Sorn is een K-Pop-band die furore heeft gemaakt in de muziekscene. De groep bestaat uit vijf leden: Sorn, Nari, Jooeun, Hyunjin en ZN. Ze hebben sinds hun debuut verschillende albums en singles uitgebracht en zijn populair geworden vanwege hun unieke geluid en stijl. Ze hebben sinds hun debuut veel succes geboekt en blijven furore maken in de muziekscene. Fans kijken reikhalzend uit naar hun volgende release en zullen zeker enthousiast zijn als die arriveert.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Sorn? EEN: De leden van Sorn zijn Sorn, Nari, Jooeun, Hyunjin en ZN.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt Sorn? EEN: Sorn maakt een mix van pop, hiphop en R&B.
  • Q: Welke prijzen heeft Sorn gewonnen? EEN: Sorn heeft de Best New Artist Award gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2016.
  • Q: Wat is het nieuwste album van Sorn? EEN: Het nieuwste album van Sorn is Droom , die in 2018 werd uitgebracht.

Voor meer informatie over Sorn, bezoek AllKpop en Koreaboo .

Choutokkyuu is een Japanse K-Pop band die de laatste jaren aan populariteit wint. De band bestaat uit drie leden: Choi Joon Hyuk, Park Boeun en treinleden. Choi Joon Hyuk is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang en podiumpresentatie. Hij is sinds zijn debuut in 2011 actief in de muziekindustrie en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. Park Boeun is de hoofdzangeres van de groep en staat bekend om haar prachtige stem en boeiende podiumpresentatie. Ze is sinds haar debuut in 2013 actief in de muziekindustrie en heeft verschillende soloalbums uitgebracht. De treinleden zijn de nieuwste leden van de groep en zijn momenteel bezig hun vaardigheden aan te scherpen en zich voor te bereiden op hun debuut.

Choutokkyuu heeft sinds hun debuut in 2014 verschillende singles en albums uitgebracht. Hun muziek is een mix van pop, rock en hiphop, en hun teksten zijn vaak gericht op thema's als liefde, vriendschap en zelfredzaamheid. Ze hebben ook samengewerkt met andere artiesten, zoals EXO, BTS en TWICE. De groep heeft een grote aanhang gekregen in Japan en is te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows.

Choutokkyuu is een goed voorbeeld van de groeiende populariteit van K-Pop in Japan. Hun muziek is pakkend en hun optredens zijn altijd energiek en vermakelijk. Als je op zoek bent naar een nieuwe K-Pop-groep om te volgen, neem dan zeker een kijkje leden opleiden , Jin Hyuk , en Park Boeun van Choutokkyuu!