Stayc: Profiel van de K-Pop Band

Inhoud

Stayc is een K-Pop meidengroep gevormd door High Up Entertainment. De groep bestaat uit zes leden: Sieun, Isa, Seeun, Yoon, J en Sumin. Stayc debuteerde op 12 november 2020 met het enkele album Star naar een jonge cultuur . Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder zsm , Zo slecht , en Wij blijven . Lees verder voor meer informatie over Stayc en hun muziek.

Stayc-leden

Sieun is de leider van Stayc en is de belangrijkste zanger. Ze werd geboren op 8 augustus 2001. Isa is de hoofdrapper en werd geboren op 15 augustus 2002. Seeun is de hoofddanseres en werd geboren op 10 oktober 2002. Yoon is de hoofdvocalist en werd geboren op 5 december 2003 J is de hoofdrapper en werd geboren op 15 april 2004. Sumin is de maknae en werd geboren op 8 augustus 2005.Stayc-discografie

Stayc's debuut single album Star naar een jonge cultuur werd uitgebracht op 12 november 2020. Het bestaat uit vijf nummers, waaronder het titelnummer 'So Bad'. Op 5 april 2021 bracht Stayc hun tweede singlealbum uit zsm , waarop het titelnummer 'ASAP' staat. Op 7 juni 2021 bracht Stayc hun derde singlealbum uit Wij blijven , waarop het titelnummer 'We Stay' staat.

Stayc-muziekvideo's

Stayc heeft verschillende muziekvideo's uitgebracht voor hun liedjes. De videoclip voor 'So Bad' is uitgebracht op 12 november 2020. De videoclip voor 'ASAP' is uitgebracht op 5 april 2021. De videoclip voor 'We Stay' is uitgebracht op 7 juni 2021. Alle muziekvideo's zijn goed ontvangen door fans.

Stayc Awards en nominaties

Stayc is sinds hun debuut genomineerd voor verschillende prijzen. Ze werden genomineerd voor de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2020. Ze waren ook genomineerd voor de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2021. Stayc heeft nog geen prijzen gewonnen.

Stayc-concerten en rondleidingen

Stayc moet nog beginnen aan tours of concerten. Sinds hun debuut hebben ze echter verschillende fanbijeenkomsten en showcases gehouden. Ze hielden hun eerste fanbijeenkomst in december 2020 en hun eerste showcase in januari 2021.

Gevolgtrekking

Stayc is een K-Pop meidengroep gevormd door High Up Entertainment. De groep bestaat uit zes leden: Sieun, Isa, Seeun, Yoon, J en Sumin. Stayc heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder Star naar een jonge cultuur , zsm , en Wij blijven . Ze hebben ook verschillende muziekvideo's uitgebracht en zijn genomineerd voor verschillende prijzen. Stayc moet nog beginnen aan tours of concerten, maar ze hebben sinds hun debuut verschillende fanbijeenkomsten en showcases gehouden.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Stayc? EEN: De leden van Stayc zijn Sieun, Isa, Seeun, Yoon, J en Sumin.
  • Q: Wanneer debuteerde Stayc? EEN: Stayc debuteerde op 12 november 2020 met het enkele album Star naar een jonge cultuur .
  • Q: Voor welke prijzen is Stayc genomineerd? EEN: Stayc is genomineerd voor de prijs voor beste nieuwe vrouwelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de prijs voor beste nieuwe artiest bij de Seoul Music Awards 2021.
  • Q: Heeft Stayc concerten of tours gegeven? EEN: Stayc moet nog beginnen aan tours of concerten, maar ze hebben sinds hun debuut verschillende fanbijeenkomsten en showcases gehouden.

Ga voor meer informatie over Stayc naar AllKPop en Amusement op hoog niveau .

Mamamoo is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2014 is opgericht door RBW (Rainbow Bridge World). De groep bestaat uit vier leden: Solar, Moonbyul, Wheein en Hwasa. Ze hebben sinds hun debuut in 2014 verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de populairste K-pop-meidengroepen ter wereld geworden. Worstelen 2017 is een uitgebreide gids voor de discografie van de K-popband. Het bevat informatie over hun albums, singles en muziekvideo's, evenals een lijst met prijzen en nominaties die ze hebben ontvangen.

K-pop staat bekend om zijn levendige en kleurrijke beelden, en een van de meest populaire beelden is de man met het oranje haar. Oranjeharige jongens worden vaak gezien als het coole en mysterieuze type, en er zijn veel K-popbands met oranjeharige jongens. Kpop oranje is een gids voor enkele van de meest populaire K-popbands met oranjeharige jongens. Het bevat informatie over de bands, hun leden en hun muziek.

Kim Lip is een Zuid-Koreaanse zangeres en lid van de K-pop meidengroep Loona. Ze debuteerde in 2016 als lid van de groep en is sindsdien een van de meest populaire leden geworden. Kim Lip staat bekend om haar unieke en krachtige zang, evenals haar charismatische podiumpresentatie. Lip Kim is een gids voor de zangeres en haar muziek. Het bevat informatie over haar solo-releases, samenwerkingen en muziekvideo's, evenals een lijst met prijzen en nominaties die ze heeft ontvangen.