Stellar's K-Pop Discografie

Inhoud

Stellar is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2011 is opgericht. De groep bestaat uit vijf leden: Gayoung, Minhee, Hyoeun, Jeonyul en Youngheun. Ze staan ​​bekend om hun unieke en edgy muziekstijl, wat hen een trouwe schare fans heeft opgeleverd. In dit artikel verkennen we de K-Pop-discografie van Stellar en komen we meer te weten over hun muziek.

Albums

Stellar heeft twee studioalbums uitgebracht: Marionet (2014) en Steek (2016). Marionet was het debuutalbum van de groep en bevatte de eerste single 'UFO'. Het album was een commercieel succes, met een piek op nummer twee in de Gaon Album Chart. Steek werd twee jaar later uitgebracht en bevatte de eerste single 'Crying'. Het album piekte op nummer vier in de Gaon Album Chart.Alleenstaanden

Stellar heeft gedurende hun carrière verschillende singles uitgebracht. Enkele van hun meest populaire singles zijn 'Vibrato' (2013), 'Marionette' (2014), 'Sting' (2016) en 'Archangels of the Sephiroth' (2017). Al deze singles werden positief onthaald door zowel fans als critici.

EP's

Stellar heeft twee verlengde toneelstukken uitgebracht: Studie (2013) en Steek (2016). Studie was de debuut-EP van de groep en bevatte de eerste single 'UFO'. De EP was een commercieel succes, met een piek op nummer twee in de Gaon Album Chart. Steek werd twee jaar later uitgebracht en bevatte de eerste single 'Crying'. De EP piekte op nummer vier in de Gaon Album Chart.

Samenwerkingen

Stellar heeft gedurende hun hele carrière samengewerkt met verschillende andere K-Popartiesten. Enkele van hun meest opmerkelijke samenwerkingen zijn 'Vibrato' met EXO's Baekhyun (2013), 'Marionette' met BTS's Suga (2014) en 'Sting' met BAP's Bang Yongguk (2016).

Live optredens

Stellar heeft gedurende hun hele carrière opgetreden op verschillende muziekfestivals en concerten. Enkele van hun meest opmerkelijke optredens zijn het K-Pop World Festival in Changwon (2013), de KCON in Los Angeles (2014) en de Seoul Music Awards (2015).

Gevolgtrekking

Stellar is een Zuid-Koreaanse meidengroep die sinds hun debuut in 2011 furore maakt in de K-Pop-industrie. Ze staan ​​bekend om hun unieke en edgy muziekstijl, die hen een trouwe schare fans heeft opgeleverd. In dit artikel hebben we de K-Pop-discografie van Stellar verkend en meer over hun muziek ontdekt. Van albums tot singles tot samenwerkingen, Stellar heeft een verscheidenheid aan muziek uitgebracht die zowel door fans als critici positief is onthaald.

FAQ

  • Q: Hoeveel albums heeft Stellar uitgebracht? EEN: Stellar heeft twee studioalbums uitgebracht: Marionet (2014) en Steek (2016).
  • Q: Wat zijn enkele van de populairste singles van Stellar? EEN: Enkele van de meest populaire singles van Stellar zijn 'Vibrato' (2013), 'Marionette' (2014), 'Sting' (2016) en 'Archangels of the Sephiroth' (2017).
  • Q: Welke samenwerkingen heeft Stellar gedaan? EEN: Stellar heeft gedurende hun hele carrière samengewerkt met verschillende andere K-Popartiesten. Enkele van hun meest opmerkelijke samenwerkingen zijn 'Vibrato' met EXO's Baekhyun (2013), 'Marionette' met BTS's Suga (2014) en 'Sting' met BAP's Bang Yongguk (2016).

Ga naar voor meer informatie over de K-Pop-discografie van Stellar AllKpop , Genie , en Kpopmap .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en het is geen verrassing dat veel mensen meer willen weten over het genre. Oui Entertainment is een geweldige plek om te beginnen, omdat het een diepgaande kijk geeft op de bands en muziek waaruit de K-popscene bestaat. Van de nieuwste releases tot de meest populaire bands, Oui Entertainment heeft het allemaal. Giselle Weight is een andere geweldige bron voor mensen die meer willen weten over K-pop. Ze geeft een diepgaande kijk op de bands en muziek waaruit de K-popscene bestaat, evenals interviews met de artiesten zelf. Ten slotte is Pop Indo een geweldige bron voor mensen die meer willen weten over Indonesische K-popbands. Van de meest populaire bands tot de nieuwste releases, Pop Indo heeft het allemaal. Met deze drie bronnen kan iedereen meer te weten komen over de K-popscene en de bands waaruit deze bestaat.