Felix van Stray Kids: de rijzende ster van de K-popband

Inhoud

Image

Stray Kids is een Zuid-Koreaanse boyband die in 2017 is opgericht door JYP Entertainment. De groep bestaat uit negen leden: Bang Chan, Woojin, Lee Know, Changbin, Hyunjin, Han, Felix, Seungmin en I.N. Felix is ​​de belangrijkste danser en rapper van de groep en hij krijgt steeds meer aandacht vanwege zijn ongelooflijke talent en charisma. In dit artikel gaan we dieper in op Felix en zijn rol in de band.

Wie is Felix?

Felix is ​​een Zuid-Koreaanse zanger en rapper die deel uitmaakt van de K-Pop band Stray Kids. Hij werd geboren op 15 september 2000 in Sydney, Australië. Hij is het jongste lid van de groep en staat bekend om zijn krachtige rap- en dansvaardigheden. Hij staat ook bekend om zijn heldere en opgewekte persoonlijkheid, wat hem een ​​perfecte aanvulling op de groep maakt.Felix' carrière

Felix begon zijn carrière als stagiair bij JYP Entertainment in 2017. Hij maakte deel uit van de survivalshow Verdwaalde kinderen , die werd uitgezonden op Mnet. Hij was een van de negen leden die de definitieve line-up van de groep haalden. Sindsdien treedt hij actief op met de groep en heeft hij veel aandacht gekregen voor zijn krachtige rap- en dansvaardigheden.

Felix' muziek

Felix is ​​betrokken geweest bij de productie van veel nummers van Stray Kids. Hij heeft verschillende nummers van de groep geschreven en gecomponeerd, waaronder 'MIROH', 'My Pace' en 'Victory Song'. Hij is ook te zien geweest in verschillende nummers van de groep, zoals 'MIROH', 'My Universe' en 'Levanter'.

Het succes van zwerfkinderen

Stray Kids heeft sinds hun debuut in 2017 grote successen geboekt. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en talloze prijzen gewonnen. Ze hebben ook een grote aanhang gekregen in Zuid-Korea en over de hele wereld. Felix is ​​een integraal onderdeel geweest van het succes van de groep en zijn krachtige rap- en dansvaardigheden hebben de groep geholpen zich te onderscheiden van andere K-Pop-bands.

Waarom Felix de perfecte aanvulling is op Stray Kids

Felix is ​​de perfecte aanvulling op Stray Kids vanwege zijn krachtige rap- en dansvaardigheden, evenals zijn opgewekte en opgewekte persoonlijkheid. Hij is in staat om een ​​unieke energie in de groep te brengen, en zijn aanwezigheid helpt om de groep te onderscheiden van andere K-Pop-bands. Hij is ook een geweldig rolmodel voor jongere fans, omdat hij er altijd naar streeft zichzelf en zijn vaardigheden te verbeteren.

Gevolgtrekking

Felix is ​​een integraal onderdeel van de K-Pop band Stray Kids. Hij krijgt aandacht vanwege zijn krachtige rap- en dansvaardigheden, evenals zijn heldere en opgewekte persoonlijkheid. Hij was betrokken bij de productie van veel van de nummers van de groep en heeft de groep geholpen grote successen te behalen. Felix is ​​de perfecte aanvulling op de groep en zijn aanwezigheid helpt om de groep te onderscheiden van andere K-Pop-bands.

Voor meer informatie over Felix en Stray Kids, check out AllKpop , Soempi , en JYP-entertainment .

FAQ

  • Q: Wie is Felix? EEN: Felix is ​​een Zuid-Koreaanse zanger en rapper die deel uitmaakt van de K-Pop band Stray Kids.
  • Q: Wat is de rol van Felix in Stray Kids? EEN: Felix is ​​de belangrijkste danser en rapper van de groep.
  • Q: Wat heeft Felix bijgedragen aan Stray Kids? EEN: Felix heeft verschillende nummers van de groep geschreven en gecomponeerd, waaronder 'MIROH', 'My Pace' en 'Victory Song'. Hij is ook te zien geweest in verschillende nummers van de groep, zoals 'MIROH', 'My Universe' en 'Levanter'.
  • Q: Waarom is Felix de perfecte aanvulling op Stray Kids? EEN: Felix is ​​de perfecte aanvulling op Stray Kids vanwege zijn krachtige rap- en dansvaardigheden, evenals zijn opgewekte en opgewekte persoonlijkheid. Hij is in staat om een ​​unieke energie in de groep te brengen, en zijn aanwezigheid helpt om de groep te onderscheiden van andere K-Pop-bands.

K-pop verovert de wereld stormenderhand en Beenzino is een van de bands die de leiding heeft. De Zuid-Koreaanse hiphopartiest maakt furore sinds zijn debuut in 2012 en zijn muziek is te zien in films, tv-shows en commercials. Zijn leeftijd getuigt van zijn succes, aangezien hij pas halverwege de twintig is. Maar Beenzino is niet de enige K-popband die furore maakt. Super Junior-KRY is een andere groep die snel aan populariteit wint. De groep bestaat uit vijf leden, allemaal twintigers. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in films en tv-shows. Ze zijn ook te zien geweest in commercials en hebben zelfs opgetreden op de Olympische Winterspelen van 2018. Met hun aanstekelijke deuntjes en energieke optredens is Super Junior-KRY absoluut een K-popband die je moet kennen. Beenzino leeftijd , Super Junior KRY zijn twee van de meest populaire K-popbands ter wereld en ze zullen zeker furore blijven maken in de muziekindustrie.