Suran Height: alles wat u moet weten over de K-Pop Band

Inhoud

Suran Height is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2020 aan populariteit wint. De groep bestaat uit vijf leden: Joo-hyeon, Seung-hoon, Seung-min, Seung-woo en Seung-jin. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. In dit artikel zullen we de leden, discografie en andere feiten over Suran Height bekijken.

Leden van Suran Hoogte

De vijf leden van Suran Height zijn Joo-hyeon, Seung-hoon, Seung-min, Seung-woo en Seung-jin. Joo-hyeon is de leider van de groep en staat bekend om zijn krachtige zang. Seung-hoon is de hoofdvocalist en staat bekend om zijn soepele en soulvolle stem. Seung-min is de belangrijkste rapper en staat bekend om zijn geestige teksten en rapvaardigheden. Seung-woo is de hoofddanser en staat bekend om zijn scherpe en precieze choreografie. Seung-jin is de maknae van de groep en staat bekend om zijn schattige en charmante persoonlijkheid.Discografie

Suran Height heeft sinds hun debuut twee extended play (EP's) en verschillende singles uitgebracht. Hun eerste EP, Suran-hoogte , werd uitgebracht in 2020 en bevatte de eerste single 'Dream'. De EP werd goed ontvangen door zowel fans als critici. Hun tweede EP, Suran Hoogte 2 , werd uitgebracht in 2021 en bevatte de eerste single 'Love Story'. Ook de EP werd goed ontvangen en de groep heeft sindsdien meerdere singles uitgebracht.

Feiten over Suran-hoogte

Suran Height staat bekend om hun unieke stijl en geluid. Ze worden vaak vergeleken met andere K-Pop-groepen zoals BTS en EXO. De leden van de groep zijn allemaal goede vrienden en zijn dat al sinds hun stagedagen. Ze staan ​​​​ook bekend om hun nauwe band met hun fans, waarbij ze vaak met hen communiceren op sociale media. De groep wordt beheerd door het entertainmentbedrijf SM Entertainment.

Prestaties

Suran Height heeft sinds hun debuut verschillende prijzen en nominaties gewonnen. Ze hebben de prijs 'Rookie of the Year' gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de prijs 'Best New Artist' bij de Seoul Music Awards 2021. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende andere prijzen, waaronder de prijs 'Best Dance Performance' bij de Mnet Asian Music Awards 2021.

Gevolgtrekking

Suran Height is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2020 aan populariteit wint. De groep bestaat uit vijf leden: Joo-hyeon, Seung-hoon, Seung-min, Seung-woo en Seung-jin. Ze staan ​​bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens. De groep heeft sinds hun debuut twee EP's en verschillende singles uitgebracht en heeft verschillende prijzen en nominaties behaald. Als je een fan bent van K-Pop, dan is Suran Height zeker een groep die je moet bezoeken.

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van Suran Height? EEN: De vijf leden van Suran Height zijn Joo-hyeon, Seung-hoon, Seung-min, Seung-woo en Seung-jin.
  • Q: Welke prijzen heeft Suran Height gewonnen? EEN: Suran Height heeft de prijs 'Rookie of the Year' gewonnen bij de Mnet Asian Music Awards 2020 en de prijs 'Best New Artist' bij de Seoul Music Awards 2021.
  • Q: Wie beheert Suran Height? EEN: Suran Height wordt beheerd door het entertainmentbedrijf SM Entertainment.

Kijk voor meer informatie over Suran Height op AllKpop en Soempi .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en de sterren zijn bekende namen geworden. IU is een van de meest populaire K-popartiesten en haar albums worden geprezen om hun unieke geluid en pakkende melodieën. Ga naar voor meer informatie over de albums van IU Ik heb een album . Een andere populaire K-popartiest is Taeyeon Kim, de zanger van de band Girls' Generation. Ga voor meer informatie over haar naar taeyeon kim . Ten slotte is Xie Leilei een rijzende K-popster die aandacht heeft gekregen voor haar krachtige zang en boeiende podiumpresentatie. Ga voor meer informatie over haar naar xie lelei . K-pop is een steeds evoluerend genre en deze drie artiesten zijn slechts enkele van de vele getalenteerde artiesten in de branche.