Taecyeon Height: Feiten over de K-Pop Star

Inhoud

Taecyeon is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter, acteur en rapper. Hij is vooral bekend als lid van de K-Pop boyband 14.00 uur . Hij is ook verschenen in verschillende televisiedrama's en films. In dit artikel zullen we Taecyeons lengte, carrière en andere feiten over de K-Pop-ster bekijken.

Taecyeons lengte

Taecyeon staat op een hoogte van 183 cm (6 voet). Hij is een van de langste leden van 14.00 uur , en wordt vaak het 'langste K-Pop-idool' genoemd.Taecyeons carrière

Taecyeon debuteerde als lid van 14.00 uur in 2008. De groep heeft verschillende albums en singles uitgebracht en heeft succes geboekt in zowel Zuid-Korea als Japan. Taecyeon heeft ook verschillende solo-singles uitgebracht en is verschenen in verschillende televisiedrama's en films.

Andere feiten over Taecyeon

Taecyeon werd geboren in Seoul, Zuid-Korea, op 27 december 1988. Hij is de jongste van drie broers en zussen. Hij ging naar Dankook University, waar hij afstudeerde in Business Administration. Hij spreekt vloeiend Koreaans en Engels.

Taecyeons onderscheidingen en prestaties

Taecyeon heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk in muziek en acteren. Hij won de prijs voor beste nieuwe acteur bij de KBS Drama Awards 2010 voor zijn rol in het drama Assepoester's zus . Hij won ook de prijs voor beste mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2011.

Taecyeons persoonlijke leven

Taecyeon is momenteel vrijgezel. Hij is in verband gebracht met verschillende actrices, waaronder Park Shin Hye en Yoona. Hij is een fervent fan van basketbal en is een aanhanger van de Los Angeles Lakers.

Taecyeons nettowaarde

Taecyeon heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen. Hij verdient het grootste deel van zijn inkomen uit zijn muziek- en acteercarrière. Hij verdient ook geld aan goedkeuringen en sponsoring.

Gevolgtrekking

Taecyeon is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter, acteur en rapper. Hij is vooral bekend als lid van de K-Pop boyband 14.00 uur . Hij staat op een hoogte van 183 cm (6 voet), en heeft succes geboekt in zowel Zuid-Korea als Japan. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk in muziek en acteren, en heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen.

FAQ

  • Q: Hoe groot is Taecyeon?
    EEN: Taecyeon staat op een hoogte van 183 cm (6 voet).
  • Q: Welke prijzen heeft Taecyeon gewonnen?
    EEN: Taecyeon heeft de prijs voor beste nieuwe acteur gewonnen bij de KBS Drama Awards 2010 en de prijs voor beste mannelijke artiest bij de Mnet Asian Music Awards 2011.
  • Q: Wat is het vermogen van Taecyeon?
    EEN: Taecyeon heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen.

Ga voor meer informatie over Taecyeon naar AllKpop , Koreaboo , en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Een van de meest populaire K-popbands is EXO-K, een Zuid-Koreaanse boyband die sinds hun debuut in 2012 aan populariteit wint. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de meest succesvolle K-popbands geworden. in de wereld. Een andere populaire K-popband is Seventeen, een Zuid-Koreaanse meidengroep die sinds hun debuut in 2015 aan populariteit wint. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de meest succesvolle K-popbands ter wereld geworden. Tot slot is er Ali, een Zuid-Koreaanse zanger van de band K-pop. Ali wint aan populariteit sinds zijn debuut in 2017 en heeft verschillende albums en singles uitgebracht. Hij is een van de meest succesvolle K-popzangers ter wereld geworden. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over deze geweldige K-popbands en zangers. al koreaans , exo-leden ,seventeen-magazine-photo-shoot-with-kpop-band. Met deze links kun je meer te weten komen over de geschiedenis van K-pop, de leden van elke band en de muziek die ze hebben uitgebracht. Je kunt ook meer te weten komen over de fotoshoots en tijdschriftomslagen waarin deze bands te zien waren. K-pop is een geweldig muziekgenre en deze bands en zangers behoren tot de beste ter wereld. Dus als je een fan bent van K-pop, bekijk dan zeker deze links en leer meer over deze geweldige artiesten.