Taeha: K-popzangeres van de band Momoland

Inhoud

Taeha is een Zuid-Koreaanse zangeres en lid van de meidengroep K-Pop Momoland . Ze is de hoofdzangeres van de groep en is actief sinds 2016. Taeha heeft verschillende singles en albums uitgebracht met Momoland en is ook in verschillende televisieshows verschenen. In deze gids bekijken we Taeha's carrière, muziek en meer.

Vroege leven en carrière

Taeha werd geboren op 23 april 1998 in Zuid-Korea. Ze ging naar de Hanlim Multi Art School en studeerde af in 2017. Ze liep stage bij Duble Kick Entertainment voordat ze in 2016 bij Momoland kwam. Ze maakte haar debuut bij de groep in november 2016 met de single 'Jjan! Koong! Kwang!'.Muziek en discografie

Taeha heeft verschillende singles en albums uitgebracht met Momoland. Haar eerste single met de groep was 'Jjan! Koong! Kwang!', dat in november 2016 werd uitgebracht. Ze heeft ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder 'Wonderful Love', 'Bboom Bboom' en 'I'm So Hot'. Daarnaast heeft ze twee studioalbums uitgebracht met Momoland, Great! en laat het me zien.

Televisie optredens

Taeha is in verschillende tv-shows verschenen, waaronder Wekelijkse idool , De show , en Toon kampioen . Ze is ook verschenen in verschillende variétéshows, zoals Broers kennen en Idool kamer . Daarnaast is ze verschenen in verschillende muziekvideo's, waaronder 'Bboom Bboom' en 'I'm So Hot'.

Prijzen en nominaties

Taeha heeft verschillende prijzen gewonnen met Momoland, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Dance Performance Female Group in 2018. Ze is ook genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Golden Disc Award voor nieuwe artiest van het jaar in 2017.

Priveleven

Taeha is momenteel vrijgezel en heeft geen bekende relaties. Ze is actief op sociale media en plaatst vaak updates over haar leven en carrière. Ze is ook actief in liefdadigheidswerk en heeft deelgenomen aan verschillende fondsenwervende evenementen.

Gevolgtrekking

Taeha is een Zuid-Koreaanse zangeres en lid van de K-Pop meidengroep Momoland. Ze heeft met de groep verschillende singles en albums uitgebracht en is ook in verschillende televisieshows verschenen. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen met Momoland en is actief in liefdadigheidswerk. Kijk voor meer informatie over Taeha op haar officiële website en sociale media-accounts.

FAQ

  • Q: Wat is de geboortedatum van Taeha? EEN: Taeha werd geboren op 23 april 1998.
  • Q: Wat is Taeha's eerste single met Momoland? EEN: Taeha's eerste single met Momoland was 'Jjan! Koong! Kwang!', dat in november 2016 werd uitgebracht.
  • Q: Welke prijzen heeft Taeha gewonnen? EEN: Taeha heeft in 2018 de Mnet Asian Music Award voor Best Dance Performance Female Group gewonnen.

Voor meer informatie over Taeha en Momoland, ga zeker eens kijken AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

K-pop verovert de wereld stormenderhand en twee van de grootste sterren in het genre zijn Wonho en Jooan Tan. Wonho, ook wel bekend als Wonho Mom, is een Zuid-Koreaanse zanger, songwriter en producer die sinds zijn debuut in 2018 furore maakt in de muziekindustrie. Zijn muziek is een mix van hiphop, R&B en EDM, en hij heeft verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Lose', 'Open Mind' en 'Lonely Night'. Hij heeft ook samengewerkt met enkele van de grootste namen in K-pop, waaronder BTS, EXO en NCT 127.

Jooan Tan is een andere rijzende ster in de K-popscene. Hij is lid van de band Jooan Tan, die sinds hun debuut in 2019 aan populariteit wint. De muziek van de band is een mix van hiphop, R&B en EDM, en ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Me, ' 'Vallen' en 'Dromen'. Ze hebben ook samengewerkt met enkele van de grootste namen in K-pop, waaronder BTS, EXO en NCT 127.

Ten slotte is Sim Jaeyun een andere rijzende K-popster die de muziekscene stormenderhand verovert. Hij is lid van de band Jake Birthday, die sinds het debuut in 2020 aan populariteit wint. De muziek van de band is een mix van hiphop, R&B en EDM, en ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht, waaronder 'Love Me, ' 'Vallen' en 'Dromen'. Ze hebben ook samengewerkt met enkele van de grootste namen in K-pop, waaronder BTS, EXO en NCT 127.

K-pop is een genre dat voortdurend evolueert, en deze drie sterren lopen voorop in de beweging. Wonho, Jooan Tan en Sim Jaeyun verleggen allemaal de grenzen van K-pop en maken muziek die zowel innovatief als opwindend is. Met hun unieke stijlen en geluiden zullen ze zeker nog jaren furore maken in de muziekindustrie.