T-ara's Jiyeon: lengte, K-popband en meer

Inhoud

T-ara's Jiyeon is een Zuid-Koreaanse zangeres, danseres en actrice. Ze is vooral bekend als lid van de K-Pop meidengroep T-ara. Ze heeft ook een succesvolle solocarrière achter de rug en heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht. In dit artikel kijken we naar de lengte van Jiyeon, haar K-Pop-band en meer.

Wie is T-ara's Jiyeon?

Jiyeon is een Zuid-Koreaanse zangeres, danseres en actrice. Ze werd geboren op 7 juni 1993 in Seoul, Zuid-Korea. Ze is vooral bekend als lid van de K-Pop meidengroep T-ara. Ze heeft ook een succesvolle solocarrière achter de rug en heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht.Wat is de lengte van T-ara's Jiyeon?

Jiyeon is 165 cm lang. Ze is het langste lid van T-ara. Ze is ook het op een na langste vrouwelijke K-Pop-idool, achter alleen Taeyeon van Girls 'Generation.

Wat is T-ara?

T-ara is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2009 is opgericht door MBK Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Jiyeon, Eunjung, Hyomin, Soyeon, Qri, Boram en Areum. Ze zijn vooral bekend om hun hitsingles 'Bo Peep Bo Peep', 'Roly-Poly' en 'Lovey-Dovey'.

Wat is T-ara's Jiyeon's discografie?

Jiyeon heeft als soloartiest verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Haar debuut solo-single 'Never Ever' kwam uit in 2014. Ze heeft ook twee soloalbums uitgebracht, 'Never Ever' (2014) en 'One and Only' (2016).

Bij welke andere projecten is Jiyeon van T-ara betrokken geweest?

Jiyeon is ook betrokken geweest bij verschillende andere projecten. Ze verscheen in verschillende films en televisiedrama's, waaronder 'Death Bell 2: Bloody Camp' (2010), 'Dream High 2' (2012) en 'Triangle' (2014). Ze heeft ook verschillende solo-songs uitgebracht voor soundtracks, waaronder 'Day by Day' voor het drama 'Dream High 2' en '1 Minute 1 Second' voor de film 'Death Bell 2: Bloody Camp'.

Wat is de nettowaarde van T-ara's Jiyeon?

Het nettovermogen van Jiyeon wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen. Ze heeft haar rijkdom verdiend door haar succesvolle solocarrière en haar betrokkenheid bij verschillende projecten.

Gevolgtrekking

T-ara's Jiyeon is een Zuid-Koreaanse zangeres, danseres en actrice. Ze is vooral bekend als lid van de K-Pop meidengroep T-ara. Ze heeft ook een succesvolle solocarrière achter de rug en heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Ze is 165 cm lang en is het langste lid van T-ara. Ze is ook betrokken geweest bij verschillende andere projecten, waaronder films en televisiedrama's. Haar nettowaarde wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen.

FAQ

 • Q: Wie is T-ara's Jiyeon?
  EEN: Jiyeon is een Zuid-Koreaanse zangeres, danseres en actrice. Ze is vooral bekend als lid van de K-Pop meidengroep T-ara.
 • Q: Wat is de lengte van T-ara's Jiyeon?
  EEN: Jiyeon is 165 cm lang.
 • Q: Wat is T-ara?
  EEN: T-ara is een Zuid-Koreaanse meidengroep die in 2009 is opgericht door MBK Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: Jiyeon, Eunjung, Hyomin, Soyeon, Qri, Boram en Areum.
 • Q: Wat is T-ara's Jiyeon's discografie?
  EEN: Jiyeon heeft als soloartiest verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Haar debuut solo-single 'Never Ever' kwam uit in 2014. Ze heeft ook twee soloalbums uitgebracht, 'Never Ever' (2014) en 'One and Only' (2016).
 • Q: Bij welke andere projecten is Jiyeon van T-ara betrokken geweest?
  EEN: Jiyeon is ook betrokken geweest bij verschillende andere projecten. Ze verscheen in verschillende films en televisiedrama's, waaronder 'Death Bell 2: Bloody Camp' (2010), 'Dream High 2' (2012) en 'Triangle' (2014). Ze heeft ook verschillende solo-songs uitgebracht voor soundtracks, waaronder 'Day by Day' voor het drama 'Dream High 2' en '1 Minute 1 Second' voor de film 'Death Bell 2: Bloody Camp'.
 • Q: Wat is de nettowaarde van T-ara's Jiyeon?
  EEN: Het nettovermogen van Jiyeon wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen. Ze heeft haar rijkdom verdiend door haar succesvolle solocarrière en haar betrokkenheid bij verschillende projecten.

Jiyeon van T-ara is een getalenteerde en succesvolle Zuid-Koreaanse zangeres, danseres en actrice. Ze is vooral bekend als lid van de K-Pop meidengroep T-ara. Ze heeft ook een succesvolle solocarrière achter de rug en heeft verschillende hitsingles en albums uitgebracht. Ze is 165 cm lang en is het langste lid van T-ara. Ze is ook betrokken geweest bij verschillende andere projecten, waaronder films en televisiedrama's. Haar nettowaarde wordt geschat op ongeveer $ 2 miljoen.

Ga voor meer informatie over T-ara's Jiyeon, haar lengte, haar K-Pop-band en meer naar AllKpop , Koreaboo , en Kpopmap .

K-pop verovert de muziekscene stormenderhand en twee van de meest populaire bands zijn m1nu en j.wide company. m1nu is een opkomende K-popband die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Ze staan ​​bekend om hun pakkende deuntjes en energieke optredens. De band bestaat uit vijf leden, allemaal begin twintig. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende televisieshows en films.

j.wide company is een andere populaire K-popband die de laatste tijd veel aandacht krijgt. De band bestaat uit vier leden, allemaal achter in de twintig. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende televisieshows en films. Ze staan ​​bekend om hun unieke geluid en hun vermogen om verschillende muziekgenres te combineren.

De nieuwste K-popsensatie is Joo Wontak, een opkomende K-popband die de laatste tijd veel aandacht krijgt. De band bestaat uit vier leden, allemaal begin twintig. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en hun muziek is te zien geweest in verschillende televisieshows en films. Ze staan ​​bekend om hun vrolijke geluid en hun vermogen om pakkende hooks te creëren.

K-pop wordt steeds populairder en deze drie bands lopen voorop. m1nu, j.wide company en Joo Wontak veroveren allemaal stormenderhand de muziekscene met hun unieke geluiden en aanstekelijke deuntjes. Als je op zoek bent naar nieuwe muziek om naar te luisteren, ga dan zeker eens kijken m1nu ,jwide-company-kpop-band-all-you-need-to-know, en Ja Wontak . U zult niet teleurgesteld worden!