TC Candler's 2021 knapste K-Pop-bands

Inhoud

K-Pop is een wereldwijd fenomeen geworden en elk jaar publiceert TC Candler zijn lijst met de knapste K-Pop-bands. Dit jaar bevat de lijst 10 bands die een enorme impact hebben gehad op de K-Pop-scene. Lees verder voor meer informatie over de bands en hun muziek.

1. BTS

BTS is een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. De zevenkoppige groep heeft verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Dynamite' en 'Boy With Luv'. Ze hebben ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist in 2017 en 2018.2. EXO

EXO is een negenkoppige boyband die debuteerde in 2012. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Growl' en 'Love Shot'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2013 en 2014.

3. SHINee

SHINee is een vijfkoppige boyband die debuteerde in 2008. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Lucifer' en 'Sherlock'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2012.

4. Super Junior

Super Junior is een dertienkoppige boyband die in 2005 debuteerde. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Sorry Sorry' en 'Mr. Eenvoudig'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2009.

5. Oerknal

Big Bang is een vijfkoppige boyband die in 2006 debuteerde. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Fantastic Baby' en 'Bang Bang Bang'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2011.

6. GOT7

GOT7 is een zevenkoppige boyband die debuteerde in 2014. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Just Right' en 'You Calling My Name'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2016.

7. MONSTA X

MONSTA X is een zevenkoppige boyband die debuteerde in 2015. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Shoot Out' en 'Trespass'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2017.

8. Wil je er een

Wanna One is een elfkoppige boyband die debuteerde in 2017. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Energetic' en 'Beautiful'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2018.

9. ZEVENTIEN

SEVENTEEN is een dertienkoppige boyband die debuteerde in 2015. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Don't Wanna Cry' en 'Very Nice'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2019.

10. NCT

NCT is een twintigkoppige boyband die debuteerde in 2016. Ze hebben verschillende hits uitgebracht, waaronder 'Regular' en 'Boss'. Ze hebben ook verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group in 2020.

Gevolgtrekking

De lijst van TC Candler met de knapste K-Pop-bands van 2021 is indrukwekkend. Van BTS tot NCT, deze bands hebben een enorme impact gehad op de K-Pop-scene en hebben enkele van de meest populaire nummers in het genre uitgebracht. Als je op zoek bent naar nieuwe muziek om naar te luisteren, dan zijn deze bands zeker de moeite waard!

FAQ

  • Q: Wie zijn de knapste K-Pop bands van 2021? EEN: Volgens de lijst van TC Candler zijn de knapste K-Pop-bands van 2021 BTS, EXO, SHINee, Super Junior, Big Bang, GOT7, MONSTA X, Wanna One, SEVENTEEN en NCT.
  • Q: Welke prijzen hebben de K-Pop-bands gewonnen? EEN: De K-Pop-bands hebben talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist, de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group en de Mnet Asian Music Award voor Best Male Group.
  • Q: Waar kan ik meer informatie vinden over de K-Pop bands? EEN: Je kunt meer informatie over de K-Pop-bands vinden op hun officiële websites, maar ook op AllKpop en Soempi .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het wordt gekenmerkt door zijn aanstekelijke beats, unieke choreografie en maffe dansers. Een van de populairste K-popbands is Seung Kwan, een groep van vijf getalenteerde zangers en dansers. Ze hebben veel aandacht gekregen voor hun energieke optredens en creatieve muziekvideo's. Een andere opkomende K-popband is Mamadol, een groep van vier getalenteerde zangers en dansers. Ze hebben veel aandacht gekregen vanwege hun unieke stijl en creatieve muziekvideo's. Als je meer wilt weten over deze twee bands, kun je de onderstaande links bekijken. Gekke dansers geeft een diepgaande kijk op de maffe dansers van Seung Kwan en Mamadol.seungkwan-the-kpop-band-taking-the-world-by-stormgeeft een overzicht van de band en hun muziek. Mikumikudance-info geeft een diepgaande kijk op de muziek en choreografie van Mamadol. Met deze bronnen kun je meer te weten komen over de opwindende wereld van K-pop en de getalenteerde bands die de wereld stormenderhand veroveren.