Test je kennis van BTS, de K-Pop Band

Inhoud

Denk je dat je alles weet over BTS, de K-Pop band? Test je kennis met deze quiz en ontdek hoe goed je de band echt kent!

BTS, ook wel bekend als de Bangtan Boys, is een Zuid-Koreaanse boyband die de wereld stormenderhand heeft veroverd. De zevenkoppige groep is uitgegroeid tot een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld, met miljoenen fans over de hele wereld. Maar hoe goed ken je BTS eigenlijk? Test je kennis met deze quiz en kom erachter!

Inleiding tot BTS

BTS, wat staat voor Bangtan Sonyeondan of 'Bulletproof Boy Scouts' in het Engels, is een Zuid-Koreaanse boyband gevormd door Big Hit Entertainment. De groep bestaat uit zeven leden: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook. BTS debuteerde in 2013 met hun single 'No More Dream' en heeft sindsdien verschillende albums en singles uitgebracht, waaronder hun meest recente album, Kaart van de ziel: 7 . De groep heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist in 2017 en 2018.BTS-quiz

Nu je een beetje weet over BTS, is het tijd om je kennis te testen! Beantwoord de volgende vragen om erachter te komen hoe goed je de band kent.

1. Hoe heet de debuutsingle van BTS?

De naam van de debuutsingle van BTS is 'No More Dream'.

2. In welk jaar debuteerde BTS?

BTS debuteerde in 2013.

3. Hoeveel leden zijn er in BTS?

BTS heeft zeven leden: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook.

4. Welke prijzen heeft BTS gewonnen?

BTS heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist in 2017 en 2018.

5. Wat is de naam van het meest recente album van BTS?

Het meest recente album van BTS is Kaart van de ziel: 7 .

Gevolgtrekking

Hoe heb je het gedaan? Als je alle vragen goed hebt beantwoord, weet je veel over BTS! Zo niet, maak je geen zorgen - er is nog genoeg te leren over de band. Ga naar voor meer informatie over BTS hun officiële website , hun YouTube-kanaal , en deze tijdlijn van hun geschiedenis .

FAQ

  • Q: Waar staat BTS voor? EEN: BTS staat voor Bangtan Sonyeondan of 'Bulletproof Boy Scouts' in het Engels.
  • Q: Hoeveel leden zijn er in BTS? EEN: BTS heeft zeven leden: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook.
  • Q: Welke prijzen heeft BTS gewonnen? EEN: BTS heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder de Billboard Music Award voor Top Social Artist in 2017 en 2018.
  • Q: Wat is de naam van het meest recente album van BTS? EEN: Het meest recente album van BTS is Kaart van de ziel: 7 .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden, met fans over de hele wereld. Er zijn veel K-popbands die populair zijn geworden en elk heeft zijn eigen unieke stijl en geluid. Een van de populairste K-popbands is Jake Enhypen, een zevenkoppige groep die de laatste tijd veel aandacht trekt. Als je nieuwsgierig bent naar de leden van Jake Enhypen en hun lengtes, kpop-lookalike , dan ben je bij ons aan het goede adres. We vertellen je alles over de leden van Jake Enhypen en hun lengtes, zodat je ze beter kunt leren kennen.

Een andere K-popband die veel aandacht krijgt, is Gavy NJ. Deze vijfkoppige groep krijgt de laatste tijd veel aandacht en ze hebben een unieke stijl en geluid. Als je meer wilt weten over Gavy NJ en hun leden, gave nj , dan ben je bij ons aan het goede adres. We vertellen je alles over de leden van Gavy NJ en hun lengtes, zodat je ze beter kunt leren kennen.

Ten slotte is er EXO-K, een K-popband die de wereld stormenderhand heeft veroverd. Deze negenkoppige groep krijgt de laatste tijd veel aandacht en ze hebben een unieke stijl en geluid. Als je meer wilt weten over EXO-K en hun leden, exo-leden , dan ben je bij ons aan het goede adres. We vertellen je alles over de leden van EXO-K en hun lengtes, zodat je ze beter leert kennen.

K-pop is een muziekgenre dat in de loop der jaren steeds populairder is geworden. Met zoveel K-popbands kan het moeilijk zijn om ze allemaal bij te houden. Door echter meer te weten te komen over de leden van elke K-popband en hun lengtes, kun je ze beter leren kennen en hun muziek nog meer waarderen. Dus, als je een fan bent van K-pop, zorg er dan voor dat je de leden van Jake Enhypen, Gavy NJ en EXO-K en hun lengtes eens bekijkt.