Test je kennis van K-Pop Band NCT met deze quiz

Inhoud

NCT quiz

Ben jij een fan van de K-Pop band NCT? Denk je dat je alles weet wat er te weten valt over de leden, hun liedjes en meer? Doe deze NCT-quiz om erachter te komen!

Inhoud

 • Invoering
 • Wie zijn de leden van NCT?
 • Wat zijn enkele van de meest populaire nummers van NCT?
 • Wat zijn de subeenheden van NCT?
 • Wat zijn enkele leuke weetjes over NCT?
 • Gevolgtrekking
 • Veelgestelde vragen

Invoering

NCT, of Neo Culture Technology, is een K-Pop-band die debuteerde in 2016. De groep wordt beheerd door SM Entertainment en bestaat uit meerdere subeenheden, elk met hun eigen unieke stijl en geluid. De band heeft verschillende hitnummers uitgebracht en is een van de populairste K-Pop-groepen ter wereld geworden. Doe deze NCT-quiz om je kennis van de band te testen en ontdek hoe goed je ze kent!Wie zijn de leden van NCT?

NCT heeft momenteel 21 leden, verdeeld over drie subeenheden: NCT U, NCT 127 en NCT Dream. De leden van NCT U zijn Taeyong, Taeil, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Mark, Haechan en Lucas. De leden van NCT 127 zijn Taeyong, Taeil, Yuta, Jaehyun, Winwin, Mark, Haechan, Johnny, Doyoung en Jungwoo. De leden van NCT Dream zijn Mark, Renjun, Jeno, Haechan, Jaemin, Chenle en Jisung.

NCT heeft sinds hun debuut in 2016 verschillende hitnummers uitgebracht. Enkele van hun meest populaire nummers zijn 'Fire Truck', 'Cherry Bomb', 'Regular', 'Simon Says', 'Boss', 'We Go Up' en ' Schop het'. Ze hebben ook verschillende singles uitgebracht, zoals 'Boom', 'Make A Wish' en '90's Love'.

Wat zijn de subeenheden van NCT?

NCT heeft drie subeenheden: NCT U, NCT 127 en NCT Dream. NCT U is de hoofdeenheid en bestaat uit leden van alle drie de subeenheden. NCT 127 is de tweede subeenheid en bestaat uit leden uit Seoul, Zuid-Korea. NCT Dream is de derde subeenheid en bestaat uit leden van over de hele wereld.

Wat zijn enkele leuke weetjes over NCT?

NCT heeft verschillende leuke weetjes die eraan verbonden zijn. Zo staan ​​de leden van NCT U bekend als het 'Dream Team' omdat zij de eerste leden zijn die debuteren onder de naam NCT. De leden van NCT 127 staan ​​bekend als het 'Seoul Team' omdat ze uit Seoul, Zuid-Korea komen. De leden van NCT Dream staan ​​bekend als het 'Global Team' omdat ze van over de hele wereld komen. Bovendien heeft NCT verschillende nummers uitgebracht in meerdere talen, waaronder Engels, Japans en Chinees.

Gevolgtrekking

NCT is een van de meest populaire K-Pop-bands ter wereld. De groep bestaat uit 21 leden, verdeeld in drie subeenheden: NCT U, NCT 127 en NCT Dream. Ze hebben verschillende hitnummers uitgebracht en zijn een van de populairste K-Pop-groepen ter wereld geworden. Doe deze NCT-quiz om je kennis van de band te testen en ontdek hoe goed je ze kent!

Veelgestelde vragen

 • V: Wie zijn de leden van NCT?
  A: De leden van NCT zijn Taeyong, Taeil, Doyoung, Jaehyun, Winwin, Mark, Haechan, Lucas, Yuta, Johnny, Jungwoo, Renjun, Jeno, Jaemin en Jisung.
 • Vraag: Wat zijn enkele van de populairste nummers van NCT?
  A: Enkele van de meest populaire nummers van NCT zijn 'Fire Truck', 'Cherry Bomb', 'Regular', 'Simon Says', 'Boss', 'We Go Up' en 'Kick It'.
 • Vraag: Wat zijn de subeenheden van NCT?
  A: NCT heeft drie subeenheden: NCT U, NCT 127 en NCT Dream.

Kijk voor meer informatie over NCT op SMTowns website of AllKPop's website . U kunt NCT ook volgen op Instagram en Twitteren .

K-pop is een wereldwijd fenomeen geworden en de populariteit blijft groeien. Park Jiwon is een van de populairste K-popmuzikanten en fans over de hele wereld willen graag meer over hem te weten komen. Om Park Jiwon beter te begrijpen, gewoonte quiz is een geweldige bron. Het geeft een diepgaande kijk op zijn carrière, zijn muziek en zijn invloed op de K-pop-industrie.

Nu is United een andere populaire K-popband die de afgelopen jaren veel aandacht heeft gekregen. De band bestaat uit negen leden uit verschillende landen en ze hebben verschillende hits uitgebracht. Voor meer informatie over de leden van Now United, verenigde leden is een geweldige bron. Het biedt gedetailleerde informatie over elk lid, hun achtergronden en hun bijdragen aan de band.

Seo Hyunjin is lid van de K-popband Red Velvet. Ze staat bekend om haar krachtige zang en haar unieke stijl. Voor meer informatie over Seo Hyunjin en haar carrière, seo hyunjin is een geweldige bron. Het geeft een diepgaande kijk op haar carrière, haar muziek en haar invloed op de K-pop-industrie.

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Park Jiwon, Now United en Seo Hyunjin zijn slechts enkele van de vele getalenteerde K-popmuzikanten die naam hebben gemaakt in de branche. Door de hierboven genoemde bronnen te verkennen, kunnen fans een beter begrip krijgen van deze muzikanten en hun bijdragen aan de K-pop-industrie.