The Boyz: K-Pop Bandprofiel en discografie

Inhoud

The Boyz is een Zuid-Koreaanse boyband gevormd door Cre.ker Entertainment in 2017. De groep bestaat uit twaalf leden: Sangyeon, Jacob, Younghoon, Hyunjae, Juyeon, Kevin, New, Q, Juhaknyeon, Sunwoo, Eric en Hwall. The Boyz debuteerde op 6 december 2017 met de verlengde speelduur De eerste . Sindsdien hebben ze twee studioalbums uitgebracht, Dromerig en Achtervolging , en vier verlengde toneelstukken, Het begin , Onthullen , Bloei Bloei , en De Bol .

Leden

The Boyz bestaat uit twaalf leden, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden en talenten.Sangyeon

Sangyeon is de leider en zanger van The Boyz. Hij werd geboren op 22 november 1995 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en podiumpresentatie.

Jakob

Jacob is de zanger van The Boyz. Hij werd geboren op 17 april 1996 en komt uit Los Angeles, Californië. Hij staat bekend om zijn vlotte zang en danskunsten.

jong

Younghoon is de belangrijkste rapper van The Boyz. Hij werd geboren op 8 augustus 1996 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij staat bekend om zijn rapvaardigheden en charisma.

hyunjae

Hyunjae is de hoofdrapper van The Boyz. Hij werd geboren op 8 augustus 1996 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij staat bekend om zijn rapvaardigheden en gevoel voor humor.

Juyeon

Juyeon is de hoofddanser van The Boyz. Hij werd geboren op 10 oktober 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij staat bekend om zijn danskunsten en podiumpresentatie.

Kevin

Kevin is de zanger van The Boyz. Hij werd geboren op 10 oktober 1997 en komt uit Seoul, Zuid-Korea. Hij staat bekend om zijn krachtige zang- en dansvaardigheden.

Discografie

The Boyz hebben sinds hun debuut in 2017 twee studioalbums en vier extended plays uitgebracht.

Studio-albums

  • Dromerig (2018)
  • Achtervolging (2019)

Uitgebreide toneelstukken

  • De eerste (2017)
  • Het begin (2018)
  • Onthullen (2019)
  • Bloei Bloei (2019)
  • De Bol (2020)

Gevolgtrekking

The Boyz is een Zuid-Koreaanse boyband die debuteerde in 2017. De groep bestaat uit twaalf leden en heeft twee studioalbums en vier extended plays uitgebracht. The Boyz staat bekend om hun krachtige zang, rapvaardigheden en dansvaardigheden.

Ga voor meer informatie over The Boyz naar hun officiële website , hun YouTube-kanaal , of hun Instagram-pagina .

FAQ

  • Q: Wie zijn de leden van The Boyz? EEN: The Boyz bestaat uit twaalf leden: Sangyeon, Jacob, Younghoon, Hyunjae, Juyeon, Kevin, New, Q, Juhaknyeon, Sunwoo, Eric en Hwall.
  • Q: Welke albums en extended plays heeft The Boyz uitgebracht? EEN: The Boyz hebben twee studioalbums uitgebracht, Dromerig en Achtervolging , en vier verlengde toneelstukken, De eerste , Het begin , Onthullen , Bloei Bloei , en De Bol .
  • Q: Waar staat The Boyz om bekend? EEN: The Boyz staat bekend om hun krachtige zang, rapvaardigheden en dansvaardigheden.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de meest populaire K-popbands is Perfume. Deze groep bestaat uit drie leden, A-chan, Kashiyuka en Nocchi. Ze hebben verschillende albums en singles uitgebracht en zijn een van de meest succesvolle K-popgroepen geworden. Parfum groep staat bekend om hun pakkende liedjes en energieke optredens.

Een andere K-popgroep die de aandacht trekt, is Gilgun. Deze groep bestaat uit vijf leden, Jooheon, Hyunjin, Jihoon, Jihoon en Jihoon. Ze hebben verschillende singles en albums uitgebracht en zijn een van de meest populaire K-popgroepen geworden. Gilgun Kpop staat bekend om hun unieke geluid en krachtige uitvoeringen.

Ten slotte is Mark van GOT7 een rijzende ster in de K-popwereld. Hij is lid van de populaire K-popgroep GOT7 en heeft verschillende soloalbums en singles uitgebracht. Hij staat bekend om zijn krachtige zang en energieke optredens. Mark kreeg is hard op weg een van de meest populaire K-popsterren te worden.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. K-popbands staan ​​bekend om hun aanstekelijke liedjes en energieke optredens, en er zijn veel groepen die de aandacht trekken. Perfume, Gilgun en GOT7's Mark zijn slechts enkele van de K-popsterren die snel populair worden. Elk van deze groepen heeft verschillende albums en singles uitgebracht en zijn enkele van de meest succesvolle K-popgroepen geworden. Of je nu fan bent van Perfume, Gilgun of GOT7's Mark, er is voor elk wat wils in de K-popwereld.