The Boyz: K-Pop Band's albums en discografie

Inhoud

The Boyz is een Zuid-Koreaanse K-Pop band gevormd door Cre.ker Entertainment in 2017. De groep bestaat uit 11 leden: Sangyeon, Jacob, Younghoon, Hyunjae, Juyeon, Kevin, New, Q, Juhaknyeon, Sunwoo en Eric. The Boyz heeft twee studioalbums, vier extended plays en verschillende singles uitgebracht. In dit artikel zullen we de discografie van The Boyz verkennen en meer te weten komen over hun muziek en carrière.

De albums van de Boyz

De eerste (2018)

Het debuut studioalbum van The Boyz, De eerste , werd uitgebracht op 6 december 2018. Het album bestaat uit 11 nummers, waaronder de eerste single 'Boy'. Het album piekte op nummer 3 in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 30.000 exemplaren van verkocht.Onthulling (2019)

Het tweede studioalbum van The Boyz, Onthullen , werd uitgebracht op 10 juni 2019. Het album bestaat uit 11 nummers, waaronder de eerste single 'Bloom Bloom'. Het album piekte op nummer 2 in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 50.000 exemplaren van verkocht.

De verlengde toneelstukken van de Boyz

Het begin (2017)

The Boyz's debuut extended play, Het begin , werd uitgebracht op 6 december 2017. De EP bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single 'Boy'. De EP piekte op nummer 5 in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 10.000 exemplaren van verkocht.

De bol (2018)

Het tweede verlengde spel van de Boyz, De Bol , werd uitgebracht op 3 april 2018. De EP bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single 'Right Here'. De EP piekte op nummer 4 in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 20.000 exemplaren van verkocht.

Dromerig (2018)

De derde extended play van de Boyz, Dromerig , werd uitgebracht op 10 oktober 2018. De EP bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single 'KeePer'. De EP piekte op nummer 3 in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 30.000 exemplaren van verkocht.

Geen lucht (2019)

De vierde extended play van de Boyz, geen lucht , werd uitgebracht op 5 februari 2019. De EP bestaat uit zes nummers, waaronder de eerste single 'Giddy Up'. De EP piekte op nummer 2 in de Gaon Album Chart en er werden meer dan 40.000 exemplaren van verkocht.

De singles van de Boyz

The Boyz heeft verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Right Here' (2018), 'Giddy Up' (2019) en 'D.D.D' (2019). De groep heeft ook verschillende digitale singles uitgebracht, waaronder 'The Stealer' (2018) en 'White' (2019).

Gevolgtrekking

The Boyz is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die twee studioalbums, vier extended plays en verschillende singles heeft uitgebracht. De groep heeft succes geboekt op de Gaon Album Chart, met hun albums en EP's met een piek op respectievelijk nummer 2 en 3. Ga voor meer informatie over The Boyz en hun muziek naar hun officiële website hier en hun YouTube-kanaal T1419 Caïro envcignature-the-rising-kpop-band. T1419 Kairi is een zevenkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben een grote aanhang gekregen. C9 Girlz is een vijfkoppige meidengroep die in 2020 debuteerde. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben ook een grote aanhang gekregen. Een andere populaire K-pop-sensatie is Het bidt . Se Ora is een vierkoppige meidengroep die debuteerde in 2020. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben een grote aanhang gekregen. Alle drie deze K-popbands winnen aan populariteit en behoren tot de meest populaire K-popbands ter wereld. Ze hebben allemaal verschillende hitsingles uitgebracht en hebben een grote aanhang gekregen. K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert en deze drie bands zijn daar het bewijs van.