The9: Zuid-Koreaanse K-Pop Band

Inhoud

The9 is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band, opgericht in 2019. De groep bestaat uit negen leden: J.You, Yiren, Yijin, Yiren, Yuxin, Jiaqi, Jiahui, Jiamin en Jiajia. The9 debuteerde met hun eerste single 'Dreams Come True', op 9 augustus 2019. Sindsdien hebben ze verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder hun nieuwste single 'My Star', uitgebracht in 2020.

De 9 leden

The9 bestaat uit negen leden, elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. J.You is de leider van de groep en staat bekend om haar krachtige zang. Yiren is de hoofdzangeres en staat bekend om haar lieve en zachte stem. Yijin is de hoofddanseres en staat bekend om haar krachtige en energieke dansmoves. Yuxin is de hoofdrapper en staat bekend om haar sterke rapvaardigheden. Jiaqi is de leadzangeres en staat bekend om haar krachtige en emotionele zang. Jiahui is de belangrijkste rapper en staat bekend om haar geestige rapteksten. Jiamin is de hoofddanseres en staat bekend om haar gracieuze en elegante dansbewegingen. Jiajia is de visual van de groep en staat bekend om haar schoonheid en charisma.The9 Muziek

The9 heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Hun eerste single, 'Dreams Come True', kwam uit in augustus 2019 en was meteen een hit. Het nummer werd geprezen om zijn pakkende melodie en krachtige teksten. The9 heeft ook verschillende andere singles uitgebracht, waaronder 'My Star', 'Love Letter' en 'Goodbye'. In 2020 bracht The9 hun eerste volledige album uit, 'The9', waarop al hun singles en nieuwe nummers stonden. Het album werd geprezen om zijn diverse geluid en krachtige teksten.

Het9 nieuws

The9 haalt de krantenkoppen sinds hun debuut. In 2020 wonnen ze de prijs 'Rookie of the Year' bij de Mnet Asian Music Awards 2020. Ze zijn ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en tv-shows. In 2021 bracht The9 hun tweede volledige album uit, 'The9 2nd Album', waarop al hun singles en nieuwe nummers stonden. Het album werd geprezen om zijn diverse geluid en krachtige teksten.

De9 discografie

The9 heeft sinds hun debuut verschillende singles en albums uitgebracht. Hun discografie omvat:

  • Dromen komen uit (2019)
  • Mijn ster (2020)
  • Liefdesbrief (2020)
  • Tot ziens (2020)
  • De9 (2020)
  • Het9 2e album (2021)

De9 veelgestelde vragen

  • Q: Wie zijn de leden van The9? EEN: The9 bestaat uit negen leden: J.You, Yiren, Yijin, Yiren, Yuxin, Jiaqi, Jiahui, Jiamin en Jiajia.
  • Q: Wat voor soort muziek maakt The9? EEN: The9 maakt K-Pop-muziek, met een mix van pop, hiphop en R&B.
  • Q: Welke prijzen heeft The9 gewonnen? EEN: The9 won de prijs 'Rookie of the Year' bij de Mnet Asian Music Awards 2020.
  • Q: Welke albums heeft The9 uitgebracht? EEN: The9 heeft twee volledige albums uitgebracht: De9 (2020) en Het9 2e album (2021).

The9 is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2019 furore maakt. De groep bestaat uit negen leden, elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. The9 heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder hun nieuwste single, 'My Star', uitgebracht in 2020. The9 is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en televisieshows, en won de prijs 'Rookie of the Year' op de Mnet Asian Music 2020 Onderscheidingen. Kijk voor meer informatie over The9 op AllKpop , Soempi , en Koreaboo .

Gevolgtrekking

The9 is een Zuid-Koreaanse K-Pop-band die sinds hun debuut in 2019 furore maakt. De groep bestaat uit negen leden, elk met hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. The9 heeft verschillende singles en albums uitgebracht, waaronder hun nieuwste single, 'My Star', uitgebracht in 2020. The9 is ook te zien geweest in verschillende tijdschriften en televisieshows, en won de prijs 'Rookie of the Year' op de Mnet Asian Music 2020 Onderscheidingen.

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Een van de meest populaire K-popbands is My Bling. My Bling is een vijfkoppige meidengroep die debuteerde in 2019. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn een favoriet bij fans geworden. Ga naar voor meer informatie over My Bling mijn bling .

Een andere populaire K-popband is Somyi Age. Deze vijfkoppige meidengroep debuteerde in 2020 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste K-popbands. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en hebben een grote schare fans opgebouwd. Ga naar voor meer informatie over Somyi Age somyi leeftijd .

Ten slotte is Kwon Eunbi een rijzende ster in de K-popband IZ*ONE. Ze debuteerde in 2018 en is al snel een van de meest populaire leden van de groep geworden. Ze heeft verschillende hitsingles uitgebracht en heeft een grote schare fans opgebouwd. Ga naar voor meer informatie over Kwon Eunbi ik ben .

K-pop is een muziekgenre dat over de hele wereld aan populariteit wint. Het is een mix van verschillende genres, waaronder hiphop, R&B en elektronische muziek. Met de hulp van populaire K-popbands als My Bling, Somyi Age en Kwon Eunbi is K-pop een wereldwijd fenomeen geworden. Bekijk de bovenstaande hyperlinks voor meer informatie over deze populaire K-popbands.