Tomohisa Yamashita sluit zich aan bij K-Pop Band in 2015

Inhoud

Tomohisa Yamashita, een Japanse acteur en zanger, trad in 2015 toe tot de K-Pop-band. Hij is vooral bekend door zijn rollen in drama's als 'Nobuta wo Produce' en 'Kurosagi'. Hij heeft ook verschillende soloalbums en singles uitgebracht. In dit artikel zullen we Tomohisa Yamashita's reis naar toetreding tot de K-Pop-band en zijn muziekcarrière onderzoeken.

Tomohisa Yamashita's vroege carrière

Tomohisa Yamashita begon zijn carrière als model in 2002. Daarna maakte hij zijn acteerdebuut in 2003 in het drama 'Kimi wa Petto'. Daarna speelde hij in verschillende andere drama's, zoals 'Nobuta wo Produce', 'Kurosagi' en 'Code Blue'. Hij bracht ook verschillende soloalbums en singles uit.Tomohisa Yamashita sluit zich aan bij K-Pop Band

In 2015 trad Tomohisa Yamashita toe tot de K-Pop-band 'Cross Gene'. Hij was het eerste Japanse lid van de groep. Hij was ook de eerste Japanse artiest die lid werd van een K-Pop-groep. Hij was te zien in de single 'Mirror' van de groep, die in 2016 werd uitgebracht.

Tomohisa Yamashita's muziekcarrière

Tomohisa Yamashita heeft verschillende soloalbums en singles uitgebracht. Zijn debuutalbum, 'Supergood, Superbad', werd uitgebracht in 2007. Hij heeft ook verschillende singles uitgebracht, waaronder 'Daite Senorita', 'One in a Million' en 'Kimi no Tonari'. Hij heeft ook samengewerkt met andere artiesten, zoals Kumi Koda en Namie Amuro.

Tomohisa Yamashita's andere projecten

Naast zijn muziekcarrière is Tomohisa Yamashita ook in verschillende films en televisieshows verschenen. Hij speelde in films als 'Kimi ni Todoke' en 'Kimi no Na wa'. Hij is ook verschenen in tv-shows zoals 'Kamen Rider Den-O' en 'Kamen Rider W'. Hij heeft ook verschillende variétéshows georganiseerd.

Tomohisa Yamashita's prijzen en prestaties

Tomohisa Yamashita heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk en muziek. Hij won de prijs voor beste acteur bij de Japan Academy Awards in 2008 voor zijn rol in 'Kimi ni Todoke'. Hij heeft ook verschillende muziekprijzen gewonnen, waaronder de Japan Gold Disc Award voor beste nieuwe artiest in 2007.

Gevolgtrekking

Tomohisa Yamashita is een Japanse acteur en zanger die in 2015 toetrad tot de K-Pop-band 'Cross Gene'. Hij heeft verschillende soloalbums en singles uitgebracht en is ook in verschillende films en televisieshows verschenen. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn acteerwerk en muziek. Tomohisa Yamashita is een ervaren artiest en blijft muziek maken en acteren in drama's.

FAQ

  • Q: In welk jaar trad Tomohisa Yamashita toe tot de K-Pop-band?
    EEN: Tomohisa Yamashita trad in 2015 toe tot de K-Pop-band.
  • Q: Welke prijzen heeft Tomohisa Yamashita gewonnen?
    EEN: Tomohisa Yamashita heeft de prijs voor beste acteur gewonnen bij de Japan Academy Awards in 2008 en verschillende muziekprijzen, waaronder de Japan Gold Disc Award voor beste nieuwe artiest in 2007.
  • Q: In welke films is Tomohisa Yamashita verschenen?
    EEN: Tomohisa Yamashita is verschenen in films als 'Kimi ni Todoke' en 'Kimi no Na wa'.

Ga voor meer informatie over de carrière van Tomohisa Yamashita naar Japanse gids en Alle muziek .

K-pop is een muziekgenre dat de wereld stormenderhand heeft veroverd. Het is een wereldwijd fenomeen geworden en veel mensen ontdekken het geweldige talent van de artiesten in het genre. Twee van de meest populaire K-popbands zijn dit is miyu en hoera koreaans . Ito Miyu is een Japanse K-popband die de laatste jaren aan populariteit wint. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn op veel muziekfestivals te zien geweest. Hun muziek is een mix van pop, rock en hiphop en ze hebben een uniek geluid dat het publiek over de hele wereld in vervoering brengt. Hoya Korean is een andere K-popband die aan populariteit wint in de muziekscene. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn op veel muziekfestivals te zien geweest. Hun muziek is een mix van pop, rock en hiphop en ze hebben een uniek geluid dat het publiek over de hele wereld in vervoering brengt. Een andere K-popband die aan populariteit wint, is Kim Yeun en Planet 999. Ze hebben verschillende hitsingles uitgebracht en zijn op veel muziekfestivals te zien geweest. Hun muziek is een mix van pop, rock en hiphop en ze hebben een uniek geluid dat het publiek over de hele wereld in vervoering brengt. K-pop is een muziekgenre dat voortdurend evolueert en groeit, en deze bands zijn slechts enkele van de vele getalenteerde artiesten die furore maken in de muziekindustrie.